V tuto chvíli pro mě nejlepší obchod pro provádění výzkumu.
-Vždy vše v pořádku. Obrovský výběr, doprava do ČR trvá tak 2-3 dny.
-Největší negativum, které jsem zaznamenal je 5% poplatek za platbu kartou. Takže pokud nechcete platit zbytečně navíc, musíte zaplatit cryptoměnou nebo převodem z účtu. Crypto nemám, takže platím převodem, který trvá další 2-3 dny.
-Také by bylo fajn, aby zákazníci, kteří nakupují pravidelně, měli více příležitostí získat slevový kupón nebo měli více možností získat ProfCoins (věrností body, které se dají využít jako sleva).
-V sekci ProfCoins mají uvedeno, že získáváte tyto body splněním určitých cílů, jako například provedením objednávky nebo napsáním recenze jako je tato. Což je bohužel (kromě první registrace a prvního nákupu nového zákazníka přes referral link) všechno.
Takže reálně dostanete 2,5 eura za recenzi, kterou napíšete opakovaně jednou za měsíc a 1 euro za jakoukoli objednávku. (Bez ohledu na to, jak velká objednávka to je).
A slevové kódy chodí do emailu, ale jsou platné třeba jen daný den nebo pár dní. Jelikož mimo Nizozemsko máte dopravu zdarma až nad 200 euro, tak já jsem například ještě žádný kód nevyužil, protože nenakupuji tak často.
-Ještě jedna drobnost je, že při procházení obchodu mi při každém obnovení stránky naskakuje automaticky jazyk Dutch. I když si to přepnu do Češtiny nebo Angličtiny, tak kdykoli něco rozkliknu, je tam znovu Nizozemština a musím to neustále přepínat.
- Ale abych to zakončil tím hlavním a pozitivním, Neměl jsem jediný problém s kvalitou, platbou nebo dopravou.