Snelle levering & betaalbaar!

Makkelijk bestellen, goedkoper dan alle andere webshops, op voorraad en netjes afgeleverd aan de deur!

• Type product besteld Accessoire/toebehoor

Prima service en snelle levering

Snelle levering en goed bereikbaar en service gericht

super

Top bedrijf!

• Type product besteld Accessoire/toebehoor

netjes en compleet conform bevestiging geleverd, prima !

netjes en compleet conform bevestiging geleverd, prima !

• Type product besteld Machine

Alles verliep op rolletjes: Kozen product op website Betalen via iDeal Verzenden en snel in huis

• Type product besteld Accessoire/toebehoor

Ik was een tijdje opzoek naar mijn hogedrukreiniger. Ik zat met veel vragen en ben telefonisch elke keer perfect geholpen. Ook werd er dezelfde dag nog een offerte gestuurd en bij akkoord had ik binnen een week mijn spullen binnen.

Correct

Altijd goed geholpen

Altijd goed geholpen met reserve of vervangende onderdelen. En de zeer snelle levering Top

Prima geregeld

Bij levering was de gratis accesoire verstopt, maar na telefonisch contact goed geregeld. Blij met het apparaat.

Snel en duidelijk

Gemakkelijke webshop, overzichtelijk en duidelijk. Na bestelling en dag later geleverd. Helemaal goed !!!

• Type product besteld Machine

onze bestelling is in eerste instantie niet bezorgd door DHL. na contact gelegd te hebben met Schoonex werd dit zonder problemen opgepakt en opnieuw verstuurd, TOP!!

Snel

Ben zeer te vreeden met wat ik besteld heb het was er ook snel

Tapijtreiniger

Telefonisch goed advies gekregen voor de aankoop van één Tapijtreiniger en de volgende dag al geleverd! Ga zo door! Raymon

Uitstekende service

Schoonex webshop is een aanrader.

• Type product besteld Machine

Prima producten en snelle levering

Accesoires besteld voor onze karcher stofzuigers. Ruim assortiment en goede kwaliteit. Mooie overzichtelijke site en makkelijk te bestellen.

Vriendelijk en snel

Al mijn vragen via de mail werden snel en uitgebreid beantwoord. Verder kreeg ik een goed advies. De bezorging was ook snel. Super!

• Type product besteld Machine

Je wordt goed geholpen en op de hoogte gehouden van het bestelde product

Late levering

Een ruime maand, en weinig actieve communicatie daarover vanuit Schoonex. Maar uiteindelijk kwam de bestelling.

biezonder goed

zeer goed en krachtig

• Type product besteld Overig

snel en goed geleverd

zie boven

Tevreden met een maar..

Ik had graag direct geweten dat de items die ik besteldde niet direct leverbaar waren. uiteindelijk wel netjes dat ik terug ben gebeld met een datum wanneer het weer beschikbaar is dus goed opgepakt.

past perfect

top

Altijd goed

Altijd behulpzaam en goede adviezen

Fijne materialen Snelle levering

Behulpzaam

Persoon op kantoor ontzettend behulpzaam. Eindelijk es iemand die afspraken nakomt en zelfs terug belt. Dat is tegenwoordig een zeldzaamheid.

Einsteinweg 4

7741 KP Coevorden

Over Schoonex

Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in verkoop en reparatie van reinigingssystemen met name op het gebied van het wereldmerk Kärcher. Deze jarenlange ervaring gebruiken we om onze klanten de beste oplossing te bieden, zowel online als offline. Hierbij gaan we altijd uit van onze belangrijkste kernwaarden: service en kwaliteit.