Goed geholpen

Goed geholpen door vriendelijk personeel

Mijn vakantie geboekt binnen een minuut

Gegeven zijn bij jullie bekend dus makkelijk boeken en de rest gaat vanzelf

Fijne website

Ik boek al jaren via Lavida. Fijn dat de site de laagste prijs zoekt. Ook leuk dat er vaak extra korting of een cadeau geboden wordt. Als ik vragen heb, wordt ik altijd snel geholpen via mail of telefonisch

Okay

Okay

Boek altijd telefonisch bij Lavida. Zijn altijd behulpzaam.

Top service!

Dit reisbureau denkt met je mee! Op en top service gericht. Reden waarom onze gezamenlijke geschiedenis al langer dan 10 jaar terug gaat.

goed geregeld

alles was goed geregeld

vlug geregeld

Alles prima geregeld

Snelle en correcte service.

duidelijke web-site

klant vriendelijke reisbureau

Prima om bij julie een reisje te boeken.

Heb nooit problemen gehad met het boeken van een reis. Prima site om een reisje te boeken.

Bij vragen, duideijke antwoorden. Boeken gaat makkelijk via de site.

Snelle en goede service

Als ik vragen heb dan word ik altijd snel geholpen

Al 11 jaar mijn favoriet, nu naar zanzibar!

Lavida is altijd top, heeft de beste deals en daar kun je blind op vertrouwen. Elk jaar minimaal 2x geboekt nooit spijt van gehad!

Ilse v lange

Verzorgt al weer een paar jaar onze vakantie Altijd fantastisch !! Ze neemt de tijd en zoekt naar de juiste optie die onze vakantie betaalbaar en geweldig maakt.

Alles klopt

Lavida is mijn perfecte reisbureau!

Top geregeld

Vakantie geboekt, prijs vergelijkt, en alles snel geregeld door Lavida.

Ik word altijd vriendelijk en goed te woord gestaan.

Zeer vriendelijke en vlotte afhandeling van onze boeking

Leuke vakantie geboekt

Goed geholpen

Ze luisteren naar de klant maar ka soms wat lange tijd nodig hebben.

Altijd prima te noemen..!

Altijd fijn om te boeken bij Lavida. Dit omdat wij een spaartegoed kunnen opbouwen. Deze lever ik altijd gelijk in bij het boeken. Na het boeken en betaald te hebben..Heb je gewoon weer nieuw spaartegoed opgebouwd. Ook kan je deze tegoed opbouwen en inwisselen wanneer je dit zelf aangeeft en inwisseld. Ook is de service altijd dik in orde. Wij worden altijd netjes te woord gestaan bij het vragen over ons reisje. De afgelopen 15 jaar boeken wij alleen bij Lavida en het wij vergelijk vaak ook de prijzen met andere organisatie's . Lavida komt meestal als goedkoopste uit de bus. Is Lavida duurder of het zelfde..? Dan bellen wij altijd en wordt dan direct geregeld. Want Lavida wil uiteraard de reis zelf aanbieden. Wij zijn blij met een organisatie zoals Lavida. Mvrg. Familie Haalboom Zeist

Duidelijk site

Ik heb al een paar keer een vakantie via Lavida travel geboekt en is altijd goed en netjes verwerkt

alles goed geregeld

top

Je wordt heel goed en professioneel geholpen. Denken met je mee en zijn heel vriendelijk.

Goed bereikbaar.

Het is reisbureau dat goed bereikbaar is, ik heb diverse keren via Lavida Travel geboekt. Alleen het tegoed wat ik daarmee heb opgebouwd is bijna niet te besteden als je voor 1 persoon boekt.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!