Superservice, altijd vriendelijk en goed geïnformeerd blijven j telefonisch contact

• Welk product heeft u gekocht? Motorolie+ hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Heel goed

Super service

Een super bedrijf. Voor dat het werd verzonden, werd ik gebeld. En alles werd helemaal uitgelegt. Nog nooit zulke goeie verkopers meegemaakt. Die weten waar ze over praten. En echt kennis van de machines kennen. Heel erg bedankt.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar pro 22
  • Wat vindt u van het product? Nog niet in bedrijf genomen. Maar tot dus ver lijkt het goeie machine. En zit sterk inelkaar.

Keurigduurde wel even maar verder goede communicatie gehad nu nog even kijkende alles werkt

Nog geen ervaring

• Welk product heeft u gekocht? Elect kruiwagen
  • Wat vindt u van het product? Weet nog niet

Goed product en levering

De elektrische kruiwagen was goed verpakt en levering was heel correct.

• Welk product heeft u gekocht? N.v.t.
  • Wat vindt u van het product? N.v.t.

Zeer te vrede zeker 9 waard

Zeer te vrede over dit bedrijf. Zeker een aanrader.als je opzoek bent naar een machine.zoals hakselaar pro 22 S 3 Ook als je contact heb met de mensen klant vriendelijke. Maar ook advies. Zeer te vrede.als wordt uitgelegd zoals het het moet. Echt een pluim.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar pro 22 S 3
  • Wat vindt u van het product? Super fijn

De eerste keer iets besteld bij jullie en alles perfect verlopen . Zeker een aanrader . Bedankt

• Welk product heeft u gekocht? Veegmachine
  • Wat vindt u van het product? Super machine voor zijn geld

Tevreden.

Tevreden, de levering verliep vlot en ik kreeg voldoende uitleg na de melding van een probleempje ivm de rookontwikkeling. Vanwege de slechte weersomstandigheden heb ik de machine nog niet volledig kunnen uit testen.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Vanwege de slechte weersomstandigheden nog niet gewerkt ermee.

Uitmuntend

Zeer gebruiksvriendelijke webshop zeer vriendelijke en bekwame medewerkers die je met raad en daad bijstaan correcte levering en de dienst na verkoop is uitmuntend ik raad iedereen deze firma/webshop aan Rudy stubbe ingelmunster België

• Wat vindt u van het product? Fenomenaal een beest

Zeer snelle en correcte levering

De hakselaar voldoet waarvoor ik het gebruik

• Welk product heeft u gekocht? Pro 22
  • Wat vindt u van het product? Voldoet waarvoor het gekocht is

Livraison à temps et à heure

Bien reçu le broyeur à la date prévue. Maintenant, il faut l'essayer et voir s'il est efficace et performant !

• Broyeur Pro22-S3
  • N/A

Correct afhandeling en service

Zeer gemakkelijke en overzichtelijke website . Bestelling en betaling allemaal heel vlot afgehandeld. Correcte en snelle levering. Bellen u naast hun mails zelfs op om uw vragen nog beter te kunnen beantwoorden dan hun mails. Top !

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Tot nu toe heel tevreden.

Van mij krijgen jullie de max !

Stipt op tijd geleverd !

• Welk product heeft u gekocht? hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Top !

Een professionele organisatie

N.v.t.

• Welk product heeft u gekocht? N.v.t.
  • Wat vindt u van het product? N.v.t.

Snelle service en product is als verwacht!

Product voldoet aan de eisen en de levering was snel.

• Wat vindt u van het product? Voldoet

correct

stipte levering zeer goed materiaal

• Welk product heeft u gekocht? stronkenfrees/ hakselaar
  • Wat vindt u van het product? zeer goed

super gerelgeld!

top service en kwamen afspraken goed na!

• Welk product heeft u gekocht? een hakselaar
  • Wat vindt u van het product? helemaal top

Snelle service,vriendelijk, snelle levering. Deze mensen geven om hun klanten en producten..mijn hakkelaar. Pro 22 voldoet helemaal aan mijn verwachting.

• Welk product heeft u gekocht? Pro22 hakkelaar benzine

Super klantenservice

Bestelling leveringen opvolging waren perfect

• Wat vindt u van het product? Super

mooie accu kruiwagen

• Welk product heeft u gekocht? accu kruiwagen
  • Wat vindt u van het product? zeer goed

ik heb verkeerde machine gekocht.

ik dacht een machine te kopen , met twee tegenelkaar draaiende messen trommels. maar ik begrijp nu wel dat het tegen deze prijs niet mogelijk is. volgende keer beter opletten!

• Welk product heeft u gekocht? hakselaar

Alles prima geregeld

• Wat vindt u van het product? Prima

Komt afspraak na Prettige chauffeur.

• Welk product heeft u gekocht? Houtvenipperaar
  • Wat vindt u van het product? Prima

Slechts een woord ,PERFECT!!!!!!!!

Aangekocht via I net, zeer eenvoudige afhandeling en levering, alles gebeurde perfect volgens afspraak.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar
  • Wat vindt u van het product? juist wat ik wou maar nog niet in gebruik

Tevreden over zowat alles

Enig minder puntje: ik vond de antwoorden op mijn vragen niet meteen op de site (ben anderstalige), dus moest het per mail, maar dan kreeg ik meteen het antwoord, soms met een prikje ergernis erin verwerkt. Ik ben een vrouw, er werd ervan uitgegaan dat ik een man ben. Goed materiaal, zeer correcte en stipte levering.

• Welk product heeft u gekocht? Electrische kruiwagen
  • Wat vindt u van het product? Ok

Vriendelijk en kundig

Ik heb telefonisch contact gehad met een medewerker i.v.m. de aanschaf van de elektrische kruiwagen Pro-22 D500E. De verkoper was zeer enthousiast en kundig. Hij was goed op de hoogte van het product en het merk. Hierdoor heeft DL Workx mij het gevoel gegeven dat ik de juiste keuze heb gemaakt om deze machine aan te schaffen.

• Welk product heeft u gekocht? PRO-22 D500E Accu Mini Dumper/Kruiwagen
  • Wat vindt u van het product? Fantastisch

Graafschap Hornelaan 139 a

6001 AC Weert

Over DL Workx

DL Workx heeft ruim 30+ jaar ervaring in machines voor tuin en bouw. Wij staan garant voor deskundigheid, kwalitatief goede producten, scherpe prijzen en een excellente klantenservice. Advies nodig? Onze ervaren en deskundige medewerkers staan dagelijks voor u klaar.