Goede en snelle afhandeling van mijn boeking

Niet optimaal

Reis geboekt krijg naderhand de tickets moet ik overstappen op mijn reis was niet vermeld in de reis

zeer tevreden

zeer tevreden over de informatie en hulp dat tjingo geeft.

Via website

Voor de eerste keer, ik ben benieuwd

zonder problemen boeking geplaatst

Boeking is soepel verlopen. Een klein minpuntje is dat de app wel wat moderner van opmaak mag zijn. Is nu wel erg summier.

tot nu toe goed

dit is de eerste keer dat ik bij Tjingo geboekt heb

Tjingo niet zo sterk

Na boeken andere vliegteiden heen en terug bij Corendon. Nooit deze vakantie geboekt als ik dit had gweten. Corendon waardeloos, transfer naar en van het hotel waardeloos. Hotel was bij ons al 10 jaar bekend perfect. Samenvattend nooit meer vliegen met Corendon. Boeken bij Tjingo weet ik nog niet. Ik op deze vakantie nog apart terug via een schrijven aan de klanten serveses.

Service is top.

Wij moesten naar een ander hotel overgezet worden vanwege problemen met de airco. Wij wilden naar een specifiek hotel overgezet worden en dit hebben ze keurig geregeld, ook al zat dit hotel niet in het assortiment. Ze doen er alles aan om de klant tevreden te stellen. Echt super.

Fijn website en goede service

Heb verschillende malen geboekt via Tjingo ben al jaren lid van de groep, en ben altijd perfect geholpen.

Alles is altijd top geregeld

Wij boeken al jaren via Tjingo. De informatie die op de site staat is correct en de accomodaties goed verzorgd. Als er problemen zijn wordt dat snel opgelost via de klantenservice.

alles op tijd ,goed geregeld, 1 woord prima

Alles was precies volgens verwachting

Wij organiseren graag onze eigen vakantie en willen dus enkel een vliegreis, transfer en hotel, en dat alles liefst tegen een scherpe prijs. En dat is precies wat Tjingo geleverd heeft.

Heel erg genoten. Goed hotel en je krijgt waar voor je geld.

Alles goed geregeld

Mijn reis geboekt en alles is goed geregeld en op tijd binnen. Zou zo weer een vakantie boeken bij Tjingo

Vriendelijk en behulpzaam.

Goeie aanbiedingen, gebruiksvriendelijke site.

Oplichters !!!

Ik boek samen met mijn zoon binnen 10 seconden van elkaar (2 boekingen) direct betaald waarna een akkoord voor beide. De volgende dag krijgt mijn zoon een melding dat de boeking is afgewezen, of hij even € 200,-- wil bij betalen, dan kan de reis wel doorgaan !! Uiteraars is dit een hele discussie geworden, en als ik de boeking wil annuleren, kost mij dat meer dan de € 200,-- Dus we staan met de rug tegen de muur. Na veel gebel wordt het eind bedrag € 120,- Echt een schande wat ze doen bij Tjingo. Voor ons de 1e en laatste keer. Nooit meer een reis bij deze oplichters !!

Behulpzaam reisburo

Ik had online vakantie geboekt, hierop werd ik gebeld om te zeggen dat er ook een andere vlucht optie was. Dit had ik zelf ook gezien maar toch netjes. Ook was bij aankomst de kamer niet bevestigd en dit werd ook duidelijk gecommuniceerd dat dit via reisorganisatie moest lopen. Alles is keurig opgelost.

Top reisorganisatie

Ik boek al jaren bij Tjingo en altijd super tevreden. Nooit lange wachttijden aan de telefoon, altijd snelle reacties op mail en vriendelijk personeel. Daar kunnen veel organisaties nog van leren. We blijven vaste klant!

Geen service in het hotel

Weinig of geen informatie over de afstanden van luchthaven naar hotel Zelf moeten vragen naar onze reis papieren Gaan nooit meer op reis met dit reis bureau Terug reis moeten we zelf boeken kan niet vinden we

Alles tot in de puntjes geregeld. En zijn er nog vragen dan heb je snel een antwoord.

Weinig informatie na boeking.

Het is jammer dat je geen app of iets hebt waar je alle gegevens duidelijk kunt bekijken. Ik heb een mail met gegevens en verder niks. Ook van de betaling geen bevestiging ontvangen. De berichtgeving vanuit Tjingo is minimaal

Leuk contact en goede offerte..

Prettig contact met Petra . Aanbieding gekregen welke klopt met onze wensen.

snelle afhandeling

wordt er goed geholpen en krijgt ook snel antwoord

Steeds vlotte samenwerking met Tjingo

Reeds enkele keren via Tjingo geboekt en nooit probleem gehad. Als je een vraag hebt voor hen, krijg je snel een antwoord. Dit werkt perfect !

Dikke prima

Alles goed geregeld. Alleen bij aankomst zoeken naar de bus, dat kan echt beter. Kan heel makkelijk opgelost worden door betere aanwijzingen. Geen probleem verder, bus natuurlijk gevonden. Maar in het teken van ontzorgen zit hier winst. Daarnaast, weet niet of jullie het hadden kunnen weten, maar was dit hotel heel erg Duits georiënteerd. Gewoon irritant. Niet de gasten hoor, prima die Duitsers en alle anderen maar de hele tijd 99% was er Duitse muziek in de hotelbar en aan en rondom het zwembad. Erg Jammer.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam