Geweldig deze BBQ. Een innovatief apparaat makkelijk snel en prettig in gebruik

Prachtig product goede service en uitleg wij zijn zeer tevreden!

Prachtig product goede service en uitleg wij zijn zeer tevreden!

Een top bbq voor de karpervisser!

Ik heb onlangs een gasbarbecue gekocht van Nomadiq. Afgelopen weekend heb ik hem voor het eerst gebruikt aan het water en er biefstuk op gebakken. Het was zeer geslaagd en het schoonmaken van de barbecue was ook een fluitje van een cent met de meegeleverde schoonmaakborstel. Ik kan het zeker aanraden aan zowel karpervissers als kampeerders!

Super Grill - Sehr innovativ

Toller Grill, der wirklich klein ist wenn er zusammengeklappt ist. Teuer, aber qualitativ hochwertig.

Super op de boot .

Gemakkelijk op te bergen, en toch groot genoeg om met zes personen van te kunnen eten.

Goede ervaring met nomadiQ komt zijn afspraken goed na

Gas patronen gegeten te bestellen een paar dagen voor vertrek nog snel telefonisch besteld die ze dan ook gelijk hebben verstuurd zodat wij ze nog net voor vertrek binnen zouden krijgen,,,,, wat dan ook gelukt is door het snelle handelen van dit bedrijf. Bedankt nog voor de goede samenwerking. Grt Arie

Waanzinnig

We hebben op de vakantie beurs de bbq set gekocht. Een ontzettend leuk gesprek gehad met de (mede) eigenaar die vol passie kon vertellen. Ivm met onze vakantie hadden we gevraagd om met spoed te leveren. Dit is gelukt. We hebben m al een aantal keren gebruikt, met zowel de kleine bijgeleverde tafelgastank als ook onze grote gasfles.

Geen idee

Nog niet gebruikt en kan dus geen oordeel geven. Dat wordt ook niet eerder dan volgend jaar vakantie tijd. Vandaar ook maar 1 ster.

Reklamation am tragbaren Grill

Super schneller Kontakt. So sollte der Service sein. Der tragbare Grill ist ein super Grill. Das Team nomadiQ kann ich nur weiterempfehlen. Toller Service.

Perfecte service.

Goed verhaal van leuke spontane verkoper. Goede uitleg en bbq was snel afgeleverd.

Topproduct

Had het veel eerder moeten aanschaffen. Het gemak, de eenvoud en het resultaat maken me blij.

Zeer te vrede

Goede informatie op de beurs gehad en tijd om tot een beslissing te komen. Koop aangenaam en prettig verlopen.

Vlotte fhandeling

Van onze nieuwe bbq was 1 rooster beschadigd. Na een mailtje direct een nieuwe gekregen.

Geweldig apparaat

Gelukkig zijn we nadat we deze bbq tegen kwamen op de Kampeer en Caravanbeurs. Na een hele uitgebreide uitleg over het apparaat en geen dwingende verkooptechniek hebben we welbewust de nieuwe BBQ aangeschaft. Na slechts een paar dagen werd het gehele pakket bij ons thuis bezorgd. Nu nog even wachten op een mooie dag, zodat we kunnen genieten van de geweldige aankoop.

Geweldig!

Wát een uitvinding zeg. Een volwaardige bbq met minimale afmetingen. Snel gebruiksklaar te maken, goed schoon te maken.En dat alles met een meer dan 'cool' uiterlijk. Goed gedaan!

Ga zo door.

De samenwerking verliep in een zeer goede zweer.

De gril, grilt mooi. Helaas laat het emaille los van de plaat.

Het is een prachtige gril. Makkelijk mee te nemen. De klantenservice heeft heel snel gereageerd op een vraag van ons. De hitte van de gril is mooi verdeeld over de platen. Gedegen schoonmaken kan eenvoudig door de brander los te schroeven. Onderdelen zijn los verkrijgbaar daardoor onverwoestbaar. Goed voor vele jaren grilplezier.

goede levering

Na uitpakken een complete bbq en een goede gebruikshandleiding gevonden. Ziet er degelijk uit .

Compact en prima werkend!

Voordeel op andere bbqs is compactheid en toch groot zat wat oppervlak betreft en en 2 zones te regelen.

Mooi ontwerp, compleet, compact en toch groot BBQ oppervlak

Ondanks te prijs een aanrader. Super doordacht.

Top product, compact en goede kwaliteit

Compacte kookervaring. Lichtgewicht maar groot in gebruik.

Wij zijn er heel blij mee. Makkelijk mee te nemen, opzetten en schoonmaken. Met de beschermhoes erom kun je hem mooi opbergen en neemt zeer weinig ruimte in beslag. Een waar feestje met deze BBQ.

De eerste contacten waren uitstekend en de rest van proces, levering was ook uitstekend

Super praktische gas BBQ

Tot nu één keer kunnen gebruiken. Vispannetje links, lapjes vlees rechts. Makkelijk aansluiten en branders goed afzonderlijk regelbaar. Ook schoonmaken was geen probleem. Verwacht hier nog veel campingplezier van te hebben. Mis eigenlijk alleen een opbergtas voor de gasslangen en accessoires.

Super fijn bedrijf met een goede drive

Het bedrijf NomandiQ op een camperbeurs ontmoet en door zeer enthousiaste medewerkers geholpen en de barbecue gekocht. Zeer snelle levering. Helaas had ik wat problemen met het uitklappen en hierover telefonisch contact gehad met Nomandi1Q. Zij hebben direct een nieuwe gestuurd terwijl ik de oude nog niet retour had gestuurd. Chapeau voor dit bedrijf, ik heb nog nooit z'n goede service beleeft echt een voorbeeld voor veel andere bedrijven.

5 Bovenkamp

Abcoude 1391 LA