Raad ik iedereen aan geweldig om mee te werken temperatuur is goed regelbaar, makkelijk wisselen van bakplaat en goede stabiliteit.

Zeer makkelijk in gebruik!

Wat een fijne handzame BBQ Ook echt aan te raden voor gebruik met een camper! Wij zijn er erg blij mee!!!! Een uitstekende aankoop!!!

Prima bbq ook om gewoon op te koken

Zie boven

Echt super barbecue, hij grilt fantastisch, en heel erg lekker, en makkelijk

Wij gebruiken de NomadiQ bijna elk weekend, (op de boot, thuis, op vakantie in het buitenland) hij is echt fantastisch, alleen al op de laagste stand grilt hij al perfect. Voor de biefstuk / steak even op de hoogste stand, en voilà, perfect grill resultaat, echt genieten. Schoonmaken gaat makkelijk, alleen de binnen bak is wat moeilijker te bereiken, maar dat mag absoluut de pret niet drukken. Fantastisch ontwikkelde barbecue waar wij ontzettend veel plezier aan beleven, ook onze vrienden en kennissen vinden het grill resultaat fantastisch. Wij vinden de NomadiQ een echte aanrader voor alle barbecue liefhebbers!!!!

Echt super Kontakt und super schnelle Hilfe

Da ich für mein Grill nirgendwo eine Original-Piezozündung gefunden habe, habe ich mich am Kundenservice von nomadiQ gewendet. Mir wurde sehr schnell geantwortet und prompt habe ich kurze Zeit später mein Ersatzteil zugesendet bekommen. Dafür möchte ich mich bei meiner Beraterin sehr bedanken. Bei solch ein super Kontakt, nimmt man den Kundendienst wieder sehr gerne in Anspruch. Sollte mein Grill mal gar nicht mehr funktionieren, wird mein nächster Grill wieder von nomadiQ sein. Weiter so.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eenvoudig in gebruik en top kwaliteit.

Zeer goede uitleg gekregen van Remco op de Caravan & Camper Messe 2023 te Düsseldorf. Onze ervaring: * Gemakkelijke stabiele opstelling. * Doet zijn werk als BBQ perfect. * Gebruiken de braadpan om eitjes & spek op te bakken. * Spullen zijn goed te reinigen. * Plaats besparend in de camper.

Sehr schnell, sehr hilfsbereit und super freundlich

Sehr schnell, sehr hilfsbereit und super freundlich :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel fijn product en een prima service

Hadden na een poosje een probleempje met de ontsteking . Tel contact gehad uiterst vriendelijk geholpen en de Bbq werkt weer perfect . Wij zij zeer tevreden raad dit product zeker aan.

Praktische en compact

De afzonderlijke regelaars zijn super evenals de optie om verschillende bakplaten te gebruiken. Inclusief de bakvellen maakt het zeer eenvoudig om schoon te maken. De beschermhoes is ook fijn om het schadevrij te houden. Het enige waar wij achteraf spijt van hebben is de aansluiting op de gasfles in de camper, nu moet je de hoofdslang afkoppelen en de Nomadiq aansluiten, gasfles uit de houder halen etc (best omslachtig), achteraf hadden we beter de kleine bijhorend gas kannetjes kunnen nemen. Waar ik wel van baal is dat (natuurlijk) na aanschaf er een actie komt bij BOL waar een pakket dus goedkoper is!

Mooie bbq gekocht van Nomadiq, echt handig en neemt weinig plaats in in de camper. Nadat ik hem de eerste keer aansteekt was ik vergeten de lekbakjes onder het rooster vandaan te halen. Dus het brande goed. Na alles weer schoongemaakt te hebben heerlijk gegeten. Hebhem vele malen gebruikt in de vakantie en erg van genoten. Bij terug komst nieuwe lek bakjes besteld en uiteraard met korting gekregen. Keurig op gelost. Mijn dank. Piet Hooft

Super goed

Snelle reactie op vragen!

Super handig in gebruik en onderhoud

Heb het nu een jaar in gebruik en vind het makkelijk om mee te nemen is in een handomdraai opgezet.

een heel handig leuk toestel, zou het niet meer willen missen

wij hebben het toestel aangeschaft voor in de camper en zijn er zeer tevreden over, nooit niks anders meer

Super BBQ

Wij hebben onze NomadIQ BBQ meegenomen naar de camping in Tsjechie. Elke keer als we hem aan het gebruiken waren kwamen mensen kijken en vonden het een fantastische BBQ - makkelijk op te zetten, lekker compact en super goed om op te koken. Omdat we er een kleine gasfles aan hadden was de mooiste opmerking: "Waar heb je die LEGO -BBQ vandaan? Hij ziet er super uit!". We zijn er erg blij mee en zal standaard uitrusting zijn in onze camping/kampeer setup.

Me ha sorprendido mucho !!!!!

En una cena con amigos tuve que sacar la BBQ Nomadiq ; pues las brasas de carbón no cogían fuerza . Sorprendente cuatro chuletones de 1,5 kg cada uno se cocinó a la perfección( de dos en dos ) ,bastante potencia y comodidad

• ¿Nos recomendarías?

Geweldig!

