Al diverse vakanties hier geboekt en altijd tevreden.

Vriendelijke, behuplzame medewerkers

Ze helpen je goed en komen met de beste en goedkoopste optie. Super!

Goede ervaringen

Meerdere keren geboekt via Lavida....niks op aan te merken..duidelijk en eenvoudig.

Ik geef 5 sterren voor mijn laatste boeking dit jaar bij Lavida Travel

Zelf kon ik mijn keuze niet betalen maar wel bij Lavida travel

Service is ver te zoeken

Bestel je een reis met hotel en vliegtuig krijg wel direct de rekening die je moet betalen maar documenten moet je voor bellen en dan sturen ze het ook nog eens naar een heel verkeerd mail adres daarna maar weer gebeld en zelfs de reis documenten sturen weer naar het verkeerde mail adres word er ook nog even tussen neus en lippen door gezegd ja het staat wel goed in de computer maar wel goed dat u belt Hele slechte service en dit is niet wat wij gewend zijn bij lavida was vroeger veel beter maar nu tel je eigenlijk niet mee als klant

Tot service

Goede reisorganisatie met wederom top service

Bij vertraging komt de kwaliteit naar boven

Boeken doe ik al jaren bij Lavida Travel. Ik heb een behoorlijke vertraging opgelopen bij mijn reis, dit bij terugkomst gemeld. Medewerker ging gelijk voor mij aan de gang hiermee. Ik vind dat dan de kwaliteit van reisbureau naar boven komt. Het boekingsproces is makkelijk.

Reis zoals die moet zijn, goed, ontspannen en relaxed

Goede ervaringen gehad met de reis naar Kaapverdië. Resort was uitstekend en ondanks de vele kamers meer dan genoeg ruimte zowel in het resort als aan het zwembad of strand.

Prima geregeld maar geen bijzonderheden

Alles ging zoals het hoort te gaan. Alleen het gratis koffertje werd maar niet geleverd. Bleek ergens op een afhaalpunt te staan zonder bericht daarvan en was ook nog eens veel te vroeg weer retour afzender gestuurd

Goeie service, uitermate geduldig en vriendelijk personeel

Top service!

Persoonlijke benadering, denken mee en bieden de beste opties binnen budget.

Super reisbureau.

Nu al meerdere jaren hier geboekt, Prima service, snelle reacties, hier wordt je als klant gewaardeerd.ik kom hier graag weer online terug.

Hele lieve medewerkers. Fijne service. Altijd bereikbaar en even attent. Erg behulpzaam en niets is te veel. Wij boeken altijd onze vakanties bij Lavida Travel. Echt een aanrader.

Probleemloos

Makkelijke boeking via Lavida Travel, op moment van boeking de goedkoopste en blij met mijn mooie koffer.

Alles goed en snel geregeld. Zijn goed bereikbaar bij vragen. Zijn heel tevreden! Top vakantie gehad.

Heel erg fijn reisbureau!

Boek al jaren via Lavida!!!! Altijd de laagste prijs!!!!!! Super vriendelijk personeel!!!!!

Verder lavida prima

We zijn niet gegaan ongeluk met Annelies volgend jaar maar weer jammer maar waar

Vorige reis ook geboekt via lavida naar Turkije.

Gewoon goed

Persoonlijke website kan beter kan er niet op komen op mijn vakantie

Bij eventuele vragen snel bereikbaar

Denken met je mee over hoe je voordeliger een taxi kunt boeken.

Ik boek al jaren mijn vakantie bij Lavida Travel, altijd goeie service en ook de goedkoopste!

Prima prijzen, fijne medewerking

Voor een vrij goede prijs een leuke reis geboekt. Enige wat onduidelijk was, was het privé transfer: wij wisten niet waar ons te melden eenmaal op de luchthaven aangekomen: misschien handig om dit te vermelden bij de boeking!

Altijd heel behulpzaam.

Kei goede service

Perfecte service

Als je een probleem heb dan wordt het goed opgelost

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!