Top service met onwijs leuke producten

Als eerste voor een leuk behang ernaartoe gegaan. Werd goed geholpen en kwamen tot een mega gaaf behang. Later nog terug gekomen voor een bank helemaal naar onze smaak. Wederom was de service top! Voor de jongens van de bezorging! Ik kom nog geregeld terug voor leuke hebbedingetjes!

Een prachtige interieur zaak met verassende spullen .

We liepen er bijna aan voorbij , vanuit de Denneweg staken we over naar de Frederikstraat , daar op de hoek de House of Furniture ,Hof . We zagen de prachtige kussen collectie van Eichholtz ,en dat was precies wat we zochten voor onze nieuwe zitbanken . Zeer klantvriendelijk en we mogen een kussen op zicht mee nemen , echt top , Het zijn er vier geworden en nog een plaid van een chic modehuis , Recht geslaagd want de kussens maken de woonkamer af . Ook voor de meest bijzondere en leuke accessoires ben je hier op de juiste plek. Ik zou zeggen ,drink je kopje koffie in hotel Des Indes ga de Denneweg in neem een kijkje House of Furniture , loop nog ff door en daar is parfumerie Celeste , ook top adres .

Voor alle gelegenheden hebben ze wel wat!

De winkel is prachtig, of je nou een (klein) kadootje nodig hebt of een nieuw meubelstuk, alleen maar eyecatchers! En het wordt allemaal prachtig ingepakt of thuisbezorgd door de attente eigenaren Laurens en Stephanie. Helemaal top!

Top winkel met klasse interieur items

Top winkel met klasse interieur items

Top advies, goede smaak, bijzonder mooie combinaties, goede kwaliteit, niets is standaard, toch klassiek decoratief, one of a kind. Niet alleen meubels en stoffering ook prachtige unieke accessoires.

Mooie woonwinkel

Mooie spullen zowel voor meubilair en verlichting als voor leuke cadeautjes.

Frederikstraat 31

2514 LA Den Haag

06 249 221 52

Over HOF House of Furniture

Ontstaan uit passie voor exclusieve merken met unieke uitstraling, is het tweede lid van de ‘House of’ familie ontstaan. De eerste in het rijtje, House of Fashion, opgericht door Stephanie is een luxe modewinkel, gericht op het combineren van unieke stijlen van gevarieerde merken. Daar draait het om je zelfverzekerd voelen in kleding. Dat is niet alleen belangrijk in kleding. Óók in je huis. Zo werd House of Furniture geboren, opgericht door ondernemerskoppel Stephanie en Laurens. Gevestigd in een omgeving vol exclusieve stores, aan de Frederikstraat in Den Haag. De kracht van House of Furniture ligt in stijlbepaling, advies en het bijpassende, luxe aanbod. We gaan heel ver om een passend interieur te vinden. Om dat mogelijk te maken, bieden we u verschillende mogelijkheden, zoals het maken van interieurplannen en -tekeningen. Private Shopping Experience in de Showroom We nemen u graag mee door de uitgebreide Eichholtz collectie in onze showroom. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar uw stijl, en dat doen we het liefst onder het genot van een hapje en een drankje. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit!