Geweldige firma om zaken mee te doen!

Ik had een PRO-22 S3 hakselaar besteld, maar omdat deze niet binnen 2 weken leverbaar was kreeg ik het aanbod om een Lumag HC 10PRO te nemen voor dezelfde prijs. Normaal is die €300 duurder. De volgende dag werd hij keurig afgeleverd en na een uurtje afmonteren was ik al aan het hakselen. De hakselaar werkt zeer goed met name door de grote invoertrechter waardoor alles gemakkelijk naar binnen wordt getrokken. Ook maakt hij zeer mooie goed bruikbare snippers.

• Welk product heeft u gekocht? Lumag hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Geweldig

Perfect geleverd volgens afspraak

Opmerking: gebruiksaanwijzing biegs weinig toe. Staat in wanneer machine niet te gebruiken, bv als je een pacemaker hebt. Staat niet in hoe de machine te starten.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar PRO 22 S1
  • Wat vindt u van het product? Goed product

Prima bedrijf met kwalitatief goede producten

Goede communicatie en zeer snelle levering. Prima product.

• Wat vindt u van het product? Perfect

Super geregeld allemaal

Kwam op afgesproken datum. Het enige puntje is dat de beschrijving om alles in elkaar te zetten iets duidelijker had mogen zijn

• Welk product heeft u gekocht? hakselaar
  • Wat vindt u van het product? nog niet gebruikt

Top in services en klantvriendelijkheid

Probleemloze aankoop via webshop van een hout versnipperaar/ hakselaar. Persoonlijke contact om levertijd en het transport naar wens af te stemmen. Top gedaan. Ook een prima machine afgeleverd.

• Welk product heeft u gekocht? Pro 22 S1 hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Prima, geheel volgens verwachting.

Mooi apparaat om te zien

Ik heb de hakselaar nog niet gebruikt, derhalve kan ik over de werking nog niet oordelen. Wel heb ik 89 voor een servicebeurt betaald, waarbij hij afgetankt zou worden geleverd. Er zit echter amper brandstof in de tank. Dat vind ik niet niet een dure servicebeurt waardig.

• Welk product heeft u gekocht? Pro-22 S1
  • Wat vindt u van het product? N.v.t.

Top bedrijf

Na enkele vragen via mail en een vriendelijke uitleg via telefoon , over de hakselaar en levering naar België alles perfect verlopen zoals ze gezegd hadden .Vrachtwagen chauffeur belde 30min op voorhand dat hij zou zijn zoals mij gezegd was . Dus top .

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar pro22 s3
  • Wat vindt u van het product? Top machine , die heel wat aan kan al takken van 8a9 CM mee gehakseld. Had dit zeker niet verwacht dat deze er door zouden gaan . Wel doen zoals zij ook zeggen niet ineens erdoor duwen maar telkens even terug trekken bij dikke takken .

Het aparaat stopte er na 5 minuten al mee

We waren 5 minuten bezig om de eeste takken in de hakselaar te stoppen, toen hield hij er al mee op. Erg teleurstellend hierdoor tot nu toe.

• Welk product heeft u gekocht? PRO-22 S1 Hakselaar Art.nr.: PRO-22 S1

Uitstekende bestel service en feedback.

Als gevolg van uitverkocht artikel is er één alternatief artikel uitgegeven en besproken. Ook in dit gesprek werden alle details van de machine uitgelegd w.b.t. het opbouwen etc.

• Welk product heeft u gekocht? Lumag Rambo-HC15PRO
  • Wat vindt u van het product? Tot zover één beest, echter zouden sommige details bij de fabrikant op de tekenkamer aandacht mogen krijgen.

Hele goede service.

Het door mij bestelde artikel was niet voorradig. In plaats daarvan een duurder model gekregen voor dezelfde prijs. Heel netjes dus.

• Wat vindt u van het product? Perfect

Toppie

Prachtig en praktisch machine. Snelle levering en deftig vervoerd.

• Wat vindt u van het product? Top product

Tijdige levering van een correct product

Hakselaar maakt mooie snippers van snoeihout tussen 1cm en 8cm. Boven de 5cm moet de toevoer onderbroken gebeuren of de motor is niet krachtig genoeg. Minder geschikt voor klein snoeihout en loof, maar dat werd ook zo aangegeven op de site. Prijs/kwaliteit moeilijk te kloppen...

• Welk product heeft u gekocht? PRO-22 S1
  • Wat vindt u van het product? Top voor 1cm

perfecte afspraken, perfecte uitvoering

Prima machine makkelijk te monteren werkt krachtig veilig strelend mooi om zien geweldig om mee te werken

• Welk product heeft u gekocht? hakselaar
  • Wat vindt u van het product? prima: doet het uitstekend

Schade aan uitstortpijp snel opgelost

Bij aanlevering zat er schade aan de koker waaruit de snippers vliegen, wellicht door transport. Na melding werd snel een nieuwe koker gestuurd en zelfs twee reserve messen. Goed hoor. Bij tweede gebruik vloog een moertje van de veiligheidsbeugel eraf en een van het luchtfilter, maar die moeten ook na eerste gebruik wel nagelopen worden, begreep ik (tip voor volgende kopers). Goede en snelle service en een erg fijn apparaat.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar Pro
  • Wat vindt u van het product? Prima

Graafschap Hornelaan 139 a

6001 AC Weert

Over DL Workx

DL Workx heeft ruim 30+ jaar ervaring in machines voor tuin en bouw. Wij staan garant voor deskundigheid, kwalitatief goede producten, scherpe prijzen en een excellente klantenservice. Advies nodig? Onze ervaren en deskundige medewerkers staan dagelijks voor u klaar.