Zoals steeds correcte levering

Snelle levering van de gevraagde producten .

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Alles is vlot gegaan. Snelle levering en produkt van goede kwaliteit.

Efficace et abordable

Toujours bien accueilli, et de bon conseil, je vais au RAD d Alleur, et le personnel est agréable et actif

Bedrijf spamt je na aankoop om ze te beoordelen

Deze reactie is na de 2de mail met verzoek ze te beoordelen nadat ik wat bij deze toko had gekocht. Bestelling was prima verzonden maar dit bedrijf misbruikt daarna meteen je email adres om je te spammen en lastig te vallen!

Zijkoffers voor mijn Triumph aangeschaft, binnen enkele dagen al afgeleverd. Zelfs een dag eerder dan aangegeven. Installatie ging voortvarend inclusief de rekken. 1 Kleine aantekening: de omschrijving voor installatie zou beter kunnen. Er zitten onderdelen in het zakje waarvan je denkt, waar heb ik die voor nodig.

Correcte service

Correcte service en de juiste antwoorden

Gewoon goed

Prima gegaan

Snel en gratis verdtuurd naar Nederland en nog voordelig ook

première commande au top

Prix très intéressant, envoi rapide et soigné. Un petit mail avec des explications sur le produit acheté (un intercom) envoyé à l'expédition du colis. Bon service qui inspire la confiance. Merci et probablement à bientôt V

Great support and aftersales service

I had to do some changes to my order which were very quickly adressed. Support is quick and competent, same for the sales team when I hat to return an item to exchange it for a different product. I will buy here again!

Commande impeccable comme d'habitude.

Un seul bémol, en commandant la veste 6xl, un peu étonné qu'elle ne soit pas plus large comme habituellement chez Modica...elle me va et c'est le plus important. Je ne saurai cependant pas mettre un gros polaire en dessous. Merci pour le service rapide. A+

Top, commande arrivé rapidement en bonne état

RAS au top livraison rapide

Conçu pour que l'on en achète plus qu'il n'en faut.

Tout est dans l'intitulé. La marchandise est de qualité et s'adapte bien mais on vous pousse à la consommation en semant le doute de savoir si nécessaire ou pas... Du moins ce fut mon cas, achat de kit superflu (soit déjà inclus soit inutile). Lisez bien avant de passer à la caisse! Uniquement pour cela, je ne recommanderais pas ==> dépense inutile sinon rien à redire.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede prijs, simpel bestellen en snelle levering in Nederland

Ik had al de Shoei helm, welke voorbereid is dus simpele keuze om deze te pakken, vrienden rijden er ook mee dus ga hier zeker veel plezier aan beleven

Mijn bestelling was reeds on line geplaatst en ik wilde de jas van het motorpak omwisselen. Na een mail naar klantendienst werd mijn bestelling even “on hold” geplaatst en de jas werd aangepast. De levering werd geleverd op de aangegeven datum. Zeer tevreden klant!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Très satisfait

Rien à dire sauf que tout était parfait

Que du bonheur !!!

Livraison rapide, prix compétitifs et conseils d'installation et d'utilisation judicieux.

Zuverlässig und preiswert!

Lieferung wie zugesagt,stets über den Status informiert. Sehr gute Qualität des Artikels!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en correct!

De bestelling werd snel en compleet geleverd. Enkel de pakketdienst vond het adres de eerste dag blijkbaar niet.

Rapide et conforme

Excellente transaction

Top produkt

Paste van de eerste keer

Vlotte en correcte service!

Bestellingen worden correct afgehandeld binnen de vooropgestelde termijn. Retourneren gaat vlot. Advies is prima en personeel vriendelijk.

Makkelijk te bestellen, genoeg keuze

Heel makkelijk, goede service

Impeccable

Bon produit à bon prix Livré très rapidemment

Altijd fijn om bij RAD te zijn!

Online gekocht bij RAD, met vraag langs winkel en vriendelijk geholpen geweest, Super.

Landegemstraat 4

9031 Drongen