Makkelijk alles te vinden en te boeken

ik vond het makkelijk de voor ons juiste reis bij jullie te vinden en te boeken dus top!

Goede prijzen en goede service

Het is makkelijk boeken op de site of telefonisch. Goede prijzen, lager dan bij de touroperators zelf. Goed bereikbaar, zowel per mail als telefonisch. Ik ben tevreden en ga zeker nog vaker mijn vakantie boeken bij Lavida travel.

Goede service!

Heb er een goed gevoel bij.

Heb bij deze boeking een goed gevoel.

Altijd bereid om te helpen

Als een hotel niet bij hen op de website staat kun je deze toch boeken tegen de scherpste prijs.

zeer goede ervaring

kaapverdie is een top locatie, wij gaan al meer dan 10 jaar naar Gambia, maar land loopt achteruit, en wordt steeds viezer en de mensen veranderen in het minder prettige, ze zien je als NL als een geldboom. Daarom eens geprobeerd naar Kaapverdie, schoon, arm en geen opdringerige mensen, luxe hotels als contrast, wij zijn om en zullen hier meer heen gaan. Lavida is voor ons een vertrouwde organisatie, korte lijntjes geen lange wachtlijnen zoals bij TUI, en Lavida biedt de zelfde reis, zelfde vliegtuig net wat goed koper aan. Ik ben blij

Prima geregeld

Zoals altijd de beste prijs en een goede service. Alles altijd prima geregeld.

Niet goed uitgevoerd

Lavida doorgegeven dat zij onze vakantie konden boeken die op dat moment voordelig uitpakte. Een medewerkster bood het inderdaad aan voor die prijs waarop ik haar fiat gaf. Nog geen vijf minuten later was die prijs ineens 200 euro duurder. Ik vond dat niet juist maar kon er weinig aan veranderen. De vakantie wel geboekt maar of ik dat in de toekomst weer via Lavida laat regelen?

Goede prijs

Overzichtelijke website en betere prijs dan op andere websites.

Geweldig behulpzame reisorganisatie waar je onmiddellijk iemand aan de telefoon krijgt bij vragen en problemen. Volgende keer zeker weer met Lavida !

Super ervaring

Geweldige service en vriendelijk!

Goed online reisbureau

Ik heb al vaak geboekt bij lavida. Altijd laagste prijs. Goede service. Goede communicatie.

Goede ervaring met Lavida Travel

Zeer kundig reisbureau met ervaren en vriendelijke personeel.

Gewoon go5

Prettig bedrijf om je vakantie te boeken. Ook goed telefonisch bereikbaar. Reageren snel op vragen en aanpassingen zijn snel geregeld. Website overzichtelijk en duidelijk. Na iedere boeking een vakantie tegoed wat je weer als korting op je volgende vakantie kan gebruiken. TOP!

Zoals we gewend zijn! Prettig!

Wel jammer dat we niet zagen hoe wij onze kortingscoupon konden inleveren!

Beste prijs kwaliteit verhouding, uitstekende service

Altijd de beste prijs, tevens klantenservice is top

Goede communicatie

Altijd snel en goed geholpen

Goede service en snelle reactie Enige wat ik vreemd vind is dat de prijzen telkens omhoog gaan als ik de volgende dag verder ga kijken naar mijn vakantie

Alles goed geregeld

Goede prijs prima voor elkaar

Prettig contact

Op mijn vragen werd snel en adequaat gereageerd

Helemaal top!

Nette prijzen en correcte behandeling!

Persoonlijke touch

Het willen boeken van een hotel, eisen doorgeven. Daarna telefonisch benaderd worden omdat men een beter hotel heeft gevonden voor jouw gezin! Dat is het menselijke aspect van een online reisbureau. Adviezen voor dingen bijboeken ook geen probleem, ze voorzien is alles voor een mooie en eerlijke prijs.

Goede duidelijke communicatie

Snel geregeld, goed contact. Altijd vriendelijk en correct per mail of telefoon.

Fantastisch reisbureau!

Al vele jaren zijn wij klant van Lavida. Zij (met name Petra) hebben een luisterend oor voor onze wensen en tot in detail worden onze wensen meegenomen in onze wensen. Ook doen zij voorstellen om het ons nog meer naar het zin te maken! Persoonlijk, servicegericht: wij zijn. blij met Lavida.

Goeie service. Telefonisch goed bereikbaar

Goeie service. Telefonisch goed bereikbaar

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!