Ik had een PRO-22 S3 hakselaar besteld, maar omdat deze niet binnen 2 weken leverbaar was kreeg ik het aanbod om een Lumag HC 10PRO te nemen voor dezelfde prijs. Normaal is die €300 duurder. De volgende dag werd hij keurig afgeleverd en na een uurtje afmonteren was ik al aan het hakselen. De hakselaar werkt zeer goed met name door de grote invoertrechter waardoor alles gemakkelijk naar binnen wordt getrokken. Ook maakt hij zeer mooie goed bruikbare snippers.
Opmerking: gebruiksaanwijzing biegs weinig toe. Staat in wanneer machine niet te gebruiken, bv als je een pacemaker hebt. Staat niet in hoe de machine te starten.
Goede communicatie en zeer snelle levering. Prima product.
Kwam op afgesproken datum. Het enige puntje is dat de beschrijving om alles in elkaar te zetten iets duidelijker had mogen zijn
Probleemloze aankoop via webshop van een hout versnipperaar/ hakselaar. Persoonlijke contact om levertijd en het transport naar wens af te stemmen. Top gedaan. Ook een prima machine afgeleverd.
Ik heb de hakselaar nog niet gebruikt, derhalve kan ik over de werking nog niet oordelen. Wel heb ik 89 voor een servicebeurt betaald, waarbij hij afgetankt zou worden geleverd. Er zit echter amper brandstof in de tank. Dat vind ik niet niet een dure servicebeurt waardig.
Na enkele vragen via mail en een vriendelijke uitleg via telefoon , over de hakselaar en levering naar België alles perfect verlopen zoals ze gezegd hadden .Vrachtwagen chauffeur belde 30min op voorhand dat hij zou zijn zoals mij gezegd was . Dus top .
We waren 5 minuten bezig om de eeste takken in de hakselaar te stoppen, toen hield hij er al mee op. Erg teleurstellend hierdoor tot nu toe.
Beste mevr. Keijer, Erg vervelend dat de machine na 5 minuten niet meer functioneert. Zoals telefonisch met dhr. Huij besproken moet dat natuurlijk een reden hebben. - Het materiaal te snel ingevoerd waardoor de trommel verstopt is geraakt. - Machine niet op volle toeren laten draaien waardoor een verstopping kan ontstaan. - Een ingeschakelde beveiliging waardoor de machine niet meer werkt. - Een technisch defect aan de machine. Wij hebben voorgesteld de machine direct af te halen en te beoordelen waar deze klacht door is ontstaan. We verkopen dit type hakselaars al meer dan 10 jaar en zijn zelf ook zeer benieuwd naar de oorzaak van het probleem. Omdat u toch liever uw geld terug ontvangt gaan we machine zoals afgesproken afhalen en u het volledige aankoop bedrag terug betalen. Team DLWorkx
Als gevolg van uitverkocht artikel is er één alternatief artikel uitgegeven en besproken. Ook in dit gesprek werden alle details van de machine uitgelegd w.b.t. het opbouwen etc.
Het door mij bestelde artikel was niet voorradig. In plaats daarvan een duurder model gekregen voor dezelfde prijs. Heel netjes dus.
Prachtig en praktisch machine. Snelle levering en deftig vervoerd.
Hakselaar maakt mooie snippers van snoeihout tussen 1cm en 8cm. Boven de 5cm moet de toevoer onderbroken gebeuren of de motor is niet krachtig genoeg. Minder geschikt voor klein snoeihout en loof, maar dat werd ook zo aangegeven op de site. Prijs/kwaliteit moeilijk te kloppen...
Prima machine makkelijk te monteren werkt krachtig veilig strelend mooi om zien geweldig om mee te werken
Bij aanlevering zat er schade aan de koker waaruit de snippers vliegen, wellicht door transport. Na melding werd snel een nieuwe koker gestuurd en zelfs twee reserve messen. Goed hoor. Bij tweede gebruik vloog een moertje van de veiligheidsbeugel eraf en een van het luchtfilter, maar die moeten ook na eerste gebruik wel nagelopen worden, begreep ik (tip voor volgende kopers). Goede en snelle service en een erg fijn apparaat.
Beste heer, mevr. de Jong, Vervelend dat alles niet volgens verwachting is verlopen. Jammer dat u ons de beschadiging aan de invoertrechter niet direct per telefoon of mail heeft doorgegeven. We nemen hierover even contact met u op. Wat betreft de 2 los gelopen moertjes het volgende: Tijdens de opbouw worden door ons alle bout en moer verbindingen gecontroleerd. Tijdens het gebruik van de hakselaar komen er natuurlijk grote krachten op de hakselaar te staan. Daarom staat er op de tweede pagina van de gebruiksaanwijzing "na de machine 1 of 2 keer gebruikt te hebben alle (zichtbare) bouten en moeren opnieuw natrekken". Controleer daarna ook regelmatig alle bout en moer bevestigingen". We zijn uiteraard wel blij met uw beoordeling: "Wat vindt u van het product? Prima". We wensen u veel succes met uw PRO-22 hakselaar. Team DLWorkx
Originele beoordeling
Bij aanlevering zat er schade aan de koker waaruit de snippers vliegen, wellicht door transport. Bij tweede gebruik vloog een moertje van de veiligheidsbeleid eraf en een van het luchtfilter. Gelukkig kunnen vinden, maar wel teleurstellend als je 89 Euro betaald hebt voor de service.
Graafschap Hornelaan 139 a
6001 AC Weert
DL Workx heeft ruim 30+ jaar ervaring in machines voor tuin en bouw. Wij staan garant voor deskundigheid, kwalitatief goede producten, scherpe prijzen en een excellente klantenservice. Advies nodig? Onze ervaren en deskundige medewerkers staan dagelijks voor u klaar.