Prima service en verzending, uitstekende kwaliteit!
Ik heb alheel wat takken verwerkt!
Snelle levering. Handleiding mist past cruciale punten en met eigen technisch inzicht kom je er wel uit, maar hoort niet. Vooral montage wielen en de busjes is wel belangrijk waar je die plaatst. Verder klopt urenteller totaal niet. Bij start keurig op nul. Na twee keer er een ruime halve dag mee gewerkt te hebben stond deze al op 27 uur!!! Na de eerste drie uur liep trommel al vast doordat er een takje tussen trommel en wand zat. Wel gemakkelijk te verwijderen en weer verder te gaan. De twee dag was er al een bout van één van de twee handgrepen uit getrild. Daar zitten nl al gewone ringen onder en geen veer ringen over. Ik ben benieuwd hoe de machine zich houd op langere termijn. Daar heb ik nog geen gevoel van.
Jammer dat u niet helemaal tevreden bent. De uren teller werkt op de pulsen van de bougie. Als er op de teller staat 2.7 is dat 2 uur en 45minuten. We zullen u hierover nog even een mail zenden en bij een defecte uren teller sturen wij u direct een nieuwe toe. U heeft ook een gebruiksinstructie ontvangen. Deze voorkomt problemen met verstoppingen van de trommel. Wat betreft de bouten en moeren het volgende. Zoals aangegeven in de gebruiksinstructie en gebruiksaanwijzing moet u na het eerste gebruik alle zichtbare moeren en bouten wel even controleren (natrekken). Er komen tijdens het gebruik veel krachten vrij op de hakselaar en daarom is controle na het eerste gebruik wel aanbevolen.
Binnen een dag thuis. Werkt goed. Tevreden
Besteld en volgens afspraak geleverd
Het in elkaar zetten was wat meer werk dan ik dacht. Met het uitpakken van het krat erbij was ik 2 uur kwijt. De montage tekening was niet duidelijk. Heb online naar foto's gezocht en toen begreep ik het. Olie ingieten was vanuit mijn gekochte flesje onmogelijk, volgende keer een flesje met een slangetje. Heb nu zelf van een plastic opbergmapje een trechtertje gemaakt. De eerste versnipperpoging liep mis, te weinig toeren. Ik had er niet aan gedacht om de gashendel op hoog te zetten. De in en uitgang trechters liepen vol zaagsel en de riem begon te slippen. Gelukkig direct op de noodstang gedrukt. Daarna ging het stukken beter. Was eerder een "schredder" gewent, deze trok er alles met geweld doorheen. Echter dit model moet je de takken toch vaak aandrukken. Heb het nog maar een half uur laten draaien, en moet het apparaat misschien nog leren kennen. Schroeven en bouten natrekken is wel een tip. De kap van de uitlaat trechter zat na 5 minuten al los. Maar ik heb er nog steeds vertrouwen in. Morgen nog een paar uurtjes draaien. De chauffeur kon niet bij ons huis komen, daar had ik voor gewaarschuwd. Hij hielp mijn vrouw even de aanhanger achter onze auto te koppelen. De pallet werd van de laadklep op de aanhanger gereden zodat ik die avond de kist bij huis had en gelijk met de montage kon beginnen.
De opbouw van de hakselaar is niet moeilijk maar zoals u heeft gelezen kunnen wij de hakselaar ook startklaar leveren. Dan wordt alles door ons gemonteerd en de machine van olie voorzien. Wij controleren dan ook alle bout en moer verbindingen (wat ook bij eigen opbouw moet plaatsvinden) maar na het eerste gebruik moet u dat ook zelf nog een keer controleren. Dat de takken niet goed naar binnen worden getrokken is vreemd. De ronde wals zorgt er juist voor dat de machine dit erg goed doet. U moet het te snel intrekken juist voorkomen door de takken af en toe vast te houden. Uiteraard als takken veel zijtakken hebben kan dit het naar binnen trekken wat afremmen.
