Prima apparaat, wordt goed heet maar is ook goed regelbaar.

De Nomadiq voldoet uitstekend aan de wensen. Schoonmaken van de (in ons geval) bakplaat blijft een dingetje. Dat is volgens mij bij alle bbq’s zo. Nomadiq wordt goed heet maar is ook goed instelbaar. Staat stevig en makkelijk te bedienen. Service van team Nomadiq is ook prima. Wij maakten een fout bij het aansluiten en stuurden een e-mail met een vraag. De vraag werd binnen 10 minuten beantwoord en we konden onverwacht toch weer bbq’en. Dankzij team Nomadiq.

Kan het nog beter?

Vandaag besteld en morgen geleverd is bij jullie geen kreet.

Zo blij mee!

Wij gebruiken de Nomadiq voor in het park en met kamperen. Zo handig om mee te nemen en makkelijk aansluitbaar op een standaard gasflesje. Nu de bakplaat erbij besteld en dit is ook echt super!

Kwaliteit ten top

Top producten! Snelle efficiente afhandeling en levering

Wij zijn prima geholpen

Het bedrijf levert een geweldige en vlotte service

De perfecte BBQ om mee te nemen naar welke willekeurige plek om heerlijk te eten met je vrienden

Very good and handy bbq, excellent customer support

Excellent customer service: extremely fast, competent and friendly. Also the BBQ and accessories (nomadic BBQ, extended gas hose and closed grill plate) meet all expectations!

Super praktisch en ziet er nog goed uit!

Erg blij met de NomadiQ BBQ. Klein maar fijn. Wij gebruiken hem op de boot en in het park.

Slim, stijlvol en praktisch!

Stijlvol design en eenvoudig in gebruik (plug-and-play). Op de sloep, het dakterras of de camping, we gebruiken onze nomadiQ BBQ overal. Z’n donkergroene bodywarmer maakt hem nog stoerder. Wij gebruiken de nomadiQ als tafel barbecue waarbij iedereen z’n eigen eten bereidt (gourmet gevoel). Onze zoon en dochter maken graag hun eigen pannenkoeken op de plancha. Aanrader!

Fantastisch!

Mega compact, twee verschillende temperatuurzones, prima schoon te krijgen en ziet er nog mooi uit ook. Super blij mee!

Degelijk en handige apparaat

Slim over nagedacht en degelijke kwaliteit

Super fijne barbecue, neemt weinig ruimte in.

Wij zijn heel blij met onze handige barbecue. Neemt op vakantie weinig ruimte in en als hij uitgeklapt is kan er veel op liggen. We hadden een probleempje maar dat is heel goed en snel weer opgelost.

Compacte draagbare gasbarbecue met verrassend groot grilloppervlak!

Echt een superfijn ding! De nomadiQ BBQ gebruik ik dan ook zeer regelmatig en overal. In eerste instantie viel ik voor z’n stijlvolle vormgeving i.c.m. z’n lichtgewicht (6 kg). Inmiddels ben ik vooral enthousiast over de twee sterke branders in het apparaat en het feit dat je met temperatuur kan spelen (2 temperatuurregelaars). Door dit ‘mini-keukentje’ wordt grillen/ koken op locatie een genot. Tip, neem de dichte bakplaat erbij. Ideaal! Deze zit er bij ons standaard in.

Heel handige BBQ en snelle levering

We hebben de BBQ nu meerdere malen gebruikt op vakantie en zijn er zeer content mee. Neemt weinig ruimte in beslag en kan er op 2 kanten mee grillen of een pannetje op zetten. Ook 1 kant gebruikt en de andere kant uitgezet. Schoonmaken val me ook zeer mee.

Bovenkamp 5

1391 LA Abcoude

064 726 40 16

Over nomadiQ

ONS VERHAAL Wij (team nomadiQ) zijn echte buitenmensen en levensgenieters. Als het mooi weer is komen wij graag bijeen op leuke plekken om samen te eten en te BBQ-en. Op de camping, een balkon, de boot, het strand of in het park. Wij misten een BBQ die makkelijk overal mee naartoe kan worden genomen, eenvoudig in gebruik is en er stijlvol uitziet. Zo is het idee van nomadiQ BBQ ontstaan. Vier jaar later, na veel (her)ontwikkelen en testen, is nomadiQ BBQ klaar om de wereld te veroveren! HET MERK Met de nomadiQ BBQ willen wij tegenwicht bieden aan de alledaagse waanzin en stress die kenmerkend is voor de moderne samenleving. Met de nomadiQ BBQ willen wij mensen de vrijheid geven om op elke plek / locatie dat speciale geluksmoment te creëren met vrienden of familie. nomadiQ is een premium outdoor cooking merk, waarbij innovatie, kwaliteit, design en gebruikersgemak de boventoon voer. PRODUCTOMSCHRIJVING De nomadiQ is s’werelds slimste portable gas barbecue. Onder kampeerders ook wel de ultieme ‘Travel BBQ” genoemd. De nomadiQ is overal te gebruiken. De BBQ is licht (5,6 kg.), makkelijk draagbaar en uiterst compact. Dankzij een handig uitklapsysteem groot genoeg om met een groep vrienden of groot gezin te BBQ-en. De nomadiQ werkt op gas en is binnen 1 minuut gebruiksklaar. Door twee gescheiden temperatuurzones geschikt voor zowel vlees, vis als vegetarische gerechten. De nomadiQ is gemaakt van aluminium waardoor de BBQ niet alleen stevig is, maar ook snel afkoelt na gebruik. Bovendien is de BBQ eenvoudig schoon te maken en zijn de grill-platen vaatwasserbestendig. Ingeklapt kan hij zo weer de auto, tent caravan, boot of camper in. De nomadiQ is een BBQ zonder gedoe: overal en altijd makkelijk BBQ-en!