Heel goede afstemming op onze wensen

Zeer correcte afhandeling, prachtige planken.

Mooi materiaal, super service!

Na overleg met de medewerkers van plankencentrale, heb ik heel mooi materiaal ontvangen!

Goede service en mooie planken

De planken zijn kwalitatief prima en netjes afgewerkt. Sommige planken moesten worden afgekort en dat kon in overleg worden geregeld, erg fijn! Bezorging was goed te volgen via track & trace en de planken waren keurig verpakt tegen beschadiging.

erg tevreden zoals altijd.

Alles netjes verpakt, mooi en haaks eiken binnen gekregen. toppers daar bij de plannencentrale!!

mooie kwaliteit hout

ik bestel regelmatig en het is altijd een mooie kwaliteit hout

Mooi hout, prima prijzen en aardige mensen

Heb al een paar keer hout hier besteld en het was altijd mooi hout en goed verpakt. Heb er mooie dingen mee kunnen maken. De laatste keer zelfs een kleine snijplank cadeau gekregen. Heel leuk!

Topservice en mooie kwaliteit hout

Mensen denken met je mee

Mooie kwaliteit Snelle service Perfect

Mooie planken en uitstekende service

Bestellen was eenvoudig en planken werden op aangegeven moment geleverd. Na levering bleek ik mij te hebben vergist in de breedte van een deel van de planken die ik nodig had. Dit is zeer adequaat opgepakt, zodat ik de goede maat nog voor het weekend had en het klus weekend door kon gaan.

Een geweldige ervaring, schitterend mooi eikenhout en een super geweldige service.

goede webshop

Goede en actuele webshop, veel keus en snelle levering. Hout is van prima kwaliteit.

Goed product, goede service

's Avonds online besteld, 's morgens klaar om af te halen!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Makkelijk besteld, netjes geleverd tegen goede prijs. Er zat wel aardig wat spint hout aan, maar hier kom ik ok mee weg.

Erg mooie kwaliteit

Groot assortiment planken die een zeer goeie kwaliteit hebben. Behulpzaam, vriendelijk personeel die echt verstand hebben van hout.

Punctueel

Netjes ingepakt.

Supermooi notenhout!

Ik was al een tijd op zoek naar Amerikaans notenhout. Toevallig hebben ze hier precies de maten die ik zocht. De kwaliteit is echt super! Bij levering waren alle planken netjes per dikte verpakt. Helemaal top!

Tevreden

Goede service, goed verpakt, goede levering. Ik ben heel tevreden.

Vlotte levering van kwaliteits product

Beukenhouten plank besteld, werd snel geleverd en de kwaliteit was goed.

Goede service, goed product.

Aan het einde van de dag besteld, de volgende ochtend klaar om op te halen.

Snelle service goed ingepakte eiken planken.

Na bestelling al binnen 3 dagen via Ace koeriers de mooie eiken planken ontvangen. Het eiken is van hoge kwaliteit en nagenoeg foutvrij.

Prachtige planken!

Toen ik bij mijn bestelling aangaf dat ik op zoek was naar materiaal voor wandplanken, waarbij zowel boven- als onderzijde in het zicht komt, nam men direct contact met mij op om mijn wensen te bespreken. Het resultaat is twee mooie planken voor aan de muur!

Top communicatie, top product

Hele mooie samengestelde eikenhoutenplank. De communicatie was helder, de afwerking hoogwaardig en de levering precies op tijd. Drie keer top. Vriendelijke groet, Niels

Hele goede service en levering, top planken

We zijn goed geholpen met advies etc. Heel tevereden.

Geweldige service

Zeer verzorgd bedrijf, kwaliteit op hoog niveau snelle levering

Super snelle service

Goede kwaliteit en snel geleverd!!

Industrieweg 24 b

6871 KA Renkum

Over plankencentrale.nl

Plankencentrale.nl is in 2009 gestart met de verkoop van gedroogde en geschaafde eiken planken. Bij Plankencentrale.nl kunt u per plank bestellen. Het assortiment is inmiddels uitgebreid tot zestien verschillende houtsoorten. Kwaliteit is voor ons zorgvuldig omgaan met al onze producten, standaardisering van de afmetingen, snel kunnen leveren en natuurlijk een goede relatie met u als klant! * Grootste voorraad geschaafde planken * Uniek assortiment voor de professional * Deskundig en persoonlijk advies * Snel uit voorraad leverbaar