Altijd prima bij tjingo

Ondanks dat alles niet vlekkeloos verliep toch tevreden tot nu toe.

Prima vriendelijk reisburio

Als ik contact heb met LavidaTravel voel ik me altijd serieus genomen. Ze doen veel moeite voor je om je wensen te verwezenlijken. Ze zijn altijd vriendelijk en ook de prijzen zijn acceptabel. In ieder geval zeker niet duurder dan een rechtstreekse boeking bij de maatschappij zelf. Ik kom er graag weer terug.

Niet twijfelen, hier boeken

Goede service, makkelijk bereikbaar, beloftes worden nagekomen. Problemen met vluchtvertraging, ze helpen met alles! Dus ik zou zeggen: gewoon boeken bij Lavida

Goed reisbureau

Normaal nooit problemen gehad bij dit goede reisbureau. Alleen bij deze boeking ging er iets fout waardoor ik 60€ teveel heb betaald . Dit kon niet recht gezet worden. Boeking 5 minuten daarvoor gedaan. Desondanks zal ik dit reisbureau van harte aanbevelen.

Goed reisbureau

Altijd fijn om weer te boeken bij jullie

Uistekende snel en duidelijk

Het was makkelijk om te boeken en na het boeken had ik nog een vraag lavida is super goed te bereiken en werd heel goed geholpen.

Gelukkige klanten komen steeds terug

Goedkoper als op een ander

Snelle offerte, snelle boeking

Steeds snel de offerte op de mail, helaas bij boeken viel de reis toch duurder uit dan de offerte, daarom geen 5*, maar 4*.

Boek er al jaren met korting wel zo fijn alles is al zo duur.

meestal goed

de eerste vakantie die ik geboekt had kreeg ik bericht over dat die niet door kon gaan omdat er geen vliegtuig voor de terugreis was op die dag. Dus een andere datum uitgezocht. Als ik nu op de site kijk dan zou ik nog steeds mijn eerste keus kunnen boeken terwijl dit volgens lavida travel niet mogelijk was.

Fijne organisatie

Fijne organisatie die goed te beteiken is en betere prijzen dan andere heeft.

Reizen zonder problemen...

Meerdere keren geboekt bij Lavida travel , en nog nooit problemen gehad . Top reisbureau

Goeie keuze!

Was top om voor Lavida te kiezen! Perfecte afhandeling.

Super service

Snelle boekingen. Vragen worden snel beantwoord. Heel betrouwbaar.

Prima service ..alles top.

Een zeer vriendelijke en deskundige service bij het plannen en uitwerken van onze reis.Documenten werden direct opgestuurd,alles was goed geregeld.Ter plaatste ook service en begeleiding.Mooie reis.Lavida Travel kan ik ten zeerste aanbevelen..Het is een topper.

Alles verloopt op willetjes

Goed geregeld

Mijn laatste vakantie heb ik om gezondheidsredenen geannuleerd. Met 1 telefoontje was het me duidelijk hoe te handelen.

Heel makkelijk en goed reisbureau

Hele fijne ervaring met lavida travel. We boeken onze vakantie er al jaren!

Al aantal keer vakanties geboekt en elke keer goede ervaring met dit reis bureau En wat ik heel leuk vind is de leuke korting die je krijgt weer Als bonus voor je volgende vakantie Dat zijn toch de extraatjes

Al jaren boek ik hier mijn vakanties, als je nog aanvullende telefonische info wilt, geen probleem. Wordt tijdens kantooruren en op zaterdag ook snel opgenomen. Zelfs toen er een vlucht geannuleerd werd ivm een technisch mankement hebben zij de claim voor ons ingediend bij de vliegmaatschappij met dank aan Petra. Ik kijk altijd eerst bij Lavida en meestal zijn zij nog de goedkoopste ook.

Top reisbureau

Word altijd goed geholpen zo fijn gaan alles voor je regelen zo als jij het graag wilde.

Eenvoudig

Wij hebben al diverse keren een reis geboekt bij Lavida. Het is eenvoudig, overzichtelijk en duidelijk. Een leuke bijkomstigheid is ook dat je een korting op kan bouwen.

Altijd goed geholpen

Ik zoek eerst alle reisaanbieders af, selecteer mijn voorkeur en vergelijk dan met Lavida. Lavida is dan nooit duurder en kan wel maatwerk leveren, bv vlucht vanaf andere luchthaven of op ander tijdstip. En zo kom ik eigenlijk altijd weer uit bij Lavida, waar je dan ook nog weer een tegoed opbouwd voor een volgende keer.

super snel en goed geregeld allemaal

Ik boek al jaren bij jullie en als er iets is dan wordt je altijd snel en vakkundig geholpen. Dus ik raadt iedereen aan om bij jullie te boeken.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!