Goed initiatief en fijn in gebruik

Goed initiatief qua milieu, super. Goede upgrade van hetgeen ik kende in mijn jeugd. Eveneens geweldig dat het landelijk gefabriceerde producten zijn en die bovendien ook nog betaalbaar zijn. Dus gewoonweg een superproduct. Héél klein minpuntje is dat de kleur snel beschadigd. Na amper 2x gebruik, vertoont de drinkfles al lichte beschadegingen.

Slecht

Waterfles besteld maar wordt naar een verkeerd adres verzonden. 2x mail gestuurd maar geen reaktie. Kleine moeite toch om mailtje te sturen.

Hele mooie producten en fijn geholpen met mijn vragen

Ik heb Retulp een bigmug gekocht en ben ontzettend blij met mijn aankoop. M’n lunch blijft er goed warm in en het is ook nog eens een hele mooie mok.

Wel verkopen. Geen service

Onlangs een fles met dop gekocht. Dop paste niet op de fles, terwijl de website duidelijk aangeeft dat de dop bij die fles past. Dit heb ik gemeld via een contactformulier, want persoonlijk contact was niet mogelijk. Binnen drie dagen zou er een reactie komen was de standaard reactie via de e-mail, echter na drie dagen nog steeds niets gehoord. Dacht via de ASN Bank bij een betrouwbaar adres iets te kopen, echter helaas. Daarom wel verkopen. Geen service.

prima beker, mooi om te zien, isoleert goed

toen mijn beker na jaren intensief gebruik begon te lekken kon ik voor weinig geld een nieuwe dop bestellen die verpakt in karton per fietskoerier werd bezorgd. Super duurzaam dus en geen plastic in het milieu erbij

Mug en thermosfles

Mooie mug om de koffie warm te houden zonder plastic deeltjes. Lichtgewicht en prima inhoud. Ook de thermosfles bevalt goed met reserve schroefdop. We hadden er al twee die nog altijd, ook na 8 jaar, goed bevallen. Op mail werd snel gereageerd en ook de bestelling was snel binnen. En de prijs is een beleving. Ik vind het de prijs in ieder geval meer dan waard.

Belachelijk hoge prijs voor een artikel van niets

Een koeltas besteld van een cadeaubon. Het is voldoet helemaal niet aan de verwachtingen. Het is klein en belachelijk duur.

Weinig begrip en slecht klantgericht gedrag van de medewerker

Product was defect bij de levering en ik moest volharden om de retour te regelen en moest nog zelf de retourzending kosten betalen. Wat een slechte ervaring!

Slechte kwaliteit

Veel betaald voor een koeltas, krijg je een kleine koeltas in de brievenbus van bagger kwaliteit. Het lijkt wel Temu

Goed ontwerp

Geen kleine schroefdraad, een opening met een grootte waaruit goed valt te drinken èn groot genoeg om goed te kunnen afwassen. Fijn ontwerp!

Prima levering

Snelle levering, mooi product.

Mooie verhalen, maar teleurgesteld in product en communicatie.

Ik heb één keer mijn mooie nieuwe Retulp Ocean Flask 500ml thermosfles kunnen gebruiken en dat was helaas geen succes. Op een koude ochtend thee in de Retulp thermosfles meegenomen met kanoën. Onderweg een paar slokken gedronken uit de bijbehorende bekerdop waarbij de schenkdopsluiting al moeizaam werkte. Thuisgekomen leek de dop iets gelekt te hebben, maar nog niet zorgwekkend. Wel zorgwekkend was dat de resterende thee in de thermosfles een zeer sterke en vieze plasticgeur had, vergelijkbaar met de geur van een grijze plastic huisvuilzak. Deze geur bleek van de schenkdop af te komen. De thee heb ik snel weggespoeld, maar het schenkdopmechanisme bleek nu helemaal niet meer te functioneren. Ik verwacht dat ik thee kan meenemen in deze thermoskan en hoopte er nog lang plezier van te hebben, in ieder geval langer dan een wegwerpfles. Bovenstaande gemeld bij Retulp via hun website. Kreeg per mail de automatische reactie "We zullen deze vraag behandelen en komen binnen 3 werkdagen terug met een passende reactie. Alvast bedankt voor het geduld." Ik heb daarom even gewacht met deze gevraagde beoordeling. Ik vind het ook niet erg om nog wat langer geduld te hebben, maar heb na 4 werkdagen nog niets gehoord.

Handige tas, geweldig dat de bezorging met de fiets is

Enige jammere was dat de tas geopend en met een scherpe vouw in het hengsel bezorgt is. Geen ramp, de vouw gaat er vast wel een keer uit. Maar het doet wel af aan de beleving als het er minder verzorgt uitziet. Het hele idee achter retulp vind ik fantastisch! De tas bevalt goed. Mocht er een nieuwe lijn komen dan adviseer ik om er nog wat vakjes in te bouwen én andere kleuren uitbrengen.

Mooi product.

Goed en snel geleverd.

Goed produkt

Snel bezorgt

Goed!

Prima! Wel vind ik het jammer dat het stickertje met jullie naam een beetje scheef op mijn thermosbeker zit. Niet zo mooi en voor een dure beker vind ik dat jammer. Maar verder een supermooie en fijne koffiebeker met twee verschillende doppen. De thermosfles die ik ook heb besteld is perfect! Bestellen en verzending ging snel en prima!

