Tot nu toe voor mijn motorspullen bij deze motorzaak geweest. Binnenkort ook eens gaan zien voor nieuwe motorkleding.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer!
Donker vizier besteld voor mijn dochter en lekker vlot gekregen. Dochter blij, ik blij, iedereen blij
Daar doen we het voor! Wij zijn ook blij met uw beoordeling. Veel plezier met uw aankoop.
Reçu le lendemain du jour de la commande . Service toujours excellent, que ce soit part commande internet ou en magasin .
Merci pour la confiance en RAD!
Délais de livraison rapide, le produit répond à mes attentes
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat!
toujours très comptent et applique les meilleurs prix je fait toujours confiance a rad merci a vous
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt!
Livraison rapide, très bon rapport qualité prix
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat!
Vaste choix, tant pour homme que pour dame. Il y a tout ce qu’il faut pour s’équiper vous ou votre moto !
Merci! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat!
En cas,d erreur d achat on.peux changer le produit. Personnel tres,reactif et aimable
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt!
Zeer makkelijk en snelle verzending.
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop!
NOG NOOIT EEN MISNOEGD GEWEEST.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw!
Schoenen kwamen heel snel aan en was goed ingepakt.
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen!
Délai d’envoi rapide, emballage costaud, je recommande !
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt!
Très bonne transaction
Ça nous fait plaisir!
Zoals altijd snelle levering. Onderkleding voldoet helemaal aan de verwachting. Voelt heerlijk aan.
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer!
Levering was super snel. Daarbij ook nog met de scherpste prijs die ik online kon vinden. Toppie.
Daar doen we het voor! Veel rijplezier!
Ik was op zoek naar een nieuwe goeie regenjas en nadat ik deze gevonden had, ook nog nieuwe handschoenen erbij besteld. Snelle levering en goeie producten
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop!
Gemakkelijk besteld en snel geleverd naar afhaal punt want ze maken wel promotie van gratis levering maar het is enkel gratis naar een afhaal punt niet naar huis
rapidité, accueil chaleureux et proffessionalisme du personnel
Merci pour votre agréable remarque, Freddy! Profitez bien de votre achat
Je suis très satisfait de ma commande. Tout s'est parfaitement déroulé du début à la fin. L'expédition a été rapide et la livraison encore plus, avec un produit bien emballé et en parfait état. Un service efficace que je recommande sans hésitation !
Quelle belle remarque! Merci beaucoup, Stéphane! Profitez bien de votre achat et au plaisir de vous revoir!
Good pice and fast deliveery
Happy to hear this, André! Thank you for your positive feedback!
Ik heb een volledig motorpak besteld. Dit kwam een dag eerder dan verwacht. Alles was netjes verpakt en zag er goed uit. De prijs was ook nog eens lager dan bij de diverse concurenten. Kortom helemaal blij
Wauw, super! Fijn dat alles zo vlot is verlopen. Geniet van je aankoop en graag tot een volgende keer!
Commande d’une protection anti pluie en 3xl. Reçue bien emballée en « s ».
Bonjour Thierry, Nous vous remercions pour vos commentaires, même s'ils ne sont pas entièrement positifs. Nous comprenons qu'il est très ennuyeux que vous ayez reçu la mauvaise taille. Nous vous avons déjà contacté par e-mail pour résoudre ce problème. Nous souhaitons néanmoins vous fournir un service de qualité et vous envoyer l'article correct. Cordialement, L'equipe RAD
In Drogen en in Willebroek altijd vriendelijk behulpzaam en goed advies .
Bedankt voor deze fijne feedback, Lorre! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens!
site internet ok,paiement ok,mais un sept sur dix pour délais de livraison un peu long.bien à vous jml