Goede en snelle service.

bestanden aanleveren controleren en klaar. zo makkelijk

Altijd goed!!

Al vaker producten besteld en altijd goed. Zowel contact, service, levering en prijs. Ga zeker weer iets bestellen.

Best oke. Omdat zwart niet echt zwart is, en omdat men het 'Kroppen' anders heeft gedaan dan eerder.

Topservice, helder bestelsysteem en vlotte levering

Al een paar keer besteld vanwege goede prijzen, topservice en vlotte levering. Afspraken worden nagekomen. Ik bestel nergens anders.

Snelle goede service

Snelle service en mooi product

Fijn contact, mooi product, levering volgens afspraak. Top!

Fijn contact, mooi product, levering volgens afspraak. Top!

altijd prima

Duidelijk, eenvoudig, prima prijs en snel. Ook nog een goede service, ofwel... altijd tevreden.

Top resultaat en waanzinnig positieve respons op dit viltje. Ga er zeker meer afnemen.

Goede kwaliteit viltjes

Mooi gedrukt en helder in de communicatie.

Altijd snelle en goede service

Inmiddels heb ik al aardig wat viltjes laten maken naar tevredenheid!

Nieuwe afdruk zeer goed opgelost

Online een afdruk niet goed door mij op het viltje geplaatst. Dit is opgelost door nieuwe viltjes te leveren

super makkelijk en erg snel geleverd!

Bestellin en ontwerpen van mijn eigen viltjes was een makkie. Maar bestellen was nog makkelijker. 5000 viltjes echt binnen 10 dagen binnen.TOP!

Prima geregeld

Mooie viltjes voor een nette prijs, niks op aan te merken

Goede en snelle service

Viltjes met een eigen ontwerp besteld. Met behulp van de template het ontwerp gemaakt. Fijn dat je voor de definitieve drukgang nog een drukproef krijgt ter goedkeuring

Zeer snel, heel correctv

Top, niets op aan te merken, we gaan nog samenwerken, wijvzijn verdeler van drukwerken in Belgie en werken tesamen met de grootste drukkerijen in binnen en buitenland. Dirk

Snelle correcte levering

Mooie viltjes voor een nette prijs. Tevens eerder geleverd als beloofd.

Vandaag besteld en in principe morgen in huis :)

Geen poespas, duidelijk, vooraf een proef. Voor- en achterzijde wijken wel qua kleur iets af, terwijl wel hetzelfde bestand hiervoor is gebruikt. Voor het doel waarvoor het gebruikt wordt helemaal goed!

Prima kwaliteit

Eigen ontwerp ingediend, hierover goede communicatie. De viltjes werden binnen één week geleverd en waren van prima kwaliteit.

topservice en snel

Alleen maar heel goede ervaring, deskundig en snel, TOP!

Prettig zakendoen

Toffe viltjes. Makkelijk te ontwerpen en te bestellen. Keurige aanduiding van de levertijd. Ook telefonisch goed bereikbaar.

Prima en snel en op tijd... en net zo scherp geprijsd als 5 jaar terug!!!

De klant vond alleen de print wat bleker uitvallen dan 5 jaar terug terwijl ik toch [aan een zijde] dezelfde bestanden gebruikt had... Ik heb de oude viltjes niet meer om te vergelijken...Weten jullie de oorzaak, misschien..?

Aardige en behulpzame mensen, zorgen voor een mooi product dat snel geleverd wordt op een tijd die voor beiden uitkomt.

Uitstekend !

Ze doen wat ze zeggen, beloven.

Heel tevreden!

Makkelijk om te bestellen, eindresultaat precies zoals verwacht en mooi op tijd bezorgd.

16 Parallelweg

Tegelen 5931 PM