Mooie kwaliteit bollen.

Geweldige ervaring

Mooi en diverse assortiment, goede kwaliteit en levering zoals is afgesproken en altijd een bedankje erbij!!

Super Qualität

Hervorragende Qualität, wiederholt habe ich vor Ort im toll angelegten Areal die Blumen in echt ausgesucht. Das Personal ist sehr freundlich und berät zu allen Fragen. Die Lieferung erfolgt mit Vorankündigung exakt zur Pflanzzeit. Absolut empfehlenswert. Wir freuen uns auf den nächsten Besuch.

good experience

Ik heb bloembollen als cadeau voor mijn vriend gekocht. Ik vroeg om snelle verzending, en binnen een paar dagen waren ze bij mij thuis. Bedankt!

Die Bestellung vor Ort war total gut.

Die Mitarbeiter waren sehr freundlich und hilfsbereit. Jede Frage wurde kompetent und freundlich beantwortet. Wenn ich wieder in der Gegend bin, schaue ich gerne wieder vorbei.

Gezonde bollen, vriendelijke en goede service

Duidelijke website met prima beschrijving, duidelijke communicatie over levering per plantperiode. Goed en snel bereikbaar voor vragen. De bollen zien er prachtig uit en gaan zo de grond in. Ik verheug me al op de lentepracht. Met dank aan het Floratuin team!

mooi verpakte bollen

de bollen zijn mooi verpakt. Een feest om de pakjes open te doen. Ook prima instructies erbij.

Vanaf de bestelling tot aan de levering goed geregeld.

Mijn complimenten voor de efficiënte manier van verpakken. Binnenkort de bollen planten en dan afwachten hoe alles komend voorjaar zal bloeien.

Zuverlässig und sehr guter Service

Wir haben bereits zum zweiten mal bei Ihnen vor Ort bestellt und beide mal wurde korrekt und termingerecht geliefert. Freundliches Personal sorgt für guten Service. Auch die Auswahlmöglichtkeit im freien ist ein tolles Erlebnis, das man gesehen haben muss

voortreffelijk !

Als de tulpen Narcissen enz bloeien steken wij vanuit friesland de dijk over voor,, een dagje uit''. Vaste prik is dan om die dag tevens de nieuwe bollen te bestellen bij FLORA-TUIN . Ik doe dat altijd via de wand met foto's . Omdat je dan A de kleur kunt zien B de prijs C de hoogte D het model (soort) De bezorging is altijd perfect geregeld met als bijlage een overzicht van het bestelde .

Zowel in de winkel als de aflevering, alles goed geregeld.

Alles Topp

Es ist alles zu meiner vollsten Zufriedenheit. Von der Bestellung bis zur Lieferung alles super.

Bedankt

Die Bestellung und Lieferung waren perfekt. Ich freue mich schon jetzt auf die kleine Tulpenblüte zu Hause im April

Ik geniet altijd als ik er ben

Ieder voorjaar even de lente plukken. Genieten van de kleurenoracht van de mooie bollen en en bloemen .

Perfekt und top Qualität

Reibungsloser Ablauf vor Ort, tolles Angebot und sehr nette und hilfsbereite Mitarbeiter. Die Lieferung kam dann pünktlich zum Herbstbeginn an. Haben schon mehrmals dort vor Ort und auch online bestellt. Vielen Dank!

Wir waren im Urlaub und fanden eine tolle Auswahl an Blumenzwiebeln

Sehr nett im Geschäft,super Auswahl und toller Schaugarten. Auch die Lieferung war sehr zuverlässig und gut beschrieben und verpackt. Gerne wieder

Immer gerne wieder!

Sehr gute Qualität, tolle Auswahl und gute Preise, einwandfreie Lieferung und guter Kundenservice

Gut

Alles bestens... Lieferung und Verpackung waren top. Hoffe, das alles Im Frühjahr schön blühen wird

Super shop

Uitgebreide keuze Goede klantenservice

Ruim, gevarieerd aanbod en kwalitatief hoogwaardig

De door mij bestelde bollen en knollen werden op tijd en goed verpakt geleverd. Daar waar het bestelde niet te leveren viel (doorgaans door de hoge kwaliteitseisen) werd een prima vervangend product geleverd. Ook werd bollen als ‘geschenk’ meegeleverd. In de winkel ben ik goed geholpen door vriendelijk personeel. Kortom, een zeer tevreden klant. Geen 10, omdat de prijs tov andere aanbieders aan de bovenkant zit.

Prachtige bloemen

Ik heb via Floratuin de allium globe master, narcis Androcles (grootbloemig) en de kleine tulp lilac wonder besteld. De tulpen en narcissen hebben prachtig en lang gebloeid. Zeker de tulpen waren een lichtpuntje in ons druilerige voorjaar. De uien staan nu te pronken in de voortuin, en je kijkt er niet overheen met een bloemdoorsnee van dik 10 cm. Elke bloembol is uitgekomen. Zeker een aanrader voor een volgende bestelling.

Mooie knollen, snelle levering.

Voor herhaling vatbaar.

Prima spul geleverd

De bollen zijn van goede kwaliteit, worden prima verpakt er soort geleverd met een briefje hoe ze goed te planten en de bollen van vorig jaar zijn dit jaar prachtig opgekomen

Alles was keurig verpakt en snel geleverd!

Uitstekend bedrijf

Uitstekende kwaliteit bollen, snel geleverd.

Rijksweg 85

1787 PK Julianadorp

+31 6 45438308

Over Floratuin

Floratuin is een bloemen en bloembollen speciaal zaak, gevestigd in Julianadorp. De Floratuin is gelegen in het Noordelijk Zand gebied, dit is het grootste aaneengesloten bloembollen gebied ter wereld. Wij hebben maar liefst 300 soorten voorjaars en zomerbloeiers in onze winkel en webshop. Dankzij de velen speciale soorten en de kennis van ons team kunnen we u altijd helpen aan de beste keuze op het gebied van bloembollen! Wilt u meer weten? neem gerust contact met ons op.