Goede kwaliteit

Goede kwaliteit,goed verpakt

Perfekt

Viel Auswahl, Gute Beratung, Gute Preise, Perfekter Service

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Ruime keuze, snel geleverd en goeie kwaliteit. Snel geleverd en ook nog een leuk cadeautje erbij.

Heel correct

Tot nog toe prima. Ik heb laatste bestelling nog niet ontvangen

Mooie gevormde bollen van witte druifjes. Het was even wachten maar het was de moeite waard. 400 stuks geplant en dat wordt hopelijk genieten in het voorjaar! De extra bolletjes (anemoontjes) waren een leuke verrassing!

Hat alles bestens geklappt

Alles gut angekommen. Ob alles blüht, sehe ich natürlich erst im Frühjahr

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

voorjaars weelde met flora tuin

snelle levering met speciale bollen en lang bloeiend

Veel keuze

Zojuist een pakket ontvangen met bollen, natuurlijk is het nog even afwachten hoe het eruit gaat zien.

Goeie service

Mooie bloembollen, netjes geleverd.

Jedes Jahr eine freudige Überraschung.

Seit mehreren Jahren kommen wir regelmäßig nach Julianadorp in der Zeit der Frühjahrsblüte. Bei jedem Urlaub besuchen wir ihren Hof und erstehen eine Vielzahl toller Blumenzwiebeln, die wir dann im Herbst in unserem Garten auspflanzen. Alles wie immer in toller Qualität.

Wunderbar

Ich war persönlich im April auf dem Feld/Hof und habe dort die Tulpenzwiebeln ausgesucht. Very nice people who care around there! Diese Woche ist die Ware per Post gekommen . Alles perfekt

Gute Erfahrung aus Vorjahren

immer wenn wir Julianadorp besucht haben (Urlaub) haben wir bei Ihnen Blumenzwiebeln gekauft an denen wir uns im Frühjahr erfreut haben. Leider können wir ,aus Krankheitsgründen, nicht mehr so weit reisen ,daher wählen wir diesen Weg (Bestellung per E-Mail ) um an die Zwiebeln zu gelangen. Ich hoffe diesen Weg noch lange nutzen können. Viele Grüße aus Bremen Gerd Hoffmann

Fijn bedrijf

Geweldige service

Goede kwaliteit voorjaars bollen

Veel keuze, echt goede kwaliteit en prima prijs. Perfect verpakt in papier en met een goede instructie.

Gewoon goed!

Vlotte levering, ook in buitenland.

Mooi verpakt enen leuk klein zakje met bolletjes er gratis bij.Plus een uitvoerig bericht,hoe en wanneer je de bollen in de grond moet doen.

Freundlich, sympathisch und schneller zuvorkommender Service!

Ich bin von Ihnen persönlich angerufen worden, da eine Zwiebelsorte in meiner Bestellung bereits ausverkauft war, um mit mir die neue Sorte zu besprechen. Das finde ich einen gelungenen Service, denn es hätte auch sein können, dass die Zwiebeln einfach gefehlt hätten. Ich selbst führe einen Garten- und Landschaftsbau-Betrieb und Kundenwünsche sind auch mir wichtig, das schätze ich sehr an Ihnen. Ich habe Ihre Firma bei einem Aufenthalt in Schachen gefunden und bin sehr froh diese "Tulpen-Paradies" gefunden zu haben.

Geweldige winkelervaring!

Goede selectie en hoogwaardige goederen! Dankzij jou is de lente altijd mooi!

Immer tolle Qualität und tolle Auswahl.

Sehr große Auswahl ,viele Verschiedene Sorten.immer wieder neue Sorten.vor Ort immer super freundliches Personal.per Onlinebestellungen immer alles geklappt.Jederzeit wieder.

Alles keurig verzorgd

Sehr gute Blumenauswahl und beste Service

Wir haben schon mehrfach bei Floratuin Blumenzwiebeln bestellt und sind bestens zufrieden mit der Auswahk Qualität und Lieferung. Im April / Mai bei der Tulpenblüte ist auch der Schaugarten ein Besuch wert. Wir können Floratuin in Julianadorp bestens empfehlen.

Mooie bollen, werd bezorgd in plantings periode

Mooie bollen, werd bezorgd in plantings periode

Fantastische service

Groot pakket besteld (+500 bollen) met verschillende soorten bloembollen. 1 bloem bol soort had een andere kleur, hierover gemaild. Volgende dag had ik de juiste kleur al in huis! Kortom snelle reactie en fantastische service. Kijk uit naar volgende voorjaar in mijn tuin.

Een echt bloembollencadeautje dat zorgvuldig verpakt is.

Ons heel erg verheugd om onze bestelling bloembollen in ontvangst te nemen. Vorig jaar ze met veel plezier uitgezocht bij Floratuin zelf. Vriendinnen, onze moeders en tuinen en een bloembollenlasagne, genoeg bestemmingen gevonden om ze tot bloei te laten komen.

Als bedankje tulpenbollen voor bruiloftsgasten. Floratuin dacht mee in de verzending. Keurig verpakt en goede kwaliteit!

Rijksweg 85

1787 PK Julianadorp

+31 6 45438308

Over Floratuin

Floratuin is een bloemen en bloembollen speciaal zaak, gevestigd in Julianadorp. De Floratuin is gelegen in het Noordelijk Zand gebied, dit is het grootste aaneengesloten bloembollen gebied ter wereld. Wij hebben maar liefst 300 soorten voorjaars en zomerbloeiers in onze winkel en webshop. Dankzij de velen speciale soorten en de kennis van ons team kunnen we u altijd helpen aan de beste keuze op het gebied van bloembollen! Wilt u meer weten? neem gerust contact met ons op.