Score: 10

Leuke trainer geeft goede uitleg

Score: 8

Enthousiast, deskundig, tikkie routineus, beginsituatie deelnemer meer aftasten

Score: 8

Goed dat groep nu in delen werd opgesplitst om branden te blussen en communicatie oefenen evenals lotus apart met een klein groepje ging. Misschien aandacht besteden aan het stukje hoe je leiding moet geven als je als bhv'er mensen moet aansturen.

Goede instructie en begeleiding

Score: 6

Ervaren en goed op niveau van cursisten

Goede beantwoording vragen

Score: 10

Super fijn om alles te hebben opgefrist , vragen werden altijd beantwoord

Goede en deskundige trainer

Score: 8

Een hoop geleerd zo voor de eerste keer

Score: 10

Veel geleerd, energie werkt aanstekelijk en ik ga nu naar huis met veel meer kennis dan alle andere keren dat ik dit cursus heb gedaan. Ga zo door! Dank :)

Score: 8

prima, rustige en duidelijke uitleg

nvt

Score: 8

Interessante praktijkvoorbeelden die de theorie goed ondersteunen en/of aanvullen

Score: 10

Is zeer goed met zijn werk bezig. Super

Score: 8

ik heb zeker weer veel nieuwe dingen geleerd

Score: 10

plezierig, gedreven, wel jong, maar erg fijn. En kundig genoeg, maar niet bevooroordeeld of borst naar voren. Mooi!

Score: 10

Prima uitleg, enthousiast en interessant

Score: 10

enthousiaste leuke docent, weet goed van de inhoud en details. En goede opzet van training!

enthousiaste cursusleider die motiveerd

Score: 8

Elk jaar leer je toch weer nieuwe dingen, en het is goed om het een en ander op te frissen

Score: 8

Beetje rommilig, maar wel leuk. Hopen dat we geoefend hebben, waar we voor opgeleid zijn.

Score: 10

Veel stof voor een dag maar wel goed en leerzaam om te doen.

Score: 10

Doelstelling was het opfrissen van oude kennis. Daaraan heeft deze cursus voldaan.

Anthonie Fokkerstraat 45

3772 MP Barneveld

Over in1keerBHV.nl

in1keerBHV biedt u een professionele opleidings- en herhalingscursus aan voor uw BHV-ers. We werken met de nieuwste en mooiste materialen en onze instructeurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op BHV gebied.