Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken al was de communicatie over transfers niet meteen heel duidelijk.

meedenkend en vriendelijk

Zeer goed geholpen

Prima geholpen

makkelijk boeken en voordelig

Prima site en goede aanbiedingen

Nog niet bekend

We moeten nog gaan 22 mei?

Perfecte wederverkoper.

Een ruim aanbod op aantrekkelijke voorwaarden. Informeert klanten duidelijk. Behulpzame goede service.

Snellere heldere communicatie en scherp aan de prijs

Met enkele clicks op internet enkele Euro's voordeel behaalt ten opzichte van de concurrentie.

Goed.

Fijn contact met jullie organisatie. Klantvriendelijk.

Alles prima geregeld

Het boeken van een vakantie via Tjingo gaat heel gemakkelijk, ook de verdere afwerking zonder problemen daarom is onze volgende vakantie weer via Tjingo geboekt. En bijkomend voordeel de aantrekkelijke prijzen!

Alles goed geregeld. Krijg altijd antwoord op mijn vragen. En vakanties voor goede prijzen. Nooit geen problemen gehad met iets. Heel goed.

Uitermate vriendelijk en meedenkend geholpen

Wij hebben twee reizen bij Tjingo geboekt en zijn uitermate goed geholpen. Omdat het voor ons belangrijk is om overdag te vliegen heeft de desbetreffende medewerkster goed gezocht naar vluchten die bij ons passen. Wel vertrekken we oa uit Düsseldorf omdat vliegen vanuit Nederland in de april/mei periode een stuk duurder is. Het boeken van de reizen is soepel verlopen en prijstechnisch waren ze beide zeer scherp geprijsd. Kortom alle redenen om terug te komen bij Tjingo!

Goeie ervaring, jammer van de bon

Wij hebben een vakantie geboekt bij Tjingo. Bij de boeking zouden we een Douglasbon krijgen van 35 euro. Helaas waren we 1 dag te laat, maar het aanbod stond nog wel gewoon op ons scherm. Gebeld, kwam door Cookies werd er gezegd. Jullie hadden ook die bon er even bij kunnen geven, kleine moeite. Verder prima ervaring.

Altijd goede prijzen en goede service

Boek al jaren bij Tjingo en altijd goed geregeld.

Altijd goed geholpen

Wij hebben de keren dat we via tjingo geboekt goede ervaring mee hebben nu ook weer via tjing geboekt voor mei en hopelijk gaat het ook dit keer goed verlopen.

Nieuw gedeelte was heel mooi gerenoveerd

Ik heb wel 10 euro per nacht (110 euro) bijbetaald, omdat de kamers die Corendon verhuurde niet de kamers waren die op de website stonden bij Tjingo. Zij waren slecht gelegen, (onderin een gang zonder zicht), oud en de koelkast was stuk en helemaal vol roest. De nieuwe kamer was mooi gerenoveerd en lag dichtbij zwembad en bar. Misschien in 't vervolg, eerlijkheidshalve, vermelden dat Corendon enkel de niet-vernieuwde kamers aanbiedt.

Perfect verlopen

zeer goed

wordt zeer goed geholpen vlug en snel. alleen wat ik jammer vind is het transfer van airport naar hotel en terug niet zo goed is geregeld. ik vind dat had geregeld moeten worden. en niet dat je zelf moet doen.

Krijgen wat je vraagt.

Ik heb mijn wensen omschreven. Is geresulteerd in een offerte die ik geboekt heb.

Overzichtelijke site en makkelijk boeken

Als je een vraag hebt dan krijg je direct antwoord op je vraag via de chat.

Reis naar Belek

Alles was prima geregeld

Uitstekend geholpen bij het boeken van een groepsreis

Voor een groep van 11 personen een voorstel gekregen voor een geschikte accommodatie in Egypte aan de Rode Zee.

Super goed geregeld en een fantastische vakantie gehad

Accommodatie zoals omschreven. Tjingo geeft snel reactie op vragen per mail. Alleen jammer dat als je met Vueling vliegt, je dan geen stoelen kan reserveren of van te voren kan inchecken. Verder prima.

Aalles goed geregeld en scherpe prijs

Ik boek al jaren via Reas/Tjingo tot volle tevredenheid. Als er wat is kun je altijd bellen en de dames ondernemen meteen actie. Het is niet alleen boeken om vervolgens geen service te verlenen, nee het is 100% service. Aan te bevelen.

Super geregeld

Heb meerdere ervaringen, tot op heden altijd goed geregeld,ook tijdens faillissent Neckermann, gaat prima, waarvoor dank natuurlijk.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam