Mooie kast. Duidelijke handleiding Service perfect en snel geleverd.

Zeer goed en vriendelijk!

Alles volgens afspraak geleverd en snel.

Klantenservice is waardeloos en probeerd je af te kopen met goedkope smoezen

Veijdag 14juli hebben wij onze nieuwe bank thuis bezorgd gekregen. Dit leek verre van op de show model bank in de winkel in Utrecht. Kussens van het zit gedeelte die ingedeukt waren, hoekstukken die ingedeukt zijn. Een te omschrijven als een kattenhaal op een stuk zit gedeelte. Van al deze ingedeukte delen foto’s gemaakt en naar de winkel gegaan. Hier werd ons verteld dat dit niet hoort en dat een bank ten alle tijden strak binnen hoort te komen. Contact opgenomen met de klantenservice en toen begon het smoezencircus. Om nog even tussendoor te vermelden, in de week van het contact zijn sommige kussens waar je tegenaan zit ingedeukt alsof er al 10jaar op geleund is, 1 van de reacties is dat dit normaal is bij een bank met losse kussens en dat we ze maar elke dag even moeten opschudden. Ook zien de 2 kleine sierkussens die bij de bank horen er niet meer uit, ze zien er uit alsof we de vulling al 30x gewassen hebben en het een prop is geworden. Wij hebben jarenlang 2e hands banken via marktplaats gekocht/gratis opgehaald voor een 2e ronde, ook banken met losse kussens en die kussens waren nooit ingedeukt en hebben wij nooit hoeven “opschudden”. Over het ingedeukte hoekgedeelte werd ons verteld dat dit opslag/vervoers deuken zijn en dat dit vanzelf wel weer recht moet trekken net als de rest. Goedkoop antwoord. Ook klinkt nog steeds op het lounge gedeelte alsof het suede van de binnenvulling als klittenband dat van elkaar afkomt als je er op gezeten hebt. Dit was nieuwigheid, nog een smoes in mijn ogen. Wij hebben aangegeven het garantie pakket van €150 aangeschaft te hebben maar hier werd niet op gereageerd. De enige reacties die we kregen zijn zoals hierboven beschreven, kussens opschudden, deuken door tijd laten uitkomen, en voor de “kattenhaal” kregen we een vergoeding aangeboden. Nu een goeie 2 weken later zijn de deuken niet vanzelf weg getrokken. Grappig dat experts in de winkel zeggen dat een bank zo absoluut niet hoort binnen te komen.

super

na het achteraf lezen van veel slechte reviews hoopte ik dat het bij ons wel goed zou gaan. en dat was zo. kast besteld en na 2 weken binnen. je kon zelf bezorgdatum inplannen en de kreeg keurig telefoontje dat de bezorger er over uurtje zou zijn. het is zelf in de gang gezet. en hele goeie uitleg wat er in welke doos zat. de kast is heel mooi voor de prijs die wij betaald hebben. hebben alleen even met de deuren zitten emmeren omdat de tekening voor ons niet heel duidelijk was. maar het is goed gekomen en mijn dochter is er super blij mee

Prima firma

Vriendelijk ontvangen in Son , heel netjes geholpen met kennis van zake . Omdat wij in Augustus pas verhuizen werd de mogelijkheid van tijdelijke opslag geboden , nu vorige week keurig geleverd en morgen in elkaar zetten ! Ik denk dat , dat ook helemaal gaat lukken , ziet er allemaal goed uit in ieder geval.

Superbediening!

Zeer vlotte levering van de stoelen die ik besteld had. Ook zeer goed te volgen met de track en trace formule. Super!

Mooi product, minder goede service

Het product is top, een mooie en stevige kast en heel makkelijk in elkaar te zetten door de stickers met nummer en de duidelijke instructies. Ondanks dat bij bestelling de levering op ong. 5 dagen stond en de kast op voorraad was (status: in magazijn) kregen we geen bericht over levering. Gek genoeg kreeg ik, nadat ik een vraag aan de klantenservice had gestuurd over levering, binnen een paar minuten een standaard mail voor een leveringsafspraak. Ook daarna niks meer gehoord over levertijd. Wederom een mail gestuurd en wederom direct daarna een standaard mail met het timeslot. Fijn dat het werd opgepakt, weliswaar pas nadat ik contact had gezocht, maar tip voor de klantenservice om toch even een persoonlijk bericht terug te sturen.

Mooie salon tafel. Onbeschadigd

Levering goed, product onvoldoende

Vriendelijke levering maar ontevreden met het product

Prima kwaliteit

Snelle levering goede prijs

Als ging goed top

Mooi kleren kast en top service! Blij mee!

Kapiteinrondairestraat 17

5015 BC Tilburg

Over Woonenzo

Bij woonwinkel WOONENZO geloven we dat mooi wonen ook betaalbaar moet zijn. Je interieur is niet alleen de inrichting van jouw huis of appartement, maar ook wie jij bent. Een inrichting weerspiegelt een karakter. En daarin mag je gerust creatief in zijn en out of the box denken. Combineer meerdere soorten stijlen met elkaar. Of ga voor één thema en kleed dat leuk aan met decoratie. Maak jouw interieur helemaal ‘jou’. Onze woonwinkel is er om jou te helpen in het vinden van de beste goedkope meubels voor jouw interieur. Van complete woonkamer tot de mooiste hoekbank en de perfecte houten eettafel. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat mooie en kwalitatieve, maar ook goedkope meubels zijn. Wij werken met de beste leveranciers, die de beste materialen voor de meubels gebruiken. En daarbij denken wij ook aan de portemonnee, want mooi wonen hoeft echt niet duur te zijn. Daardoor zijn we een van de goedkope meubelwinkels van Nederland.