Top!,

Goede site en werd keurig gebeld n.a.v. een vraag die ik had gesteld.

Niet zoals verwacht

Afgelopen eind september en eerste weken oktober overnacht bij Tamala (geboekt via Tjingo). Het boeken ging makkelijk. De app is even zoeken. Via tui inchecken en gegevens daarvan achterhalen is lastig. Verder ontvang je weinig van Tjingo. Tjingo had duidelijk moeten vermelden dat het resort wat wij boekte, niet is zoals het zich verkoopt. Prijs kwaliteit is uit verhouding. Wij hebben echt veel te veel betaald... bittere pil. Op het eerste oog is het een mooi, modern en net bijgehouden park. De kamers zijn ruim maar wel al verouderd. Het onderhoud laat te wensen over. Onze tv werkte niet en op de muren zat schimmel. Wat ons ook enorm tegenviel was het restaurant en de georganiseerde avonden. Er zou een african bbq night met muziek zijn. Dit was er niet. De fishmarket was minimaal en ook de Sunday brunch was minder uitgebreid. Het restaurant had geen lunchkaart met broodjes, enkel warme gerechten en de prijzen waren sky high. Het personeel loopt rond met een gedwongen glimlach. De meeste zijn ontzettend vriendelijk en erg geïnteresseerd maar ze moeten ook enorme vriendelijk doen omdat er overal management loopt en bij een klein foutje liggen ze eruit. Schrijnend om te zien. Het personeel verdient enorm weinig echt belachelijk terwijl dit hotel behoort tot leisure group, de rijkste van Gambia. Het is gewoon belachelijk om te zien dat 1 biertje 3x het loon kost van een mededeling die 12 uur werkt (bijv de security mannen). Het management loopt rond alsof ze de koning zijn en het personeel moet ze zelfs bedienen (in ieder geval tijdens de Sunday brunch). Ik zou tamala niet aanraden en al helemaal niet all in. Ga lekker naar de strip, steun de lokale medewerkers en toon oprechte interesse in de Gambianen. Boek lokaal een appartement of hotel!

Altijd correct

Goede website, vriendelijke en correcte afhandeling

GOED

GOED

Goed reisburo

Prettig reisburo. Snel benaderbaar als je het vergelijkt met bijvoorbeeld Tui. Oplossingsgericht en klantgericht. Net even onder de prijs gaan zitten en een cadeaubonnetje extra. Prima hoor!

Hulp bij vragen te beperkt

Zie hierboven

Super prettig klantcontact

Heel erg netjes en prettige dames aan de telefoon. Zij ontzielen de klant!

Aardig personeel, goede prijzen en snel antwoord op vragen

Goede service, weinig wachtijd aan de telefoon en scherpe prijzen.

3 keer geboekt. 2 keer op vakantie geweest en er staat nu een vakantie geboekt voor Februari.

Uiterst tevreden.

Wij hebben alleen maar goede ervaringen alles is altijd goed geregeld.

Vlot en goed geregeld

Al meerdere keren heb ik via Tjingo een reis geboekt. Telkens ging dat vlot en werden de papieren snel gemaild. Fijn dat ook nog korting wordt gegeven. Er kwamen tot dusver nooit onverwachte kosten tevoorschijn.

Voor een mooie prijs een reis geboekt.

Goed en betrouwbaar.

Aardig personeel, behulpzaam!

Zeer goed.

Prima online reisbureau. Met als punt van aandacht, het zo makkelijk zijn als je met meerdere personen, ook meerdere 2 persoons kamers gelijktijdig kunt boeken.

Snel, makkelijk en voordelig

Helder

Duidelijk en overzichtelijk

relatief simpel om te boeken

Was aan het rondsnuffelen en vond een leuke aanbieding

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Duidelijke site, scherpe prijzen en goede after-sales.

Kan niet oordelen.Nog niet nodig gehad.

Zie boven.

Altijd snel en goed geholpen.

De website geeft direct inzicht in het complete reisaanbod.

Altijd makkelijk boeken

Alle duidelijkheid als ik bij Tjingo boek. Ik heb zelden onduidelijkheid ondervonden.

Servicegericht, goede prijs-kwaliteit verhouding

Servicegericht, goede prijs-kwaliteit verhouding Snelle reactie op vragen Overzichtelijk systeem

zeer tevreden

Zeer goede vakantie gehad en heel netjes alle info over de accommodatie van tjingo zeer duidelijk allemaal alle info

Vakantie goed geregeld

Onze vakantie naar Turkije geboekt. Tjingo service was goed. De volgende reis ook maar weer doen.

Goed en goedkoop

Tjingo werkt feilloos. Alles snel geregeld en voor laagste prijs. Wij zijn fan.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam