Livraison rapide +bon prix,
Super! Merci !! Cordialement, L'equipe RAD
Motorjack besteld. Snel en goed verzonden en ontvangen. Goed verpakt en bij ophaalpunt laten bezorgen.
Leuk om te lezen, bedankt! Met vriendelijke groet, het RAD team
dpd pakje zou vandaag tussen 16.30 18.30 geen dpd gezien en dan eenbericht sturen dat ze me gemist hebben dat is het top punt koop bij jullie niks meer met zo waardelose paket dienst
Beste Paul Smits, Het spijt ons te vernemen dat de levering van uw pakket niet verliep zoals verwacht. Heeft u deze ondertussen reeds in ontvangst genomen? Volgens de coördinaten zou uw pakket reeds sinds 6/11 geleverd zijn geweest. Bij dergelijke situaties is het niet onbelangrijk om meteen contact op te nemen met onze klantendienst zodoende zij snel de nodige acties kunnen ondernemen om de verzending van uw pakket alsnog binnen de perken te kunnen verzorgen. Ik kon echter geen communicatie terugvinden van uw naar onze klantendienst hierover. Zou u kunnen bevestigen of u uw pakket alsnog ontvangen heeft via [email protected] aub? Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen u alsnog te mogen verwelkomen op onze webshop en of in onze RAD winkels. Met vriendelijke groeten, Het RAD team
Bestelling perfect verlopen
Het doet ons plezier dit te lezen! Veel plezier toegewenst met uw aankoop!
reçu plus vite que prévu
Super! Heureux d'entendre ça, Lino! Profitez bien de votre achat et au plaisir de vous revoir bientôt!
Product is prima. Wel jammer dat ze DPD gebruiken, daar kun je niet van op aan.
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, het RAD team
Zuverlässig, klare Kommunikation, schnelle Lieferung
Thank you for your positive feedback!
Snel geleverd en goed.
Daar zijn we blij om!
Grote keuze, vriendelijk en professioneel personeel, namen de tijd om uitleg te geven
Bedankt voor deze mooie complimenten, Peter! Fijn te lezen dat u goed geholpen werd bij uw aankoop. Graag tot weerziens!
Goede prijzen en snel verzonden
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, het RAD team
Snel en netjes geleverd zoals afgesproken
Dat horen we graag! Fijn dat u tevreden bent!
door de jaren geen ben altijd met zorg en perfect geholpen
Bedankt voor uw jarenlange vertrouwen in RAD, Marc! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Tout était parfait, commande, réception, temps de livraison et état du colis.
Merci pour ces beaux compliments!
I've bought several items. Never returned something though, so, I can't comment on customer service. Shipping has always been very fast. Recommended.
Thank you for this positive feedback, Enrique! We hope you'll enjoy your purchase!
Achat d'un "nouveau" casque. Boite d'un Neotec 3 et le casque était déjà porté par une autre personne.
Dit is een punt waar we momenteel aan werken, de mening van onze klanten is voor ons heel belangrijk en dit punt nemen wij zeker mee in de toekomst. Dankzij uw beoordelingen en tips kunnen wij onze diensten blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, het RAD team
snelle levering , voldeed aan de beschrijving
Dat horen we graag! Geniet van uw aankoop, Emiel!
de service is prima.
Dat horen we graag! Bedankt!
Zie boven
Blij dat het goed gekomen is ! Met vriendelijke groet, het RAD team
Très bonne réactivité
C'est un plaisir de lire que vous êtes satisfaits de RAD!
Good product good delivery time and good communication
Thanks for this great feedback, hope to see you again soon!
Rapidité d’envoi, produit conforme à la fiche, rien à redire
Quelle belle remarque, merci beaucoup!
Livraison très rapide
Merci pour les 5 étoiles!
Gewoon geweldig
Super! Bedankt! Geniet van uw aankoop!
même chose !
Merci pour les 5 étoiles!
Pas de problème avec le site rad.eu, efficace et rapide, mais le support de top-case Givi monokey alu pour la BMW R1250GS 2023 se monte très difficilement. Soit le porte-bagages de la GS 1250 2023 à été modifié récemment et le support n'a pas été mis à jour, soit il y a incompatibilité avec le support top-case BMW pré-installé, soit il manque une information ou un avertissement dans la description. Il faut donc bidouiller, en mettant des rondelles et forcer pour pouvoir mettre en place les écrous de fixation. Je n'avais pas eu de problème sur précédente GS 1250 en 2018, avec le support Givi en plastique.
Bonjour Pierre, Il y a une distinction entre la 2023 R 1250 GS et la 2023 R1250 GS Adventure, pour la version Adventure vous avez besoin du support de top case suivant : https://www.rad.eu/fr/c/p/46258-givi-support-topcase-monokey-en-aluminium-sra-sra5112.htm Pouvez-vous nous dire si vous conduisez la version Adventure? Salutations, L'équipe RAD