Ietswat verwarren en traag.

Bij het plaatsen van bestelling fout na fout op de website. Na 3x proberen contact opgenomen met de klantenservice (wat zeer vlot en vriendelijk was!) bleek dat er wel een aantal orders in stonden. Deze allemaal laten annuleren en op nieuw geprobeerd. Nu wel een bevestigingsmail ontvangen. Echter bijna een week later nog geen statusupdate of product gezien. Hopelijk volgt deze snel.

Mooie afwerking en perfecte levering.

Positieve ervaring

Kwaliteitsvolle producten en goede klantenservice. Enig minpuntje: ik kreeg geen verzendbevestiging en kon bijgevolg niet weten wanneer DPD mijn bestelling zou leveren.

Goede kwaliteit en snelle reactie van de klantenservice

Gevraagd aan de klantenservice of er messen met fijne kartel te koop zijn. Zeer snelle reactie en bezorging.

Super blij met bestek ,kwaliteit.

Bestek gezien,mij thaise partner zegt handvat lijkt op eet stokjes Zij wil graag hebben ,kortom doet aan onze verwachting. Voelt ook goed aan ,super blij mee .

Gewoon TOP!!!

Enkel even verwarring (bij mij) over het niet ontvangen van een mail over de verzending. Maar ik kreeg dus een mail op het moment dat mijn pakket op het ophaalpunt lag. Alles keurig geleverd!!

Goede product, levering duurde wat lang, klantenservice reageert snel

Duurde vrij lang voordat bestelling geleverd was. Klantenservice reageert wel snel. En jammer dat op de website bij producten geen specificaties/afmetingen staan. Ik had nu de koffielepels besteld, terwijl ik eigenlijk de theelepels moest hebben. Maar ook deels eigen fout, ik had ook van tevoren het verschil tussen koffie- en theelepels kunnen googlen.

Goed, snel en heel behulpzaam

Ik moest extra lepels bestellen. Was me niet geheel duidelijk welke lepels de juiste waren. Alle info met Amefa gedeeld en werd snel en goed geholpen. Bestelling geplaatst!

Snelle levering, degelijk verpakt.

Niks ontvangen

Ik wacht nu vier dagen en er is nog geen pakket binnen

Mijn vragen werden serieus behandeld en er werd meegedacht meer dan ik normaal gewend ben bij webshops, bedankt Monique van klantenservice

Alles correct geleverd

Pakket pas na een week ontvangen, verder alles ok

correcte afhandeling aankoop

Binnen 2 dagen aflevering bestelde bestek in beschermende verpakking. Ziet er verzorgd en fraai uit Enige aandachtspunt is het ontbreken van de beloofde e-mails van moment verzending en moment aflevering goederen

Goed en persoonlijk geholpen!

Mail gestuurd omdat de serveerlepels die ik wilde bijbestellen niet op de site met "losse bestekdelen" stonden. Vervolgens alsnog geleverd gekregen via een persoonlijke aanbieding voor het serveerbestek dat ik bij wilde bestellen. Ook heel fijn dat je na 20 jaar nog gewoon hetzelfde bestek kunt bijbestellen!! Top Dus !!

Prima geregeld!

Teleurstellend

Levering via bol. com is sneller en zonder bezorgkosten. Er zijn bij mijn huis afleverpunten voor diverse koeriersdiensten. Omdat Amefa gebruik maakt van DPD heb ik er 20 minuten voor moeten fietsen. Amefa zonder market awareness, plaatst zichzelf naar de achtergrond. Alles zit dus tegen. Dit maakt het hoogst onwaarschijnlijk dat ik ooit nog iets zal kopen van Amefa.

Correct en prettig

Voor mijn restaurant had ik snel extra bestek nodig, ik had reeds jaren AMEFAb bestek in mijn zaak. Goede kwaliteit en blijft mooi bij veelvuldig afwassen in horeca vaatwasser. 18/10 assortiment is zeer aan te bevelen. Gemak van bestellen bij de fabrikant.

TOP experience

Very quick and good service

Zeer goede service

Omdat ik er niet uit kwam welk type bestek ik nodig had om ons bestek aan te vullen, heb ik een mail gestuurd. Daar werd vriendelijk en snel op gereageerd. Nadat ik per ongeluk de verkeerde hoeveelheid had besteld kon dit gewoon nog gecorrigeerd worden. Erg vriendelijk en goede service. Het pakketje kwam ook netjes en snel aan. Én ik was erg blij dat ik na 25 jaar nog precies hetzelfde bestek kon bestellen!

Boogschutterstraat 52

7324 BA Apeldoorn

06 49 50 61 09

Over Amefa

Amefa, opgericht in 1931 in Apeldoorn, Nederland, is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van bestek en keukenaccessoires. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich op het produceren van scheermesjes, maar in de jaren 50 maakte het de overstap naar bestekproductie. Tegenwoordig biedt Amefa een breed scala aan tafelgerei, van klassieke tot trendy ontwerpen, en staat het bekend om zijn roestvrijstalen producten, waaronder bestek, keukenmessen en kookgerei. Amefa bezit verschillende gerenommeerde merken, zoals Richardson Sheffield, Sabatier en Couzon, wat het een wereldleider maakt in zijn sector. De producten van het bedrijf worden verkocht in meer dan 65 landen wereldwijd.