Goede service, vriendelijke medewerkers

Prima website maar 30 euro voor wijziging

Snel geboekt, lekker voordelig. Maar ik had per ongeluk 11 ipv 1 bij geboortemaand ingevuld. Direct na de bevestiging heb ik dit gemeld. Werd snel gewijzigd, maar kost wel € 30. Dit vind ik bizar.

Fijne duidelijke site

Makkelijk te boeken , snel geregeld , voordelig

Goed hoeft niet duur te zijn!!

Alles ging goed. Lekker overzichtelijk en nu maar hopen op een leuke goed georganiseerde reis voor een mooie prijs.

Prima zou zo weer boeken

Prima boeking

Ik kende dit online reisbureau voorheen niet. Ik heb voor mijn reis naar Cuba eerst een offerte opgevraagd, daarna werd de boeking door het reisbureau snel afgehandeld. Prima service. Ook goede uitleg over een aantal nagekomen vragen. Dus aangename kennismaking.

Goed telefonisch bereikbaar

Goedkoper en beter telefonisch bereikbaar dan TUi zelf

10 met een griffel

Na een vraag op de chat werd ik meteen gebeld en werd er meteen actie ondernomen en geregeld. Dus een pluim voor deze service.

Snel en goed geregeld

Boeken snel geregeld en aanvullende vragen uitstekend afgehandeld

Het boeken ging perfect

Maar de reis moet nog komen. Ben benieuwd. We gaan er echt van genieten. Groetjes fijne dag

Ik heb geen klachten over Tjingo alles goed geregeld dus top

Een uitstekend hotel op een perfect locatie!

Was zeer de moeite waard. Een week lekker genoten.

Heerlijke vakantie, goed georganiseerd

Fijne vakantie in Gambia , Senegambia Beach hotel. Top hotel. Gelegen aan de Strip, maar rustig gelegen en aan het strand. Sprookjesachtige tuin, waarin de appartementen in blokken zich bevinden. Heerlijk ontbijt in buffetvorm. Fijn gastvrij personeel, maar geldt voor de gehele bevolking. Niet echt opdringerig. Heerlijke temperatuur. Tjingo prima touroperator. Heel tevreden dus, maar Gambia voor één keer is genoeg voor mij.

perfekt

perfekt

Vakantie geboekt nog een keertje terug gebeld . Netjes opgelost

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Service, redelijk makkelijk bereikbaar,prijs- kwaliteit is goed.Net dat beetje extra wat die andere “prijsvechters” niet hebben !

50 euro korting dus tot zover de goedkoopste

Weinig begeleiding

Je krijgt weinig informatie wat geboekt is of wat je eventueel bij kunt boeken. Betreft koffers, vliegtuig plekken en parkeer mogelijkheden. Wanneer de restantbetaling plaats vindt. Allemaal erg kort en weinig. Hoop dat alles goed loopt.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam