Doen er alles aan om goede boeking te realiseren.

Zeer tevreden, vragen door en nemen extra stappen om een goede boeking te regelen.

Al vele jaren klant en als ze iets vergeten lossen ze daarna vlot op

Vakkundig,snelle reactie,vriendelijk

Snelle reactie op mijn vragen,goede afhandeling.super.

Top Reisburo!

Ik boek al jaren op rij mijn reizen naar Griekenland via Lavida Travel. Een betrouwbaar, servicegericht en - bij persoonlijk contact - een vriendelijke staff van dit reisbureau. Ook de recente kofferactie is een slimme marketing move waarbij zowel de reiziger als Lavida Travel er iets aan heeft. Kortom, heel tevreden en ik kijk uit naar mijn 2 koffertjes :-)

Zeer tevreden!

Om vakantie is ondertussen al enkele weken voorbij. Alles is perfect verlopen. De prijs van onze reis was bij Lavida Travel bij het boeken de laagste prijs die we vonden. Daarom online bij hun geboekt. Ook de verdere service was heel correct! Dus we zijn zeer tevreden vakantiegangers!! Valt de prijs volgende keer ( en we gaan meerdere keren per jaar) weer zo goed mee, boeken we weer bij ´Lavida Travel.!

Heerlijk

Fijne vakantie gehad. Alles top geregeld

Behulpzaam reisbureau

Ik boek al jaren bij Lavida Travel

Het is snel gegaan. En de info was ook goed

Behulpzaam

Bellen naar lavida travel en direct contact hebben en behulpzaam zijn aan de telefoon, dit is pas service.

Goed en goedkoop

Lavida is mijn 'vaste' reisbureau. Er vele malen geboekt en altijd tot tevredenheid. En als er iets is, krijg je snel een adequate reactie.

De boeking verliep soepel en alles vlug in orde

Uitstekend!

Goede service en mooie prijs

Goede informatie snelle afgandeling alles TOP

Houd zo ook in de toekomst

Vakantie boeken wij al jaren bij Lavida. Betrouwbaar, vriendelijk, attent. Geen enkele reden om ergens anders een vakantie te boeken.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Gemakkelijk en overzichtelijk. Prijzen zijn concurrentiële prijzen.

Snelle reactie op vragen

Er is snel gereageerd op mijn telefoontje en mail , dat is fijn en het was snel geregeld .

Maken wensen waar!

Samen zoeken en proberen zodat we een goed hotel hebben en de vluchten naar onze wens. Super teamwerk.

Al jaren vaste klant, topservice

Snel , vriendelijk, goede service en advies

Prima reisbureau

Vragen en of afspraken worden prima ten uitvoer gebracht. Niet altijd de goedkoopste maar overleg is altijd mogelijk

Zeer correct geregeld.

Goed geregeld. Correcte afhandeling . Voor herhaling vatbaar. Houdt goed rekening met de persoonlijke wensen

Snel geboekt.

Deze reis was bij lavida het voordeligst dus dan is het makkelijker om voor lavida te kiezen.

Geweldig, altijd goed en behulpzaam

Ik heb nu voor de 6e keer geboekt bij Lavid Travel, Er is nog nooit iets verkeerds gegaan. Als je belt krijg je altijd meteen iemand aan de telefoon. Als je een mail stuurt krijg bijna altijd dezelfde dag nog antwoord. De mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Alle reizen die ik bij Lavida Travel geboek heb zijn ook allemaal erg goed geweest. Ze hebben dus ook goede en fijne locaties in hun pakket. Ik heb 1 puntje. Ik heb al een behoorlijke tijd een tegoed opgebouwd omdat je al vaak geboekt hebt. Dit is niet in te leveren omdat er meestal wel een actie aan de reis gebonden en dan mag je dit tegoed dat je opgebouwd hebt niet inwisselen. Het gaat dan niet over grote bedragen, maar toch vind ik dat een beetje jammer. Verder is het een super goed reisbureau. vandaar ook dat ik altijd bij Lavida Travel mijn reizen boek. Bedankt daarvoor

Toppie

Alles verloopt prima papieren op tijd binnen en goede communicatie

Het reisaanbod bij Lavida is enorm. Je reis is binnen no time online geboekt. Voor verdere vragen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Telefonisch staan ze je heel vriendelijk te woord en schriftelijk wordt direct gereageerd. Echt klasse. Zo een vriendelijke service zie je niet veel meer.

Top reisbureau

Helpen je altijd lief en goed , weten wat je bedoel alles doen ze netjes

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!