Zeer absorberen

Blanco ronde viltjes. Snel geleverd; uitstekende kwaliteit: ze kunnen goed beplakt en beschilderd worden en zijn zeer maatvast. Super!

Gemakkelijk en snel besteld, geleverd zoals aangegeven

Snelle en vriendelijke respons, goedkoop, mooi gedrukt en sneller geleverd dan voorzien (en dat tijdens de feestdagen). Wat zou een mens meer willen?

Prima kwaliteit, je moet alleen wel reageren op hun drukproef anders wordt de levertijd gelijk 14 dagen!!

snelle leverring en bij kleine aanpassingen regelen ze het snel

Het Superweike in Belfeld is erg tevreden over de vilten. Ze vliegen als warme broodjes over de toonbank. Trots op Belfeld""

Zeer tevreden over de samenwerking! Prijs kwaliteit is het top!

perfect

Zeer absorberen

Top service en mega snel

Snel en geleverd zoals voorspeld.

Top! Ondanks alles online, super ontwerp, mooie kleuren en keurige levering. Zeker aan te bevelen,.

Alles perfect in orde

Snel en hoed

Mooie kwaliteit! Reageert snel.

Ben zeer tevreden!!

Was de eerste keer dat wij bestelden en het verliep vlot en goed.

Prima product. Duidelijke presentatie. Snelle levering.

van begin af aan alles prima geregeld dus toppie.....

Ik doe fijne zaken met ze, ze zijn flexibel en denken goed mee.

Parallelweg 16

5931 PM Tegelen

077 326 2002

Over Viltjes.nl

Wij zijn Viltjes.nl, de grootste bierviltfabriek van de Benelux! Wat ons uniek maakt, is dat wij alle bierviltjes in onze eigen fabriek drukken. Daarmee staan wij garant voor hoge kwaliteit, snelle levertijden en een scherpe prijs. We zijn blij dat je bij ons een bestelling hebt geplaatst en stellen het dan ook zeer op prijs als je een review wilt achterlaten over je ervaring met Viltjes.nl