Slecht, veel te duur en erg veel onduidelijkheid met bestelling en ophalen daarvan!

Bestelling lukte niet in 1 keer en kon alleen met dure verzendkosten aanklikken terwijl ik de bestelling heb opgehaald! Toen moest ik ook nog een andere kleur tasje kiezen want de roze die ik graag wou was op!! Veel te dure producten!

Geen klantvriendelijke website

Het is lastig een product uit te zoeken en bestellen.

Verwarrend

Ik had een bon van € 20,- . Ik heb iets voor 9,95 gekocht. Toen ik nog iets wilde bestellen bleek dat dat niet meer kon omdat het bedrag in 1 keer besteed moest worden. Dat stond nergens vermeld! Toen ik mijn probleem meldde kon ik, uit coulance, een nw code krijgen. Ze wilden mijn niet gelukte bestelling ook alsnog opsturen. Daar heb ik voor gekozen en dat werd ook bevestigd door retulp. Nu 10 dagen later nog steeds niks. Ik ga nog maar weer mailen, bellen kan niet. Een mooi bedrijf maar met, nog veel, probleempjes in de communicatie.

Jammer

Sympathieke webshop gezien doel plastic gebruik te verminderen. Mug thermosbeker besteld, die er echt prachtig uitziet. Hij zou warme drank uren warm houden en erg handig onderweg zijn. Wat schetst mijn verbazing dat er een (drink) gat in de deksel zit, dus de beker niet echt afsluitbaar is? Koffie to go de hele tijd vasthouden, en daarna in een plastic zakje in je werktas om koffieresten in je tas te voorkomen?..En hoe neem je een lekker koel mokje water mee?? Jammerrr…

Ik had er al 2 waar ik zeer tevreden over ben, nu een derde erbij

Ik had er al 2 waar ik zeer tevreden over ben, nu een derde erbij

Mooie mug

De mug ziet er mooi uit en je eten blijft lekker lang warm.

Fijne warmhoudbeker

Een warmhoudbeker die doet wat ie zegt. Mijn lunch en soep houdt hij goed warm. Makkelijk besteld, snel in huis. Ik ben tevreden!

Mooie uitvoering en stabiel

Ik ben gevallen voor de uitstraling maar het is ook nog eens een hele goeie beker in kwaliteit… ik ben op moment op reis en ik geniet er goed van, m’n eigen beker voor onderweg voor thee en macha… Fan! Ik ga als ik terug ben van vakantie naar het gehele assortiment kijken…

Retulp rvs waterflessen kwetsbaar!

Toen de twee waterflessen (rvs, met bamboe dop) binnen kwamen zag het er kwalitatief goed uit, dus dat ook opgeschreven in de review op bol.com. Echter na enkele dagen gebruik zaten er al deuken in de fles (en we hebben er echt niet op geslagen of zo...). De bodem ging ook wat bol naar buiten toe staan en de groene verf van de ene fles (de anders is rvs kleur) bladdert nu na enkele weken ook af, terwijl we de flessen enkel met de hand met lauwwarm water en wat dreft afwassen. Als je op zoek bent naar goede kwaliteit flessen zou ik deze niet kopen! Zonde van de 30 euro.

Vlijtseweg 130 Gebouw 'Het Element

7317 AK Apeldoorn

Over Retulp

Om de plastic soep bij de bron aan te pakken en het aantal plastic flesjes terug te dringen inspireren wij om aantrekkelijke herbruikbare alternatieven te gebruiken. Daarnaast werken wij samen met verschillende goede doelen, zoals het Wereld Natuur Fonds, Club Kakatua en Made Blue. De producten van Retulp zijn dan ook niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor een ander en de planeet! VOOR JEZELF – een handige herbruikbare fles of lunchzak Retulp is een Nederlandse Social Enterprise die mensen met mooie handige drink- & lunchware wil verleiden om geen wegwerp bekertjes, flesjes en zakjes meer te gebruiken. Door Retulp bekers en lunchtassen te gebruiken zorg je ervoor dat de enorme berg aan plastic afval niet nog groter wordt. Lets just cancel single use plastic. Okay? VOOR EEN ANDER – drinkwater donatie Bij aankoop van een Retulp fles zorg je er voor dat er iemand elders met je meedrinkt. De afgelopen 7 jaar heeft Retulp er voor gezorgd dat er ruim 100 miljoen liter schoon drinkwater is gedoneerd aan mensen in Afrika en Indonesië. De donaties worden onder controle van Aqua for All geïnvesteerd in waterprojecten die worden uitgevoerd door: Amref Flying Doctors, Het Rode Kruis, Simavi en World Vision. VOOR DE PLANEET – no excuse for single use Behalve voor jezelf, een ander zijn onze flessen natuurlijk voor goed voor de planeet. De enige manier om de al maar toenemende berg wegwerp flesjes, bekertjes en blikjes echt tegen te gaan is om je eigen hervulbare fles te gebruiken. Voorkomen is veel en veel beter dan recyclen. Retulp is Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds. Met onze support zet WWF zich in voor een plasticvrije zee.