Prachtig

Ik heb onlangs de VCA-cursus gevolgd en het was een geweldige ervaring. De instructeur was niet alleen enorm deskundig, maar wist de stof ook op een leuke en toegankelijke manier over te brengen. Hij zorgde ervoor dat iedereen betrokken was en maakte het leren echt interessant. Door zijn enthousiasme en duidelijke uitleg voelde ik me goed voorbereid op het examen. Zeker een aanrader!

Goede duidelijke lesdag

De lesdag was goed en duidelijk er word genoeg tijd besteed aan de uitleg van VCA VOL de lunch was het minpunt van de dag ( 2 broodjes 1frikandel en manderijn)

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

goed verzorgd en een zeer goede voorbereiding

De les was goed verzorgd en duidelijk; docent Marien heeft alles duidelijk besproken en belangrijke accenten voor het examen goed toegelicht: top!

Doelgerichte cursus

Met vooraf de E-learning af te handelen, gevolgd door de dagcursus is deze zeer aansluitend op het examen.

Zeer goed!

Zeer goede uitleg, Duidelijke vraagstelling, prima website om je diploma te halen ,en in je eigen tempo op de computer te leren ! Voor mij een dikke 10 !

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Prettig contact, snelle service en vakkundig advies

Ook na wat vragen snelle reactie. zeker aan te raden voor cursus en training. ook de examinator is erg behulpzaam.

Geweldige dag

Goede cursusdag

Goede les en locatie

Les als prettig en kundig ervaren. In 1x geslaagd

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

fijne duidelijke en vriendelijke uitleg! Zeer goed ervaren

Albert was erg vriendelijk grappig maar ook tegelijkertijd er serieus. Goede ervaring genoten van deze man. Ook het eten drinken was prima verzorgd

duidelijk

Het lesmateriaal is wel erg duidelijk en er wordt ook goed aangegeven wat je moet kennen en kunnen. Alleen staat de cursus wel barstensvol taalfouten; dit zou ik wel eens laten nakijken.

In 1 keer tevreden !!

Vrij makkelijk een afspraak gemaakt voor 2 x VCA verliep allemaal vlekkeloos. Een prettige ontvangst op locatie, alles in 1 keer duidelijk ! Echt een aanrader.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Goede uitleg perfect genoeg tijd voor koffie en lekkere luch

Ik vind dit zelf een hele fijne plek omdat ik een goede uitleg voorzien krijg , een goede lunch, tijd voor een sigaretje of iets te drinken.

informatie kan uitgebreider

Sommige onderwerpen worden beperkt behandeld

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Meerdere locaties en goede communicatie

Fijn dat er meerdere locaties in het hele land zijn om uit te kiezen. Goede communicatie. Enige minpunt was dat mijn examenlocatie best onrustig was door de vele vragen tijdens het examen door mede kandidaten. Desondanks wel in 1x mijn examen gehaald.

Duidelijke cursus

Duidelijke dagcursus waarmee je met een goede basis het examen kunt maken.

Geen klachten

Alleen jammer dat ik mijn examen niet kan inzien. Kijken wat ik niet goed had. Ook had ik.graag tijdens de studie aantekeningen kunnen maken in het boek. Maar het scheen een leesboek te zijn dus niet mogelijk omdat ik terug heb moeten geven. Voor mij wat onhandig

apart maar wel goed

we zaten bij binnen komst met 7 man een half uur te wachten op de leraar, bleek dat hij allang in het lokaal was!! en begonnen was!! er stond nergens bij binnen komst waar we naar toe moesten. leraar was apart maar wel leuk. en gaf ook goede tips. eten was eenvoudig.

Moeite waard

Het was moeite waard

Duidelijke site voor E-learning

Aan te bevelen!

Plus: - Deskundige trainer - Goed tempo - Goede locatie Neutraal: - Lunch Min: - Proefexamen "digitaal" deed neit

Duidelijk

Goed les duidelijk

Goede voorbereiding op het examen, met 91% geslaagd

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Dagcursus + Examen, perfect geregeld.

Na alle onderdelen doorgenomen te hebben ga je gezamenlijk een proeftoets maken. Aansluitend je examen. We hadden een hele fijne cursusleider, complimenten!

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Top en Albert was goud waard

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

De docent was heel goed te volgen en gaf duidelijk uitleg

Anthonie Fokkerstraat 45

3772 MP Barneveld

Over in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl is één van de grootste VCA opleiders in Nederland met een compleet en divers aanbod aan mogelijkheden om uw VCA diploma te halen. in1keerVCA.nl heeft ruim 25 opleidingslocaties en ruim 70 examenlocaties in Nederland. U kunt bij ons terecht voor een dagcursus + examen, e-learning + examen of alleen een examen. Alle cursussen en examens bieden we aan in diverse talen.