Prima levering

Datgene wat ik besteld heb is geleverd.

Helaas!

Machine werd geleverd zonder voorafgaande vermelding van dag of uur!!gelukkig stond de machine s'avonds nog op de oprit!

• Welk product heeft u gekocht? Houthakselaar

Uitstekende service

Enkele opstartproblemen gehad maar via de telefoon snel, vriendelijk en doeltreffend geholpen

• Welk product heeft u gekocht? PRO S 22
  • Wat vindt u van het product? Totnogtoe prima

Goede ervaring

Levering liep vlot. Toen we een defect hadden aan ons apparaat waren ze telefonisch goed bereikbaar en hebben ze dezelfde dag nog een nieuw onderdeel opgestuurd. Tevreden klant!

• Welk product heeft u gekocht? Elektrische kruiwagen
  • Wat vindt u van het product? Blij mee

zoals het moet

ongelooflijke service

• Welk product heeft u gekocht? hakselaar pro22 s8
  • Wat vindt u van het product? zeer goed

Perfecte levering op het afgesproken tijdstip , volledig conform beschrijving op de website.

Telefonisch met DLWorkx afgesproken wanneer wel en niet kon geleverd worden , en een perfecte levering op het afgesproken tijdstip ontvangen , volledig conform met de beschrijving op de website.

• Welk product heeft u gekocht? PRO-22 S1 Hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Mooi stevig afgewerkt product , die volledig volgens verwachting werkt.

super tevreden

ik heb er even op gewacht maar dan heb je ook wat ben heel erg te spreken over de hakselaar werkt super

• Welk product heeft u gekocht? PRO 22 S3
  • Wat vindt u van het product? niets mis mee

Het is een goed product. Mar moet de naam geven van een laadbak

Ik stel vast dat het goed is voor iemand die klinkers plaast maar niet voor in de tuin daar is het te zwaarvoor de juiste naam voor het toestel is laadbak voor iemand die klinkers legt en het niet de naam geven van kruiwagen

• Welk product heeft u gekocht? Kruiwagen
  • Wat vindt u van het product? Ik kan er niet goed mee manuvreren enhet is te zwaar voor inde tuin hetzak door in de tuin enl oopvast

Pro 22 S6

J'ai pris l'option machine déjà montée ,faire le plein d'essence ,gonfler les pneus à la pression recommandée et la machine est directement opérationnelle La batterie était déjà chargée au maximum .La livraison s'est correctement déroulée et dans les temps prévu .Donc rien à critiquer ,tout s'est déroulé comme prévu.

Komt afspraken na

• Wat vindt u van het product? Top

Goede communicatie, snelle levering.

Goede communicatie via de mail, komen ook daadwerkelijk de afspraken na. En een snelle levering.

• Welk product heeft u gekocht? Veegmachine
  • Wat vindt u van het product? Prima apparaat

Prima apparaat

Werkt perfect, met opvangbak vind ik niet dat hij alles mooi oppakt, dan laat hij ook wel spul achter maar zonder opvangbak en dan de borstel schuin zetten werkt perfect.

• Welk product heeft u gekocht? Veegmachine
  • Wat vindt u van het product? Prima

fijn zaken doen

Heb een electrische kruiwagen gekocht, top ding. goede communicatie en service vanuit DL Workx

• Welk product heeft u gekocht? electrische kruiwagen
  • Wat vindt u van het product? top product

Alles perfect van bestelling tot levering

• Welk product heeft u gekocht? Pro 22
  • Wat vindt u van het product? Eerste ervaring grandioos

Goede service en snelle levertijd

Snelle levertijd

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar pro22
  • Wat vindt u van het product? Top

Super meedenkend

Toestel was niet voorradig, kreeg het zelfde toestel (duurder),voor de prijs van het goedkopere toestel, dat is pas klantenservice, nogmaals dank.

Fantastische service!

Alles zeer vlot verlopen , komen afspraken na. levering tot in de puntjes geregeld

Is prima

Ik had mijn bestelling zeer vlug

• Wat vindt u van het product? Werkt goed

Zeer goed produkt

• Wat vindt u van het product? Zeer goed

uitstekend,de chauffeur heeft het product goed afgeleverd

Slechte aflevering

Wij hadden de service beurt bij de aflevering express genomen voor de uitleg .nu was het echt van hier heb je hem en succes ,vervoerder kan hier niets aan doen he . Aanbeveling tik ik ja voor het veegmachine, niet voor de service

• Welk product heeft u gekocht? Pro 22 veegmachine
  • Wat vindt u van het product? Voldoet aan verwachting

TOP, TOP, FANTASTISCH

Bestellen ging makkelijk.. Telefonisch contact zeer vriendelijk en ook nog echt kennis van zaken. Levering met Huisman transport erg goed gegaan. Ingebruikname van apparatuur met duidelijke instructie was ook goed te door (tip: duidelijkere foto’s) Na paar dagen een probleempje met kloofmachine. Gebeld en werd direct opgelost met versturen van nieuw onderdeel zonder ook maar een “spat” moeilijk te doen. Echt uitzonderlijk. Voor mij komt er zeker weer een volgende keer! Bedankt mensen!!!

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar, mini dumper en kloofmachine
  • Wat vindt u van het product? Allemaal top

Super geregeld en snel bezorgd

Alles rondom de bestelling werd netjes gecommuniceerd. De levering was optijd en klopte precies.

• Welk product heeft u gekocht? Pro22
  • Wat vindt u van het product? Ideaal

Nette service en advies

Goed geholpen, goed advies en snel geleverd op afgesproken dag. Hakselaar nog niet veel gebruikt, alleen kort getest maar tot nu toe tevreden.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Kort gebruikt, werkt naar behoren

Goede levering Op tijd Zeer goed verpakt Goede montage handleiding in het nederland Correcte handelingen van de leverancier. Moet de machine nog in gebruikstellen maar daar geloof ik wel in.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar S 6
  • Wat vindt u van het product? Nog niet operatief

Graafschap Hornelaan 139 a

6001 AC Weert

Over DL Workx

DL Workx heeft ruim 30+ jaar ervaring in machines voor tuin en bouw. Wij staan garant voor deskundigheid, kwalitatief goede producten, scherpe prijzen en een excellente klantenservice. Advies nodig? Onze ervaren en deskundige medewerkers staan dagelijks voor u klaar.