super service

Product perfect en volledig gebruiksklaar afgeleverd.

Eerste keer dat ik er wat bestel

• Welk product heeft u gekocht? Mes hakselaar

vlotte correcte levering

vlotte correcte levering

• Welk product heeft u gekocht? mes houthakselaar

Super company

Construction company

• Welk product heeft u gekocht? Wheelbarrow r500
  • Wat vindt u van het product? Fantastique

Subliem

Van bestelling tot levering zelden zogoed meegemaakt. Feedback direct ivm het feit dat ik eventueel klaarmaken machine vergeten was. Ook de levering zelden zogoede feedback. Dus in een woord Subliem.

• Welk product heeft u gekocht? Schredder
  • Wat vindt u van het product? Robust

Een goed werkbaar product

Een plezier om mee te werken!

• Welk product heeft u gekocht? Pro 22 s 8 hakselaar

Prima!!!!

Prima prijs/kwaliteit verhouding en zeer prettig personeel, die met je overlegt wat je wensen zijn en wat ze kunnen bieden

Fijne service

Goed telefonisch geholpen omdat we wat opstart problemen hadden , dit lag niet aan het gekochte artikel

Super goed

• Wat vindt u van het product? Top

Prachtige uitstraling en topkwaliteit

Keurig afgeleverd, de machines zagen er ook prachtig uit en de bediening is eenvoudig. Hele mooie topkwaliteit voor een scherpe prijs.

• Welk product heeft u gekocht? PRO-22 S6 en PRO-22 V3E
  • Wat vindt u van het product? Topkwaliteit

Snel geleverd en een goede aftersales

elektrische kruiwagen was de volgende dag al geleverd en er werd snel gereageerd na een storing en deze was snel verholpen.

• Welk product heeft u gekocht? Pro-22
  • Wat vindt u van het product? goed

krachtige machine , eerste tests perfect doorstaan

Alle voorbereidende administratie en afspraken waren zeer goed. Enig werkpuntje is beter laten afspreken met chauffeur van transporteur en door transporteur laten controleren wat de toegangsmogelijkheden zijn voor de levering. In mijn geval wou hij ( met zijn 10 tonner ) mijn smalle straat niet in en ben ik uiteindelijk naar hem gereden met mijn wagen met trekhaak om de hakselaar daar op te halen . In dit geval kon het dus goed opgelost worden, maar ik kan me voorstellen dat dit niet bij elke klant zo kan opgelost worden.

• Welk product heeft u gekocht? Pro 22 S3
  • Wat vindt u van het product? zeer goed afgewerkt en werkt super na eerste test

alles word snel en correct geregeld

Bestellen en de volgende dag of de dag erna alles netjes en heel in huis.

• Welk product heeft u gekocht? meerdere Trilplaten
  • Wat vindt u van het product? prima product voor die prijs

Goede spullen en snel geleverd

• Welk product heeft u gekocht? Werkbroeken
  • Wat vindt u van het product? Prima

Prima service en levering.

Alles conform afspraak.

• Wat vindt u van het product? Uitstekend

Uitstekende firma.

Geweldig bedrijf komt de gemaakte afspraken waar en heeft het beste voor voor de klant en geeft goede adviezen. Bij onregelmatigheden lossen ze het klantvriendelijk op. Een firma waar je goed zaken mee kunt doen met kwalitatief goede producten en uitstekende service. Hier krijg je geen spijt van om hier zaken mee te doen.

• Welk product heeft u gekocht? Versnipperaar
  • Wat vindt u van het product? Degelijk en van uitstekende kwaliteit. Doet wat het moet doen.

Excellent

De communicatie en dienstverlening met dit bedrijf verloopt zeer correct en efficient. Een aanrader!

• Welk product heeft u gekocht? Tuinhakselaar PRO-22 S3

Correct en goede service

Correct en goede service

• Wat vindt u van het product? Heel goed

Zeer tevreden , enkel de aflevering zelf ( doos geplaatst achter hek aan de straat ) had iets beter aangemeld kunnen worden .

• Welk product heeft u gekocht? reservemessen voor een machine
  • Wat vindt u van het product? Ziet er helemaal ok uit

Onbeleefde chauffeur

De bestelling liep prima. Snelle levering. Maar de chauffeur was echt niet vriendelijk. Ik heb je hierover ook een mail gestuurd waar jullie al op hebben geantwoord. Ik hoop dat jullie er ook iets mee doen....

moeie hakselaar

• Welk product heeft u gekocht? houthakselaar
  • Wat vindt u van het product? nog niet mee gewerkt

Zijn wel betrouwbaar

Is aleen jammer dat niet alles bedrijfsklaar geleverd word...vaak krijg je een bouw paketje en moet je zelf in elkaar zetten met goed geluk.

• Welk product heeft u gekocht? Stronkenfrees
  • Wat vindt u van het product? Terug gestuurd

Alles was prima

De hakselaar ziet er goed uit. Heb deze geprobeerd en werkte goed.

• Wat vindt u van het product? Goed apparaat

Lang gewacht op de levering maar alles is goed gekomen

De machine is heel goed verpakt en de bijhorende handleiding is heel duidelijk.

• Welk product heeft u gekocht? hakselaar
  • Wat vindt u van het product? krachtige machine

Goede communicatie en prettige klantenservice

Verkeerd geleverde borstelmachine werd een dag later omgeruild voor de juiste. Probleem werd snel opgepakt en naar gehandeld. Ik ben zeer tevreden over deze firma en zou deze aanraden.

• Welk product heeft u gekocht? Borstelmachine
  • Wat vindt u van het product? Goed

Graafschap Hornelaan 139 a

6001 AC Weert

Over DL Workx

DL Workx heeft ruim 30+ jaar ervaring in machines voor tuin en bouw. Wij staan garant voor deskundigheid, kwalitatief goede producten, scherpe prijzen en een excellente klantenservice. Advies nodig? Onze ervaren en deskundige medewerkers staan dagelijks voor u klaar.