Excellent matériel de bonne conception et facile à utiliser.

Service rapide et envoi du matériel reçu dans un état impecable.

• Déchiqueteuse PRO-22 S1
  • Excellent produit.

Je n'ai pas encore utilisé la machine

Bon vendeur. Livraison OK. A recommander.

• Welk product heeft u gekocht? PRO 22 S3
  • Wat vindt u van het product? OK

Très bon matériel et livraison impeccable

Excellent broyeur, ce que je désirais. Bonne communication pour la livraison. Petite critique, les lunettes de protection fournies sont de qualité nulle, élastique trop court et non réglable !

• N/A
  • N/A

Prijs kwalitijd verhouding super

Correct geleverd , duidelijk omschrijving bij 0 beurt en vrij eenvoudig af te bouwen cq in mekaar te zetten .

• Welk product heeft u gekocht? Takkenhakselaar
  • Wat vindt u van het product? Werkt super

Een snelle en geweldige service

Ik ben zeer tevreden over de wel zeer snelle levering en de service die het bedrijf leverde. Digitaal een hakselaar besteld inclusief service beurt. Twee dagen na de bestelling stond de hakselaar kant en klaar voor de deur en kon meteen gebruikt worden. Een geweldige machine.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar PRO 22 S3
  • Wat vindt u van het product? geweldig apparaat

Goed apparaat

Fijn apparaat om mee te werken ,voldoe aan onze verwachting.

• Wat vindt u van het product? Heel goed

Snel geleverd, volgens afspraak

Makkelijk besteld en snelle levering. Daarna nog even telefonisch contact gehad iz de ingebruikname. Ben super goed geholpen en geïnformeerd. Top.

• Welk product heeft u gekocht? Pro-22 S6 Hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Geweldige machine voor de particulier

De medewerkers klantenservice/afdeling zijn heel klantvriendelijk. Ben heel tevreden met de service. Bedankt!

• Welk product heeft u gekocht? Tuinafval versnipperaar
  • Wat vindt u van het product? N.v.t.

Supertevreden

Super tevreden. Volgende dag al geleverd en de versnipperaar levers super werk

• Welk product heeft u gekocht? Pro-22 s3
  • Wat vindt u van het product? Super

Goede machine ,supersnelle levering

Goede machine ,supersnelle levering

• Wat vindt u van het product? Uitstekende machine

Verwachtingen waargemaakt

Ik heb de s3 besteld met klaarmaak optie. Hij kwam volledig in elkaar gezet aan en uit de vrachtwagen gelijk werkbaar. Mooie machine en loopt als een zonnetje.

• Welk product heeft u gekocht? pro22 s3
  • Wat vindt u van het product? top

goed product en prima servic

Werd snel geleverd en klein mankement gebeld en werd meteen opgelost

perfecte service

op tijd geleverd / goede kwaliteit prijs verhouding

• Welk product heeft u gekocht? hakselaar
  • Wat vindt u van het product? perfect

Zeer goede service

Telefonisch goed bereikbaar, prima uitleg over het product, de hakselaar besteld, en s'morgens om 7.00u werd hij al gebracht. Zelf in elkaar gezet, was leuk om te doen. Hij werkt supergoed!

• Welk product heeft u gekocht? Pro 22 s3
  • Wat vindt u van het product? Werkt boven verwachting! Sterke degelijke machine. Vlijmscherpe messen

Goede service, snelle levering

Voordat ik exact wist welke machine ik moest kiezen, heb ik de klantenservice gebeld. Deze stonden mij erg goed te woord, gaf goede uitleg, wat resulteerde in de aanschaf van je juiste veegmachine. Bestellen op de site was snel en duidelijk. De dag daarna werd ik netjes gebeld, of de machine een dag later geleverd kon worden. Een kanttekening van het product. Er staat nergens dat de machine zonder motorolie geleverd wordt. Als dat er had gestaan, had ik een fles erbij kunnen bestellen. In de handleiding stond dat er wel een fles motorolie bijgeleverd wordt.

• Welk product heeft u gekocht? PRO-22 V6E Veegmachine
  • Wat vindt u van het product? Goede machine

Super prijs/kwaliteit en uitstekende service

Makkelijk besteld, snel geleverd en goed apparaat. Bellen voor extra info was professioneel/ deskundig. Mistte de montage handleiding. Eenvoud van de machine maakte het goed.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar 22-S8
  • Wat vindt u van het product? Enorm

Prima ervaring van bestelling tot levering . Duidelijke en snelle communicatie . De hakselaar is stevig en doet wat hij moet doen . Een echte aanrader .

• Welk product heeft u gekocht? Pro 22 S3
  • Wat vindt u van het product? Uitstekend

uitstekend

snel geleverd na telefonisch contact

• Welk product heeft u gekocht? houtversnipperaar
  • Wat vindt u van het product? prima

Uitstekende uitleg en goed opgevolgd. Prachtige machine.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar pro 22
  • Wat vindt u van het product? Zeer goed

Gewoon prima telefonische uitleg vooraf en vlot geleverd produkt.

De Pro-22 S8 is een fijne krachtige hakselaar!

• Welk product heeft u gekocht? Pro-22 S8
  • Wat vindt u van het product? Super

Vriendelijke service, apparaat werkt top

Goede uitleg van te voren over het apparaat. Hakselaar werkt beter dan verwacht. Zware machine (Pro22 S8). Redelijke kwaliteit. (zelf in elkaar zetten alleen voor de gevorderde - dit was wel van te voren gemeld)

• Welk product heeft u gekocht? Pro22 S8
  • Wat vindt u van het product? Goed

vlotte bediening

top produkt,transport was vlot en vriendelijke chaufeur ,degelijk verpakt ,aanrader

• Welk product heeft u gekocht? pro 20 S3 hakselaar
  • Wat vindt u van het product? top product

Goede adviezen van een deskundig iemand.

• Welk product heeft u gekocht? Pro 22 s3 hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Uitstekend

Na bestelling op een zondag, 's maandags een telefoon gekregen met de nodige info. Nette levering en het toestel voldoet aan al zijn verwachtingen

• Wat vindt u van het product? Top

Aanrader

De service is wel ok. Ik werd even opgebeld door een vriendelijke verkoper die ook luisterde naar de opmerkingen… de levering ging ook nog vrij snel. Ik kreeg na 1,5 dag bericht dat het iets langer ging duren omdat er te weinig personeel was om de afstelling van het toestel te doen… nou ik had dat totaal niet verwacht, de lever tijd nu was zeer redelijk… denk 4-tal dagen. De koerier was ook vriendelijk en gezien het drukke programma dat deze mensen hebben vrij geduldig (hij kon het adres niet meteen vinden) . Enig minpuntje, de koerier dienst heeft het toestel voor de garage laten staan, welke open was, en daar stond het toestel nat te regenen. Maar buiten dat, TOP !!

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Nog niet genoeg getest

Graafschap Hornelaan 139 a

6001 AC Weert

Over DL Workx

DL Workx heeft ruim 30+ jaar ervaring in machines voor tuin en bouw. Wij staan garant voor deskundigheid, kwalitatief goede producten, scherpe prijzen en een excellente klantenservice. Advies nodig? Onze ervaren en deskundige medewerkers staan dagelijks voor u klaar.