De Nomadiq voldoet uitstekend aan de wensen. Schoonmaken van de (in ons geval) bakplaat blijft een dingetje. Dat is volgens mij bij alle bbq’s zo. Nomadiq wordt goed heet maar is ook goed instelbaar. Staat stevig en makkelijk te bedienen. Service van team Nomadiq is ook prima. Wij maakten een fout bij het aansluiten en stuurden een e-mail met een vraag. De vraag werd binnen 10 minuten beantwoord en we konden onverwacht toch weer bbq’en. Dankzij team Nomadiq.
Hoi jack, Bedankt voor de mooie beoordeling en feedback. Mocht je het nog niet toepassen, de bakplaat van tevoren goed invetten scheelt een hoop, maar het helemaal voorkomen is inderdaad lastig. Erna even laten weken in heet water met sop wil ook nog weleens helpen bij het schoonmaken. Veel nomadiQ BBQ plezier deze zomer. Groet Team nomadiQ
Vandaag besteld en morgen geleverd is bij jullie geen kreet.
Hoi Gerard, Dank voor je mooie beoordeling, zijn we blij mee! We doen ons best om klanten zsm te leveren. Veel nomadiQ BBQ plezier deze zomer. Groet Team nomadiQ
Wij gebruiken de Nomadiq voor in het park en met kamperen. Zo handig om mee te nemen en makkelijk aansluitbaar op een standaard gasflesje. Nu de bakplaat erbij besteld en dit is ook echt super!
Hoi Mare, Bedankt voor de mooie review! Wat leuk om te horen dat jullie er veel plezier van hebben. Veel nomadiQ BBQ plezier deze zomer. Groet Team nomadiQ
Top producten! Snelle efficiente afhandeling en levering
Hoi Chris, Dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat je blij bent met onze producten en onze levering / service. Veel nomadiQ BBQ plezier deze zomer! Groet Team nomadiQ
Het bedrijf levert een geweldige en vlotte service
Hoi Gorrit, Dank voor je leuke review. We zijn blij te hoen dat je zo tevreden bent en wensen jullie veel nomadiQ BBQ plezier deze zomer! Groet Team nomadiQ
De perfecte BBQ om mee te nemen naar welke willekeurige plek om heerlijk te eten met je vrienden
Hoi Ivo, Dank voor je review en leuk dat de BBQ overal mee naartoe gaat. BBQ EVERYWHERE is ons motto. Enjoy! Groet Team nomadiQ
Excellent customer service: extremely fast, competent and friendly. Also the BBQ and accessories (nomadic BBQ, extended gas hose and closed grill plate) meet all expectations!
Hello Martin, Thanks for your positive review, very nice to hear you enjoy our products! Have a nice spring / summer! Greetings Team nomadiQ
Erg blij met de NomadiQ BBQ. Klein maar fijn. Wij gebruiken hem op de boot en in het park.
Hoi Joris, Dank voor je positieve review. Veel plezier deze zomer! Groet team nomadiQ
Stijlvol design en eenvoudig in gebruik (plug-and-play). Op de sloep, het dakterras of de camping, we gebruiken onze nomadiQ BBQ overal. Z’n donkergroene bodywarmer maakt hem nog stoerder. Wij gebruiken de nomadiQ als tafel barbecue waarbij iedereen z’n eigen eten bereidt (gourmet gevoel). Onze zoon en dochter maken graag hun eigen pannenkoeken op de plancha. Aanrader!
Hoi Josephine, Dank voor je uitgebreide review. Bodywarmer haha, zo hadden wij er nog niet naar gekeken ;) Veel plezier en BBQ everywhere. Groet team nomadiQ
Mega compact, twee verschillende temperatuurzones, prima schoon te krijgen en ziet er nog mooi uit ook. Super blij mee!
Hoi Scip, Dank voor je positieve review! Fijn dat de nomadiQ bevalt. Enjoy the summer! Groet team nomadiQ
Slim over nagedacht en degelijke kwaliteit
Hoi Francois, Dank je wel voor deze leuke review! Groet team nomadiQ
Wij zijn heel blij met onze handige barbecue. Neemt op vakantie weinig ruimte in en als hij uitgeklapt is kan er veel op liggen. We hadden een probleempje maar dat is heel goed en snel weer opgelost.
Echt een superfijn ding! De nomadiQ BBQ gebruik ik dan ook zeer regelmatig en overal. In eerste instantie viel ik voor z’n stijlvolle vormgeving i.c.m. z’n lichtgewicht (6 kg). Inmiddels ben ik vooral enthousiast over de twee sterke branders in het apparaat en het feit dat je met temperatuur kan spelen (2 temperatuurregelaars). Door dit ‘mini-keukentje’ wordt grillen/ koken op locatie een genot. Tip, neem de dichte bakplaat erbij. Ideaal! Deze zit er bij ons standaard in.
Hoi Telemachos, Dank voor je uitgebreide review en handige tip! De bakplaat is inderdaad ideaal voor het grillen van visjes, aardappels etc. Een alternatief zijn de grillmatjes die afwasbaar zijn en vele malen te hergebruiken. Veel BBQ plezier deze zomer! Groet team nomadiQ
We hebben de BBQ nu meerdere malen gebruikt op vakantie en zijn er zeer content mee. Neemt weinig ruimte in beslag en kan er op 2 kanten mee grillen of een pannetje op zetten. Ook 1 kant gebruikt en de andere kant uitgezet. Schoonmaken val me ook zeer mee.
Hoi Fons en Annie, Dank voor jullie positieve review! Leuk dat jullie de BBQ ook gebruiken als kooktoestelletje. Wij hebben inmiddels ook een speciale schoonmaakset ontwikkeld die het schoonmaken nog makkelijker maakt. Tip, het brandertje kan makkelijk losgemaakt worden, waardoor je ook alle hoekjes eens in de zoveel tijd met een sopje kan schoonmaken. Veel BBQ plezier deze zomer! Groet team nomadiQ