Très bon magasin et sav. Jamais aucun problème pour les échanges ou les remboursements. Toujours satisfait de rad.
Super! Merci beaucoup, Karine! Profitez bien de votre achat!
Broek besteld welke te groot was. Retour en omruil proces is prima verlopen. Blij met mijn bestelling.
Dat horen we graag Mitchell! Fijn te lezen dat u tevreden bent over uw aankoop! Graag tot een volgende keer!
Rapide et efficace
Super! merci beaucoup! Profitez bien de votre achat!
Is Ok
Bedankt voor de 5 sterren!
Vlotte behandeling
Dat doet ons plezier!
Prix super livraison rapide
Merci beaucoup!
Commande passée mardi, ensembles reçus vendredi. Que ce soit la tenue homme ou lady, bonne qualité perçue, vêtements biens conçus. Reste a valider sur la route et a tester sous la pluie et le froid, mais sans inquiètude
Merci pour votre agréable remarque! Profitez bien de votre achat et au plaisir de vous revoir bientôt!
Goede after service, goede prijs kwaliteit verhouding
Bedankt voor deze fijne feedback, Dennis. Geniet van uw aankoop!
Goede kortingen en acties snel geleverd
Bedankt voor deze fijne feedback! Geniet van uw aankoop!
Mooi verpakt en snel geleverd prima.
Bedankt voor deze positieve feedback! Tot weerziens!
Bedankt voor de 5 sterren!
Producten eerder binnen dan verwacht en goed verpakt, geen onnodig grote verpakking.
Bedankt voor deze fijne feedback! Veel plezier toegewenst met uw aankoop!
Helm gekocht in de winkel. Factuur gevraagd aan de kassa. Nog steeds geen Factuur ontvangen. Enkel kasticket op mijn e-mail adres. Online remblokken besteld. Speciaal thuis gebleven. Deze werden op ander adres geleverd.
Beste Jan Bedankt voor uw feedback, deze nemen wij ter harte! Facturen worden steeds binnen de 14 dagen na uw aankoop naar het mailadres gestuurd waarop de aankoop geregistreerd werd. Gezien uw aankoop van 3 november dateert, is het normaal dat u deze nog niet heeft ontvangen. Wist u dat u deze wel al in uw online klantenaccount kan downloaden? Daar is deze altijd meteen beschikbaar, handig toch? Wat de levering van uw pakket betreft, spijt het ons te vernemen dat het pakket niet bij u thuis werd geleverd. In dergelijke gevallen mag u ons altijd contacteren via onze dienst na verkoop, spijtig dat we dit hier pas van u mogen vernemen. We wensen u veel plezier toe met uw aankoop en zien u graag een volgende keer terug! Vriendelijke groet het RAD team
Goede website. Redelijke prijzen en zeer vlotte levering. Een prachtig assortiment.
Bedankt voor deze mooie review, Guus! Geniet van uw aankoop en hopelijk snel tot een volgende keer!
Heel tevreden over aankoop, service, dienstverlening en hulp verkoopers
Het doet ons plezier dit te lezen! Graag tot weerziens, Mieke!
Produits de qualité expédiés rapidement rien à dire
Heureux d’entendre ça! Cordialement, L'equipe RAD
Super! Bedankt!
bon rapport qualité/prix , livraison sans soucis.
Merci pour la confiance en RAD! Cordialement, L'equipe RAD
Arrivée du colis en Très bien emballé le casque en très bonne état je sui content
Nous sommes heureux d'entendre ça, Pascal! Profitez bien de votre achat!
Order delivered in perfect condition.
We're happy to hear this! Enjoy your purchase!
Perfect zoals op website aangegeven. Ook kevering OK
Bedankt voor deze fijne feedback, Michele! Geniet van uw aankoop!
Moniteur moto école retraité j'ai toujours acheté mon matériel chez rad, j'ai toujours été satisfait de qualité du produit et de l'efficacité de l'équipe !
Snel geleverd top product
Bedankt voor de 5 sterren, Roland! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens!
Excelent service and very quick to receive the goods. Thanks
Thank you for this positive feedback!
C'est parfait comme d'habitude. Rien à redire. Nickel !
Super, merci pour votre agréable remarque, Pierre! Profitez bien de votre achat!