Verschrikkelijk in elkaar zetten.

In 5 pakken geleverd en zoek het verder uit.

Niet meer!

Als je het pakket de ene dag tegen de avond/ eind middag thuis krijgt en de volgende ochtend vroeg uitpakt om in elkaar te zetten en je ziet bij het uitpakken schade en je geeft dit door, dan word er gewoon gezegd dan had je het pakket direct maar uit moeten pakken, we geloven nu niet meer dat het bij aflevering schade had, waren dus ik meen 6 dozen! Service van niks!

In 1e instantie net personeel die bank kwamen leveren. Op tijd geleverd.Ik vind het wel jammer dat ik 30 euro extra betaal voor de service over de drempel. met recht over de drempel thats it. Zelf alles moeten uitpakken. Dus ik zal de 2e x nadenken voordat ik dan weer iets bestel.oke de prijs is waarschijnlijk daar ook wel naar.De klantenservice is prima.

Alles prima geregeld

Niet best

Heb een complete woonkamer set Duro besteld. In de winkel waren ze vriendelijk maar helaas wel met valse beloftes. In de winkel werd er gezegd dat het in elkaar zetten net zo makkelijk is also Ikea kasten. Helaas was dit niet het geval en duurde het veel langer dan gepland. Het is ook nog niet eens compleet geleverd. De tv meubel werd zonder ladegeleiders geleverd en de la kan niet gemonteerd worden. Ik mis onderdelen voor de twee kleine laatjes voor de dressoir. Dit in combinatie met dat het in elkaar zetten toch lastiger was dan verwacht maakt het niet best. Daar sta je dan met een incomplete woonkamer set. Ik heb mijn bank en mijn kledingkast nog niet ontvangen. Aan de andere reviews te lezen kan dat nog langer duren. Ik hoop alleen maar dat die wel compleet gaat zijn..

niet te duur en zeer hoge kwaliteit

kast was op tijd en zeer vriendelijke chauffeur. netjes alles na gelopen en gewoon voor een mooie prijs

Grandioos

Mooie bank en eetkamerstoelen voor een mooie prijs. Goede aflevering van de producten

Mooie kast, goede bezorging, maar vreselijk bouwpakket

Ik ben zeer tevreden over de bezorging. De kast is mooi en degelijk, maar het in elkaar zetten kost heeel veeel tijd!

Super snel geleverd ook niks over te zeggen!

Goed en degelijk!

Goed, degelijk en correct geleverd!

Prima bezorgdienst

Heel goed verzorgd allemaal

Slechte partij ooit

Klantenservice verschrikkelijk. Verschrikkelijke voorwaarden en bank met vlek geleverd

Doen wat ze zeggen

Na plaatsen bestelling kan je gelijk een leverdatum kiezen. Ondanks dat de kast op voorraad was, was de kast als na 10 werkdagen te leveren. Voor ons gelukkig geen probleem, maar wel iets om rekening mee te houden als je gaat bestellen.

Mijn ervaring was super. Netjes kunnen kiezen voor een levering. De levering was netjes en zoals ze beschrijven

Fantastische service

Zeer klant vriendelijk!!

Gewoon goed

Het is bezorgd voor bij de deur en het is goed gegaan en het pakket is goed verpakt .

Slechte

kledingkast van slechte kwaliteit, te veel dingen om in elkaar te zetten.Als ik het had geweten, had ik hem niet besteld, helaas kan ik hem niet terugsturen omdat we hem bij het plaatsen van de verticale deurstrips hebben beschadigd.Ik raad deze kledingkast niet aan.

Organisatorisch gebuisd

Het meubel op zich is zeer mooi en ben ik zeer tevreden van! Maar organisatorisch is deze webshop gebuisd wat mij betreft. Na het bestellen van mijn meubel zou ik een mail krijgen om een bezorgmoment te selecteren. Na anderhalve week kreeg ik nog geen mail ... Dan heb ik de klantendienst gecontacteerd. Deze waren zeer vriendelijk en hebben mij de mail gestuurd. Toen ik het bezorgmoment wou selecteren kon ik dit niet, een foutmelding verscheen. Opnieuw contact opgenomen met de klantendienst. Blijkt dat ze daar het probleem kennen en dat het vaak zo is bij Belgische leveringen. Nou dat had men de eerste keer bij het contact met de klantendienst ook kunnen zeggen. Uiteindelijk mijn kast besteld op 27/09 en deze pas ontvangen op 06/11. Dat zijn 6 weken en dat terwijl er 'op voorraad' stond bij mijn artikel en dit dus eigenlijk wel sneller had kunnen geleverd worden.

Kwaliteit veel hoger dan het prijs

Slechte kwaliteit & service ook niet best

Wij hebben 2x iets bij WOONenzo gekocht en in deze 2x zijn er wel 6 fouten gemaakt. Fouten met de leveringsdatum, bezorger bij het verkeerde adres en ga zo maar door. Als dan de artikelen van goede kwaliteit waren maar dat is ook niet het geval. Wij komen hier niet meer

Super winkel!

Personeel is erg behulpzaam en ze hebben mooie meubels voor scherpe prijzen.

Great

Loved the sofa, loved the delivery team and above all, loved the customer service.

nog nooit zo'n verschrikkelijke slecht kast meegemaakt.

Het in elkaar zetten van deze kast kostte 2 man 5 uur werk ! Na diverse aanpassingen hoefde je maar een keer te blazen of de kast viel uit elkaar. Bedankt Woonenzo. Jan Smorenburg Praagsingel 420 IJsselstein 06-50801606

Vriendelijk en deskundig personeel un de winkel. En vriendelijke bezorgers en avond vtv mailtje en half uurtje voor aflevering een belletje.

Alles netjes geleverd.

Bank besteld via de site meteen keurig op de hoogte gehouden van de levering. Bezorgers bellen een half uur voor aankomst. Echt heel netjes. De bank is keurig verpakt en afgeleverd door nette heren. Heel tevreden en zeker een aanrader.

Kapiteinrondairestraat 17

5015 BC Tilburg

Over Woonenzo

Bij woonwinkel WOONENZO geloven we dat mooi wonen ook betaalbaar moet zijn. Je interieur is niet alleen de inrichting van jouw huis of appartement, maar ook wie jij bent. Een inrichting weerspiegelt een karakter. En daarin mag je gerust creatief in zijn en out of the box denken. Combineer meerdere soorten stijlen met elkaar. Of ga voor één thema en kleed dat leuk aan met decoratie. Maak jouw interieur helemaal ‘jou’. Onze woonwinkel is er om jou te helpen in het vinden van de beste goedkope meubels voor jouw interieur. Van complete woonkamer tot de mooiste hoekbank en de perfecte houten eettafel. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat mooie en kwalitatieve, maar ook goedkope meubels zijn. Wij werken met de beste leveranciers, die de beste materialen voor de meubels gebruiken. En daarbij denken wij ook aan de portemonnee, want mooi wonen hoeft echt niet duur te zijn. Daardoor zijn we een van de goedkope meubelwinkels van Nederland.