Score: 8

Veel kennis en goede begeleiding bij oefenen van de handelingen. Af en toe onrust en drukte door veel voorbeelden en uitweiden. Mag wat meer planning en structuur..

Score: 8

Na gekregen feedback op dag1 van de training ging het op dag 2een stuk beter. Afdwalen van onderwerp was minder

_

Score: 8

Het was een leerzame training met veel praktische voorbeelden. Dat helpt mij om dingen beter te onthouden.

Score: 10

Erg fijn, maakt het interessant en leuk. Trainer heeft duidelijk veel kennis en ervaring!

Alles prima

Was naar verwachting, super

Score: 8

Geeft prettig les en deskundig

Score: 10

Trainer sluit goed aan bij de groep, zijn ervaring en deskundigheid zijnwaardevolle toevoegingen.

Score: 8

Veel informatie en geen verbeter punten

Score: 8

Duidelijke training, enthousiaste trainer.

Score: 10

Leuke lessen, hij is gemotiveerd

Score: 8

Goed les gegeven. Veel kennis top. Bij vragen voor lezen dat kan soms wat langzamer.

Score: 10

vond de afwisseling erg fijn tussen theorie en praktijk

Score: 10

Super afwisselend en duidelijk.

Score: 10

Vrolijke en profesionele instructeur met voldoende aandacht voor de cursist.

Score: 10

Gezellige les gehad. Ga zo door.

Hij deed het super

Score: 8

Groepjes actieviteiten goed lotus slachtoffer in groepjes ook beter. Zelf vind ik meer uitbeeldingen van lotus beter. Voor de rest een mooie indeling van de cursus dag.

Score: 10

Soms wat uitgebreid. Dan kan mijn aandacht afdwalen.

Score: 10

Super interactief en veel praktijk. Groep was aan de grote kant. Lotus was hele goede aanvulling.

Goe

Prima ook met lotus..ok�

Anthonie Fokkerstraat 45

3772 MP Barneveld

Over in1keerBHV.nl

in1keerBHV biedt u een professionele opleidings- en herhalingscursus aan voor uw BHV-ers. We werken met de nieuwste en mooiste materialen en onze instructeurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op BHV gebied.