Vakkundig

Vakkundig, kort en krachtig manier van les geven

Heel goede uitleg

En echt leerzaam

Prima, conform de regels

Goed ontvangst met bakje koffie en daarna begeleid naar de test locatie.

Top cursus!

Zelf ook in een keer geslaagd, de uitleg was goed en als je oplet en mee doet haal je je VCA zonder problemen. Top!

Heldere instructie

Snel en duidelijk in 1x mijn vca

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Prima geregeld en snel mijn VCA gehaald

in 2 dagen mijn VCA gehaald Goed geregeld

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Zeer tevreden alles goed en netjes geregeld , ik was laat met aanmelden maar de dame aan de telefoon heeft het super goed en netjes aangemeld , en een goede gezellige duidelijke instructeur ( Albert )

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Goede organisatie en netjes geregeld

Goed geregeld alles

Prima uitleg

Helaas was de stem van Erik erg verkouden. Ergens dient een directie hem niet in te zetten.....het ging maar daar is alles mee gezegd. Erik zelf was een fijne vent. !

Top heel duidelijk

Goed informatie

docent was super!

fijne ervaring

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

We kregen les van Albert en hij is zeker aan te bevelen. Een fijne man en goede uitleg

Quality schooling - and one Good Exam

Simplifying Shooling Normal and Easy aproach to describtion of Logic. Only one problem is - On Scooling are same questions and you cannot test your knowlege well - On final Exam could come unlogic question. All that mean that must also check other books for schooling.

• Yes

inderdaad in 1keer geslaagd !!!!

leuke ochtend , examenvragen en leerstof kwamen niet echt overeen.

Duidelijk

Prettige sfeer

100%haalbaar

Heb e-learning gedaan en dag cursus was genoeg voor een ruimvoldoen. De docent gaf de cursus in een rap tempo en teste de groep gedurende de les, eten tussen door oefentoets daarna examen gelijk je score of je geslaagd bent erg goed geregeld.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Top geregeld en diploma op zak

Top geregeld en diploma Op zak eten drinken alle randzaken ook mooi voor elkaar

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

prima dagcursus, goede voorbereiding op hert examen

zoals boven beschreven, in de lunchpauze heeft Albert voor mij nog boeken erbij gepakt om een bord op te zoeken (driehoek met X, ipv EX). en toevallig kwam hij nog voor in mijn examen ook!

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Prima organisatie flexibel en meedenkend

Vanaf het eerste contact liep de afspraak goed. Het voltallige personbeel heeft VCA gehaald ( ook anders taligen ). Instructeur en examinator waren goed in uitleg en begeleiding.

een woord top!

VCA VOL gevolgd bij Albert, en wat een geweldige ervaring! Hij wist de vaak saaie stof om te toveren tot iets boeiends en leerzaams. Dankzij zijn eigen praktijkervaringen werd alles veel begrijpelijker én interessanter. Echt een aanrader!

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Alles werd duidelijk en goed uitgelegd, door een aardige meneer met veel ervaring.

Strak en goed georganiseerd

Met e-learning al een aardig beeld gekregen van de stof ; tezamen met de mondelinge toelichtingen op de examendag was dit een goede basis om te slagen.

Zeer boeiend en interessant

Fijne dag gehad met veel tips Fijne lesgeving

Zeer goed bevallen

Top ervaring

goed geregeld en hun naam eer aan gedaan in 1 keer behaald

afgelopen week (12-02) mijn VCA hier behaald en voor velen een verplicht nummer waar veel tegen op kunnen zien . Maar door 1keervca word er alles aan gedaan om het zo goed en leuk mogelijk te laten verlopen. de afspraak inplannen en afwikkelen gaat soepel zonder problemen. op de locatie is ook alles goed geregeld een nette locatie van de huidige tijd met lekkere koffie, en bij aankomst meteen even invullen wat voor lunch je wil wat vers word gebracht in de loop van de ochtend. in de ochtend door de lesstof heen tot aan de lunch na de lunch proefexamen en dan om 2 uur het echte examen. de lesstof word goed en duidelijk uitgelegd met ruimte voor vragen herhaling en goede tips. mocht je dan ook nog eens training krijgen van Albert dan heb je een leerzame dag met humor gemixt en heb ik al met al een hele leuke plezierige dag gehad Albert en 1keervca bedankt en tot ziens

Anthonie Fokkerstraat 45

3772 MP Barneveld

Over in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl is één van de grootste VCA opleiders in Nederland met een compleet en divers aanbod aan mogelijkheden om uw VCA diploma te halen. in1keerVCA.nl heeft ruim 25 opleidingslocaties en ruim 70 examenlocaties in Nederland. U kunt bij ons terecht voor een dagcursus + examen, e-learning + examen of alleen een examen. Alle cursussen en examens bieden we aan in diverse talen.