We zochten een BBQ voor de camper: goed, praktisch en vooral: licht in gewicht. Dan kom je bijna automatisch bij NomadiqBBQ uit. Ons bezoek aan het hoofdkantoor beviel prima. We kregen een heldere en duidelijke uitleg en besloten direct een NomadiqBBQ aan te schaffen. Inmiddels een aantal weken en een aantal trips verder: wij doen hem nooit meer weg. Wat een geweldenaar en wat een prachtige gerechten maken we op deze handzame barbecue! Echt een topper en een aanrader voor camperaars!

Een mooie inklapbare BBQ.

Makkelijk te installeren, de nodige accessoires bij te bestellen, of een mooi pakket bestellen met alles erop en eraan. Compact te gebruiken op tafel en ook met slecht weer in de voortent te gebruiken, Top BBQ.

super goede feedback en after sale service

Er werd meteen gereageerd op een mailtje. Attente reactie, goed meegedacht en oplossing aangegeven.

Klein bij vervoer super groot tijdens gebruik barbequed heerlijk.

Voordelen. Klein bij vervoer groot barbeque oppervlak bij gebruik. 2 apart te regelen barbeque delen. Bakt super goed vergelijkbaar met mijn weber q100. Gebruik zelf een diep deksel om het gesloten barbequen van de weber na te bootsen. Werkt prima. Vooral aangeschaft voor zijn afmetingen tijdens vervoer. Super makkelijk schoonmaken na gebruik. Zeker bij het gebruik van de anti aanbak velletjes. Al met al een heerlijke barbeque geen spijt vd aanschaf. Garantie service geweldig. Tijdens gebruik kwam bij een deksel de anti aanbaklaag los. Kreeg zonder gezeur een nieuwe barbeque. Nadelen. Vet opvang bakjes bij gebruik van vet vlees veel te klein. Gebruik zelf kleine aluminium bakjes.

GEWELDIG

Wat een doordacht Bqq is dit,zo gemaks vriendelijk is het,de prijs is het waard,super blij om deze BQQ overal mee naar toe te nemen.

De bbq had ik te laat besteld maar met jullie hulp kwam het binnen op zaterdag en wij konden op zondag vertrekken. Het werkt prima en smaak was prima. Wij zijn heel tevreden. Nogmaals voor alle hulp

Super grill!!

Mega handig mee te nemen en met een handomdraai heb je een mega grill. Je kunt er ook gewoon een pannetje op opwarmen, super handig!

Snelle reactie en zeer behulpzaam

Na ( bijna) 2 jaar hadden wij een mankement aan de y-slang. Zonder discussie hebben we een nieuwe slang gekregen. We kunnen weer fijn genieten van onze Nomadiq bbq

Top Support und Freundlich!

Trotz Schwierigkeit, dass Zubehör für den Versand in die Schweiz nicht so einfach ist wurde mir extrem schnell und freundlich geholfen und der Versand möglich gemacht. Sogar am Sonntag persönliche Bestätigungsmail, dass der Versand am Folgetag erfolgt. Selten so einen guten Kundenservice erlebt, Top!

Geweldig goede service

Goede uitleg en service

Bovenkamp 5

1391 LA Abcoude

064 726 40 16

Over nomadiQ

ONS VERHAAL Wij (team nomadiQ) zijn echte buitenmensen en levensgenieters. Als het mooi weer is komen wij graag bijeen op leuke plekken om samen te eten en te BBQ-en. Op de camping, een balkon, de boot, het strand of in het park. Wij misten een BBQ die makkelijk overal mee naartoe kan worden genomen, eenvoudig in gebruik is en er stijlvol uitziet. Zo is het idee van nomadiQ BBQ ontstaan. Vier jaar later, na veel (her)ontwikkelen en testen, is nomadiQ BBQ klaar om de wereld te veroveren! HET MERK Met de nomadiQ BBQ willen wij tegenwicht bieden aan de alledaagse waanzin en stress die kenmerkend is voor de moderne samenleving. Met de nomadiQ BBQ willen wij mensen de vrijheid geven om op elke plek / locatie dat speciale geluksmoment te creëren met vrienden of familie. nomadiQ is een premium outdoor cooking merk, waarbij innovatie, kwaliteit, design en gebruikersgemak de boventoon voer. PRODUCTOMSCHRIJVING De nomadiQ is s’werelds slimste portable gas barbecue. Onder kampeerders ook wel de ultieme ‘Travel BBQ” genoemd. De nomadiQ is overal te gebruiken. De BBQ is licht (5,6 kg.), makkelijk draagbaar en uiterst compact. Dankzij een handig uitklapsysteem groot genoeg om met een groep vrienden of groot gezin te BBQ-en. De nomadiQ werkt op gas en is binnen 1 minuut gebruiksklaar. Door twee gescheiden temperatuurzones geschikt voor zowel vlees, vis als vegetarische gerechten. De nomadiQ is gemaakt van aluminium waardoor de BBQ niet alleen stevig is, maar ook snel afkoelt na gebruik. Bovendien is de BBQ eenvoudig schoon te maken en zijn de grill-platen vaatwasserbestendig. Ingeklapt kan hij zo weer de auto, tent caravan, boot of camper in. De nomadiQ is een BBQ zonder gedoe: overal en altijd makkelijk BBQ-en!