Fijne internetsite

Makkelijk

Vakanties boeken bij Lavida Travel is altijd met een glimlach. Superservice en goeie prijzen.

Altijd goed.

Ik heb niet altijd de tijd om te zoeken naar een leuke vakantie, dan wordt ik heel fijn geholpen. Daarbij weten de medewerkers meestal de voordeligste boeking te vinden.

Gevarieerd aanbod - professionele medewerkers

Als enigste nadeel vind ik de website die niet gebruiksvriendelijk is.

Super goede service

Wij hebben hele goede ervaringen met Lavida Travel. Zeer vriendelijk en klant gericht.

Kundig en vriendelijk geholpen

Prettige medewerkers

Super netjes

Vaak had ik vragen en deze zijn heel netjes beantwoord of uitgezocht en beantwoord. Hulp geboden als nodig was. Fijn contact.

Goed!

Al jaren boeken wij bij Lavida Travel, het is alleen een beetje jammer dat ze steeds ergens anders zijn gevestigd. Van Almere naar Rotterdam bijvoorbeeld. Maar de service is altijd ok.

Geen reserveringskosten en spaaractie

Je betaald bij Lavida travel geen reserveringskosten. Wanneer je bijvoorbeeld met Tui reist betaal je bij Tui deze kosten wel en bij Lavida Travel niet. Bovendien krijg je bij iedere reservering € 25,-- korting bij je volgende boeking. Regelmatig zijn er ook andere korting acties.

Je krijgt wat je boekt niet meer maar zeker niet minder

Goede ervaringen en vlotte afhandeling

Lavida Travel werkt vlot en correct. Sommige zaken zijn wat lastiger. Ben nog wel eens heen en weer geslingerd tussen Lavida en Reisorganisatie.

Alles goed geregeld

Prima geregeld, nette prijs, duidelijke informatie. Ook de beschrijving van het hotel was duidelijk en was goed en volledig.

Het lukt bijna altijd met Lavida

We kijken altijd overal rond bij het zoeken naar een vakantie maar komen toch meestal weer uit bij Lavida. Ze zijn concurrerend, denken mee en geven prima service en voorwaarden.

Ik denk (hoop) dat onze reis goed zal verlopen.

Ik vind het spijtig dat jullie een gratis koffer beloven en om dan vast te stellen dat jullie niet naar België leveren. Wij hebben twee reizen geboekt voor een een totaal prijs van meer dan 7000 euro en toch worden deze koffers niet geleverd. Hoe kan dit? Dit is totaal geen service. Heb ik het mis of worden zij alsnog toch geleverd!? Met vriendelijke groeten, Bart Mijnaanbeveling zal weizigen naar gelang de levering, momenteel dus neen.

Supergoed!

Wordt altijd erg goed geholpen hier!

Service door prettige medewerkers!

Altijd goed geholpen, de mooiste reizen werden voor me tot op de bodem uitgezocht. Nu zelf een appartement gekocht in Spanje, vandaar dat ik geen reis advies meer nodig heb.

Prima reisbureau.

Bij vragen altijd vriendelijke en begripvolle medewerksters.

Altijd goed

Er wordt ook met je mee gedacht, en altijd supersnel antwoord

Klantvriendelijke en meedenkend bedrijf

Denken mee en komen met oplossingen en ideeën. Alles prima geregeld en vriendelijk te woord gestaan!!!

Geweldig!!

Goede site en scherpe prijs kwaliteit verhouding Snel contact via telefoon en mailen. Goede service.

Ik bestel altijd via lavida travel. Ook al staat de accomodatie niet op hun site. Ze kunnen altijd voor je boeken. En geen hogere prijs

Klantvriendelijk; goed bereikbaar en denken met je mee.

Altijd goed bereikbaar; heel vriendelijk. Spaarsysteem ook fijn

Service gericht

Altijd open voor vragen oplossingen en nemen er de tijd voor. Vooral de mensen in Almere

Snelle goede service

Al jaren boek ik persoonlijk via Lavida. Ik ben altijd goed en vriendelijk geholpen.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!