Snelle en goed verpakte levering

Snelle en goed verpakte levering

Het was even onduidelijk of het geleverd kon worden, en óók wanneer. Alles kwam in orde, Keurig verpakt, duidelijke omschrijving. Nette verpakking. Zeer goed, en voor herhaling vatbaar!

Nur zu Empfehlen

Alles gut, die bestellten Blumenzwiebeln wurden rechtzeitig zum Wunschtermin geliefert...

Keurige levering

Diverse soorten bollen besteld. Deze zaten per soort goed verpakt in papieren zakken met etiket en aantal. Ze zagen er goed en stevig uit. Aantallen klopten. “Na ontvangst direct de zakken openen en koel en luchtig bewaren tot ze worden geplant” mag wat mij betreft nog wat duidelijker op de verpakking worden vermeld.

Netjes en goed

Zeer vriendelijk en hulpbereid graag weer

Supergoed echt klant gericht

Bij het openmaken van de zakjes met bollen.zat een soort bij waar een aantal niet goede bollen zaten Bericht gestuurd hier over ,binnen twee dagen antwoord en binnen 4 dagen nieuwe bollen .kijk dat is nu een goed zaak,

ALLES BESTENS

Wie immer ausgezeichnete Qualität und zuverlässige Lieferung!!! Von mir würden Sie auch 10 Sterne bekommen:)

Gute wäre.

Hallo Da mein holländisch sehr unbefriedigend ist, antworte ich in deutsch. Die Lieferung der Knollen in umweltfreundlicher Verpackung finde ich sehr gut. Die Zwiebeln machen einen sehr guten Eindruck. Die pflanzhinweise sehr hilfreich, sogar in deutsch. Das kleine Geschenk hat uns sehr gefreut. Bald werden die Zwiebeln gesteckt und sind gespannt auf den Frühling.

Zeer nette levering en kwaliteit

Rijksweg 85

1787 PK Julianadorp

+31 6 45438308

Over Floratuin

Floratuin is een bloemen en bloembollen speciaal zaak, gevestigd in Julianadorp. De Floratuin is gelegen in het Noordelijk Zand gebied, dit is het grootste aaneengesloten bloembollen gebied ter wereld. Wij hebben maar liefst 300 soorten voorjaars en zomerbloeiers in onze winkel en webshop. Dankzij de velen speciale soorten en de kennis van ons team kunnen we u altijd helpen aan de beste keuze op het gebied van bloembollen! Wilt u meer weten? neem gerust contact met ons op.