Heel duidelijk en makkelijk te boeken

Nbt

Zoals altijd prima reisbureau.

Boek al jaren bij Lavida en alles wordt prima geregeld. Echt een aanrader.

Betrouwbaar en goede prijs-kwaliteitsverhouding

Reeds vele jaren reis ik onder andere met Lavida Travel. Altijd correcte behandeling en informering. Indien een probleem voorvalt wordt dit zo snel als mogelijk opgelost. Enigste opmerking: De website is niet gebruiksvriendelijk. Ik heb dit ook al in het verleden aangekaart.

Probleemloos

Weinig te melden: website is duidelijk, afwikkeling vlot.

Prijs en afterservice

Alle vragen werden tot nog toe naar tevredenheid beantwoord

Uitstekend reisbureau !

Altijd goede acties, en bij persoonlijk contact vriendelijk en deskundig !

Zeer snelle afhandeling

Scherpe prijs en maken waar wat je geboekt hebt.

Via hele duidelijke website geboekt met geen ‘addertjes’ onder het gras. Scherpe prijs en hotel voldeed aan alle geschepte verwachtingen. Ook contact verliep prettig; snelle bevestiging en & ontvangen van reisbescheiden. Er bleek iets niet te kloppen dit werd snel aangepast nadat er telefonisch contact werd opgenomen. Enige tip; ondanks aangeven dat we vanwege mantelzorg de 2 kamers naast elkaar wilden, bleek dit niet bekend te zijn bij het hotel. Gelukkig ter plekke kunnen regelen.

Eenvoudig, snel en TOPkwaliteit

Eenvoudig te boeken, duidelijke site

Prima oerdegelijke dienstverlening

Reeds 10 jaar tevreden met het aanbod en de klantgerichte dienstverlening.

Altijd fijne ervaringen

Inmiddels al een aantal keer met Lavida gereisd en elke keer gewoon dik tevreden. Ook fijne klantenservice!

Makkelijke en duidelijke website, dus fijn vakantie uitzoeken

Prettig zoals je graag zou willen. Vakantie was snel gevonden en ook geboekt.

Elke reis tot nu topervaring!

Goede aanbiedingen, hele fijne service!

Ik heb als onervaren vliegvakantie boeker meerdere malen contact opgenomen met vragen en verzoeken en elke keer word ik supersnel en vriendelijk geholpen.

Omboeken erg problematisch

Omboeken gevraagd, kreeg verkeerde informatie en is erg complex

Alles wordt goed verzorgd door Lavida

Wij waren altijd bij D reizen in Huizen en zijn met Petra Zwart meegegaan naar Lavida vanwege de uitstekende service van Petra

Geweldig geholpen bij mijn omboeking

Helaas door ziekte kon onze vakantie in juni niet doorgaan maar hebben wij naar mei kunnen omboeken. Gebeld, goed, vriendelijk en snel geholpen. Binnen 10 min teruggebeld en volgende dag de papieren. Super tof. Dank je wel petra.

Mijn ervaringen bij Lavida Travel zijn goed. Goede service en altijd een prettig telefonisch contact bij vragen.

Uitstekend!

Bieden steeds mooie reizen voor aantrekkelijke prijzen aan!

Boeken ging vlot maar mijn spaartegoed kreeg ik niet!

Tot zover goede ervaringen met Lavida. Heb daar geboekt omdat ik wat euro’s had gespaard. Helaas pindakaas mocht ik niet opnemen omdat op de reis korting zat. Heel apart waarom spaar je dan. Verder geen opmerkingen. Hoe alles verloopt kan ik pas zeggen bij terugkomst. Moet nog op vakantie.

Fijn, snel en vertrouwd!

Fijn reisbureau! Al meerdere reizen bij geboekt en altijd goed geregeld. Ze reageren snel en het aanbod sluit precies aan bij onze wensen die we op geven.. Goede prijs en persoonlijk contact, dat vinden wij erg waardevol. Binnenkort gaan we weer via Lavida Travel. Kijken er nu al naar uit! Petra nogmaals bedankt voor je inspanningen, wij vinden jou een topper!

Uitstekend!

Uitstekend reisbureau met lieve behulpzame mensen! Maak al jaren gebruik van hun service.

Betrokken

Ga al diverse keren via Lavida op vakantie. Altijd goed geregeld en ze denken goed mee.

Prima geregeld

Snel geregeld met boeken, zou het zi weer bij hun boeken

Ik boek al járen bij Lavida. Erg tevreden over de service.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!