Was een fijne leeromgeving, makkelijk te te gebruiken. Veel informatie, en de toetsen gingen goed. Was fijn om het online te kunnen herhalen.
Het is leuk om te doen, ben wel eigenlijk altijd van de praktijk, maar om dit zo te doen is een leuke ervaring en kan je in eigen tijd doen.
Erg fijn om het gewoon tussendoor te kunnen doen terwijl je gewoon aan het werk bent. Aangezien het werk best druk en hectisch is af en toe
Duidelijke training, je ziet goed waar je bent gebleven en wat je nog moet doen. Informatie is prettig gegeven en opgebouwd.
Goede service, ook als je iets niet snapt. Ze lossen het op.
De cursus is heel fijn en duidelijk. Via filmpjes wordt veel visueel en begrijpelijk uitgelegd. Daarbij kun je de cursus volgen wanneer het voor jou uitkomt, en dat is voor mij een grote plus.
Fijn om het thuis te kunnen doen. Duidelijke filmpjes.
Duidelijke stof. Goed uitgelegd en duidelijke filmpjes.
De cursus heb ik als prettig ervaren, het is fijn dat je dit gewoon vanuit huis kunt doen. Ik heb veel informatie gekregen en ik vond alles ook erg duidelijk. De filmpjes zijn handig en super informatief. Een minpunt is dat indien je een vraag fout beantwoord je net zo lang kan blijven proberen tot je het goede antwoord hebt. Op deze manier kan men een 100% score behalen zonder de lesstof daadwerkelijk te lezen.
Zonder teveel poespas. Duidelijke uitleg en goede video s erbij. Makkelijk te volgen.
Goed te doen
Fijne website!!
Lekker in mijn eigen tempo dit certificaat behaald. Zeer vriendelijke klantenservice
Heel leerzaam en eenvoudig te behalen.
Het was een pittig,en zeer leerzame cursus!
Ik vond de cursus overzichtelijk en makkelijk te volgen. Er werden zelfs onderwerpen behandeld die bij de cursus in levende lijve niet voorkwamen. Ik heb dus absoluut nog een paar nieuwe dingen geleerd. Nadelig vond ik sommige pagina's met meerdere ja/nee vragen onder elkaar. Als je daar 1 vraag fout hebt word het een soort spelletje om uit te vogelen wat de goede combinatie was. Er zitten enkele spelfouten in deze cursus. En er mist af en toe wat informatie bij de inleiding van een vraag.
zeer ontspannend en doen wanneer het mij uitkomt
de cursus is stap voor stap goed te volgen evenals de bijbehorende filmpjes.
Fijn om zo in het bezit te zijn van het BHV certificaat. Het is laag drempelig
Voor mij de 1e keer online en is me zeer goed bevallen! De lesstof is uitgebreid en bevat meer informatie dan de BHV die ik tot nu toe heb gevolgd. Alles wordt verduidelijkt door extra filmmateriaal. Doordat ik het in mijn eigen tempo kon doen, bleef het ook veel beter hangen merkte ik. Je bent er wel een dagdeel mee zoet, maar je kunt pauzeren en de modules ook verspreiden over meerdere periodes. Aanrader!
Ik doe de bhv om mijn gemak en tijd. Duidelijk uitleg en toets vragen zijn makkelijk te beantwoorden.
Ideaal, om thuis aan de keukentafel je BHV herhaling te halen, zeker als moeder met een groot gezin!!
De cursus was goed gestructureerd, en ik waardeerde de duidelijke en begrijpelijke uitleg van de onderwerpen. De modules waren toegankelijk en de inhoud was zeer relevant voor mijn BHV-herhaling. Het feit dat ik de cursus online kon volgen, bood me de flexibiliteit om het op mijn eigen tempo te doen, wat geweldig was gezien mijn drukke schema. Ik vond het prettig dat ik mijn voortgang kon bijhouden en eenvoudig kon terugkeren naar specifieke delen van de cursus indien nodig. Wat de afhandeling betreft, verliep het aanmeldingsproces soepel en ontving ik snel alle benodigde informatie. Al met al kan ik deze online BHV-herhalingscursus van harte aanbevelen aan anderen. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen en heeft me voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om mijn BHV-certificering up-to-date te houden. Bedankt voor deze geweldige ervaring!
Alles netjes geregeld. Alleen sommige vragen vond ik beetje onduidelijk, voor de rest alles goed geregeld.
Anthonie Fokkerstraat 45
3772 MP Barneveld
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
BHVcertificaat.online biedt u online de mogelijkheid om uw BHV certificaat te halen. Met ons uitgebreide lesprogramma bent u na het volgen van deze online training volledig inzetbaar als BHV-er. Onze cursus voldoet aan alle eisen van de ARBO-wet.