Hulpvaardig en duidelijk

Makkelijke site, duidelijk en goed online te boeken.

Boeking bevestiging snel ontvangen en goed geregeld

Top website

Overzichtelijk, eenvoudig boekingsproces

Fijne service

Ik had een vraag betreft mijn boeking, na telefonisch contact hebben opgenomen ben ik snel en keurig geholpen door een medewerkster van Tjingo.

Snelle reactie

Als je een vraag stelt, is de reactietijd erg kort. Top. De prijzen zijn lager dan bij de originele reisbureaus. Vriendelijke contacten.

Klantvriendelijk.

Ruim aanbod, goede prijzen en goede after-sales.

Perfecte reisburo

Alles altijd keurig geregeld voor scherpe prijzen. Ik boek hier al jaren en altijd goed.

Ik boek mijn vliegvakanties al jaren bij Tjingo/Lavida/Reas Reizen en dat naar volle tevredenheid. Ik kom altijd weer bij ze terug. Incidenteel is er contact (via chat of telefonisch) en de medewerkers zijn bijzonder (klant)vriendelijk. Pluspunt is ook het tegoed dat je krijgt bij het boeken van een reis, dat kun je gebruiken voor de volgende boeking. Bovendien zijn er soms leuke acties, zoals een Douglasbon of een koffertje als je een reis boekt.

Geweldige service

We werden erg goed geholpen

Altijd goede telefonische service

Heb een aantal keer telefonisch contact gehad met Tjingo en ben toen erg goed gehpen door de medewerkster.

De site is duidelijk en overzichtelijk.

Alles was goed verlopen

Alles wasgoed geregeld

goed geregeld

Concurrerende prijzen en goede service , veel informatie betreffende de reis en vlotte financieele afhandeling .tijdig alle info en tickets per e mail.

Voordelig

Bij Tjingo vind ik altijd de meest voordelige pakketreizen

?

Duidelijke site goede prijs

Ik vindt de site duidelijk en mooie prijzen , heb hier al heeeel vaak geboekt . Altijd goed en goede hulp als je het nodig hebt.

Geweldig!

Bij het boeken van onze vakantie: ( 7 personen naar hotel Korumar in Kusadasi) in mei ben ik heel goed geholpen door een medewerkster van Tjingo. De volgende vakantie boeken wij weer bij Tjingo!

Goed geholpen

We wilden graag een upgrade van de hotel kamer doen, tjingo rekende een veel ste hoge prijs na vele telefoontjes zijn we er toch uit gekomen

Alles is vlot verlopen.

Goed geholpen door vriendelijke medewerkers.

Wat een super goeie communicatie over een grote boeking

Wij met 19 personen op vakantie via tjingo Wat zijn ze geduldig en behulpzaam. Toppers Nu voor de 2de keer geboekt in korte tijd

Tevreden

Snelle reactie bij een vraag.

Erg goed

Erg goede service ze denken met je mee als je vragen hebt over je geboekte vakantie

Goede service.

Twee keer achter elkaar klopte de boekingsgegevens niet met de beschrijving van de reis. Beide keren werd dit snel en duidelijk opgelost. Reis, accommodatie en transfer voldeed aan verwachting.

Goede prijs, prettige software en daarmee topboeking

Meerdere keren met/via Tjingo geboekt en altijd tevreden. Ga zo door in Rotterdam Zuid!

Top site

Veel keus en mooie prijzen voor een vakantie ! Je slaagt hier altijd.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam