super

goed geholpen

Prima kwaliteit bollen. Zeer snelle levering.

Zie boven

Lijkt mooi product (bollen), vol aandacht bezorgd (duurzaam in papier)

Bollen sneeuwklokjes vrij laat besteld dus meteen in de grond gestopt. Bestelling zat in een stevige doos en de bollen in een papieren zak. Klein zakje extra als presentje, ook in papier. Nu maar hopen dat ze aanslaan en me volgend voorjaar helemaal vrolijk maken. Als het goed is, is het een beetje bijzondere variant en gekocht voor de goedkoopste prijs die ik op dat moment kon vinden op het internet. Voor nu heel tevreden, maar als er niks opkomt natuurlijk niet.

Goede kwaliteit produkten.

Prima in elk opzicht

Mooie presentaties van de bloemen. Keurige en degelijke verpakking. Bezorging zoals afgesproken

Snelle levering, goed verpakt!

De bollen zien er goed uit, zorgvuldig verpakt, zelfs een klein geschenkzakje erbij! Nu nog afwachten wat de lente in petto zal hebben...

Snel bezorgd met aandacht verpakt

Mooie bollen qua grootte Had flink wat besteld geen een droge bol. Alle waren gezond

Supergoed

Duidelijke website. Goede communicatie. Bestellingen goed verzonden en ontvangen. Kwaliteit van ontvangen bloembollen heel goed. Ben echt tevreden. Wachten op mooi kleurrijk voorjaar. :-)

Blij mee!

Alles prima verzorgd. Snel geleverd, keurig verpakt en nog een kadootje toe ook! Jammer dat het voorjaar nog even duurt!

Alles klopte.

De bestelde bollen kwamen zoals afgesproken. En netjes verpakt om beschadiging te voorkomen. Met nog een vriendelijk briefje en een paar extra bollen. Leuk! Prima club. Zo zie ik het graag.

Goed!!

Goed!!

Fantastische service

Snelle levering , prachtige grote bollen en snelle reactie op mn vraag.

Ich werde nächstes Jahr wieder bestellen!

Ich bestelle jedes Jahr zwischen 800 und 1400 Blumenzwiebeln bei verschiedenen Shops. Dieses Jahr habe ich Floratuin entdeckt und war schon von der Vielfalt im Shop begeistert und den umfangreichen, liebevollen Beschreibungen - die Bestellung ist dann recht groß ausgefallen (11 KG stand in den Versandunterlagen :-)). Lieferung kam sehr schnell, alles gut verpackt. Die Zwiebeln alle richtig groß und prall. Ich bin auf das Ergebnis im Frühjahr schon sehr gespannt!

Goede kwaliteit bloembollen!

Goede kwaliteit bloembollen!

Ruime sortering, duidelijke omschrijving, snelle levering

Zie boven

Bestelling ziet er verzorgd uit

Bollen zijn netjes verpakt. Het is ook heel prettig dat er is informatie bij zit over de bollen.

bloembollen

Bloembollen met goede kwaliteit, betrouwbaar levering

mooie bloemen

zijn in het voorjaar in de winkel geweest wat `n keuze aan bloembollen. Heb er natuurlijk verschillende bloembollen gekocht. hebben nu in het najaar bloembollen besteld en nu afwachten hoe deze in het voorjaar bloeien. De bloembollen waren fijn verpakt en overal stond de naam op mooie service. Nu wachten tot we de voor en zomerbloeiers kunnen bestellen. echt een aanrader.

Sehr Zufrieden.

Wir waren im Mai direkt vor Ort und wurden sehr gut beraten. Haben jetzt im Oktober unsere Tulpen bestellt und innerhalb weniger Tage erhalten. Die Zwiebeln haben eine sehr gute Qualität.

zuverlässige Lieferung

Haben vor ein paar Jahren direkt bei Ihnen eingekauft, tolle Ergebnisse

zeer tevreden

Correcte verzending en zeer mooie kwaliteit bollen.

Echt beoordelen kan ik pas als volgend jaar de crocussen opkomen in de tuin.

Die Bestellung wurde zu meiner Zufriedenheit ausgeführt!!

Dies war meine zweite Bestellung und ich bin voll zufrieden mit der Bearbeitung.Danke an das Team von Floratuin!

Gute Produkte, guter Service

Eine gute Beratung vor Ort, laufende Informationen zwischen Bestellung und Lieferung, Lieferung wie zugesagt. Eine zufriedene Kundin mehr!

Ik ben blij dat ik uw lampensite heb ontdekt.

Bollen van uitstekende kwaliteit en komen allemaal overeen met de variëteiten

Rijksweg 85

1787 PK Julianadorp

+31 6 45438308

Over Floratuin

Floratuin is een bloemen en bloembollen speciaal zaak, gevestigd in Julianadorp. De Floratuin is gelegen in het Noordelijk Zand gebied, dit is het grootste aaneengesloten bloembollen gebied ter wereld. Wij hebben maar liefst 300 soorten voorjaars en zomerbloeiers in onze winkel en webshop. Dankzij de velen speciale soorten en de kennis van ons team kunnen we u altijd helpen aan de beste keuze op het gebied van bloembollen! Wilt u meer weten? neem gerust contact met ons op.