Ben sinds enkele dagen de gelukkige eigenaar van de Pro-22 S3. Was in de eerste instantie sceptisch over de mogelijkheden van de hakselaar (takken tot 10 cm ?). Na een paar dikke takken was ik echter helemaal om. Ook droog hout wordt prima gehakseld. Goede en erg degelijke machine. Mocht u overwegen een hakselaar te kopen, koop dan een hakselaar met messentrommel. Heb een hakselaar met messenschijf met 6,5 pk motor, maar dat apparaat werkt voor geen meter. DL Works, dank voor de snelle levering en prima service.
Ik kocht recent een hakselaar PRO 22. Na assemblage de machine gisteren voor de eerste maal gebruikt. Uitstekend resultaat.
goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle levering!
Prima met goede communicatie
Mini dumper is perfect, aan mooie prijs. Levering erg vertraagd door leverancier maar hierover werd goed gecommuniceerd via mail. Levering aan huis helemaal zoals het hoort. Top!
Bij de levering van een hakselaar S8 bleek deze voor mij te zwaar om op de trekhaak te plaatsen. Mijn verwachting was dat er een neuswiel was. Dit bleek niet zo te zijn. De sales info was niet eenduidig. Zonder enige discussie werd aangeboden om de trekhaak stang te vervangen voor een met wel een neuswiel. Voor DLWorkx extra transport en aangepaste levering. De klantbeleving staat duidelijk voorop. Dikke pluim!
Snelle en correcte afwerking van bestelling. Goed product, werkt goed.
De bestelling en levering waren probleemloos verlopen. Machine ziet er professioneel uit en werkt perfect.
Ik kreeg goede hulp bij het maken van mijn keuze voor een hakselaar en ben erg blij met de uiteindelijke aanschaf.
In mijn zoektocht naar een hakselaar kwam ik snel op het product van Dl workx. Heldere website met duidelijke informatie. Daarnaast een kwaliteit, prijs verhouding die dik in orde is
xxxx
Heb de S1 hakselaar gekocht. Werd keurig verpakt en op tijd geleverd. Met behulp van de klantenservice zelf makkelijk opgebouwd. Je leert zo de machine goed kennen. Degelijke hakselaar met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding Ook een pluim voor het transportbedrijf Huisman. Kon in eerste instantie met de vrachtwagen niet bij huis komen. Een dag later met een kleine wagen de hakselaar keurig thuis afgeleverd.
La machine est rapidement assemblée avec des éléments de bonne qualité. Le broyeur est facilement manœuvrable. Le moteur démarre rapidement et fait le travail. Elle convient parfaitement pour une mise en ordre régulière d’un jardin boisé. Cependant, pour des travaux plus intensifs, il est préférable de passer à une gamme supérieure. Ce broyeur présente un beau design et est agréable à utiliser. Le service après-vente est très réactif, ce qui témoigne du sérieux de l’entreprise. Je vous le recommande.
Takken hakselaar gekocht en deze doet wat hij moet doen. Het verbaasde mij wat er allemaal doorheen kan. Wat loof en klimop doet hij niet goed maar dat was ook duidelijk aangegeven in de beschrijving van de machine.
Hakselaar besteld, werd binnen 2 dagen geleverd. Mooi verpakt en makkelijk zelf te monteren.
De hakselaar maakt vanaf het begin al overuren. Hij kan ook dikke takken met gemak TOP AANKOOP
Xxxx
Zoals verwacht
Super degelijk product
Graafschap Hornelaan 139 a
6001 AC Weert
DL Workx heeft ruim 30+ jaar ervaring in machines voor tuin en bouw. Wij staan garant voor deskundigheid, kwalitatief goede producten, scherpe prijzen en een excellente klantenservice. Advies nodig? Onze ervaren en deskundige medewerkers staan dagelijks voor u klaar.