2 bestellingen niet ontvangen

Ik heb 1 week geleden 2 sets besteld en betaald, bevestig van bestelling gehad, maar erna niets meer vernomen. Mail gestuurd naar klantenservice met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan ontvangen. Mail retour met “als de bestelling bij DPD aankomt krijgt u een mail”. Wij zullen DPD ook mailen. Dus geen duidelijk antwoordt op mijn vraag. Ik ben dus bang dat ik nooit iets ga ontvangen en mijn geld kwijt ben….

Prima bestek, snelle levering

Het bestek is precies goed, alleen jammer dat het alleen sets zijn zonder aanvullende mogelijkheden ( van de serie die ik besteld heb; van andere series dan weer wel.

Mooi bestek snel geleverd

Verzendcommunicatie mag ietsje beter.

Topservice!

Kwaliteitsproducten! Zeer behulpzame klantendienst!

Te lat geleverd

Op de site van Amefa werd 1 dag levertijd beloofd, dus ik bestelde op dinsdag gebaksvorkjes zodat we die zaterdag zouden hebben. Uiteindelijk heb ik bij de action op zaterdag nog gebaksvorkjes moeten kopen omdat de bestelling bij Amefa niet op tijd was. Ik had in de tussentijd ook niks vernomen. Pas een week later werd de bestelling bezorgd, in ieder geval op tijd voor de volgende verjaardag...

slechte bezorgservice

slechte bezorgservice 8 dagen nog steeds niks ontvangen

Snelle service en klantenservice top

Bestelling was er veel sneller dan verwacht. Niet helemaal compleet maar snelle reactie van klantenservice

Klantenservice lost problemen op

Bestekset gekocht, die bij levering niet volledig was, is na contact met klantenservice nagezonden. Bij een uitbreiding had ik oa mes besteld die kleiner was dan eigen set. Klantenservice kon verklaren dat het om dessertmes ging ipv regulier mes. Heb van de nood een deugd gemaakt en dessert vorken erbij besteld.

De door ons bestelde besteksets zijn binnen een paar dagen geleverd. Jammer dat DPD er met zijn afleverplanning weer een puinhoop van heeft gemaakt, maar daar kan de leverancier niets aan doen.

Goede afhandeling van de.bestelling

Netjes verpakt, vriendelijke bezorging

Heel tevreden!

Mijn eerste bestelling en alles is vlot verlopen. Mooi bestek en ziet er exact hetzelfde uit zoals op de foto. Ik heb een nikkelallergie en ik heb dus RVS 18/0 besteld.. Ik heb mijn bestek nog maar pas in gebruik (kan ik dus nog niet beoordelen) maar ik heb er wel alle vertrouwen in. RVS 18/0 staat duidelijk vermeld op het bestek zelf!

Netjes op tijd geleverd

Oké

Correctie en snelle levering

Geen probleem met verzending en levering, maar je kan online blijkbaar alleen maar als particulier bestellen. Als professionele BE-klant kan niet intracommunautair (exclusief btw) geleverd worden.

Ruime keuze en goede kwaliteitsbestekken

Levering door DPD niet correct verlopen...pakje meer dan een week onderweg en niet op adres afgeleverd en dit zonder enige info achter te laten...

Mooi bestek voor een prima prijs

Het bestek Florence ziet er mooi uit. Hopelijk blijft het goed in de afwasmachine. De levering ging niet vlekkeloos. We kregen geen verzendbericht met tracking code zodat niet duidelijk was wanneer het pakket bezorgd zou worden

Mooi bestek

Het bestek is een gift voor onze dochter en schoonzoon en zij vinden het prachtig om te zien. Volgens hen ligt het bestek fijn in de hand en zijn erg tevreden!

Zeer behulpzaam

Nadat ik een verkeerde artikel had besteld, werd ik zeer snel en prettig geholpen wat ik wel moest hebben.

Klantvriendelijk

Er was iets mis gegaan met de bestelling maar dit is uitstekend opgelost Een prima service

Snelle levering en mooi bestek

Zeer snelle levering! Ook had ik niet de duurste bestekset gekocht maar ziet er mooi uit en goede kwaliteit!

Na enkele dagen geen bericht over verzending

Mis het contact over de voortgang.

Slecht

Telefonische niet te bereiken. Producten worden niet snel verzonden (lijkt wel dat de bestelde producten vanuit Tokio moeten komen.

Vreemde bezorging pakket

Het pakket is eerst aangeleverd zonder huisnummer, terwijl dat wel was ingevuld, daarna met huisnummer. Maar een mail met track en trace heb ik nooit ontvangen. DPD heeft het pakket bezorgd, maar omdat wij niet thuis waren is dat bij buren afgegeven, zonder dat er een briefje in de bus is gedaan waar. Gelukkig is het door de buren bij ons gebracht, maar ik had het wel zo netjes gevonden als wij hadden gehoord waar het was afgegeven.

Mooi bestek

Bijzondere uitstraling Nog niet gebruikt dus daar kan ik nog niets op zeggen

Betaling werkt niet

2 keer geprobeerd een bestelling te plaasten via klarna 2 keer word de bestelling wel in klarna gezet maar niet bij amefa zelf en word daarom uit eindelijk ook bij klarna na 2 dagen geannuleerd

snel verzonden.

Boogschutterstraat 52

7324 BA Apeldoorn

06 49 50 61 09

Over Amefa

Amefa, opgericht in 1931 in Apeldoorn, Nederland, is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van bestek en keukenaccessoires. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich op het produceren van scheermesjes, maar in de jaren 50 maakte het de overstap naar bestekproductie. Tegenwoordig biedt Amefa een breed scala aan tafelgerei, van klassieke tot trendy ontwerpen, en staat het bekend om zijn roestvrijstalen producten, waaronder bestek, keukenmessen en kookgerei. Amefa bezit verschillende gerenommeerde merken, zoals Richardson Sheffield, Sabatier en Couzon, wat het een wereldleider maakt in zijn sector. De producten van het bedrijf worden verkocht in meer dan 65 landen wereldwijd.