Livraison rapide. Colis nickel.
C'est pour cela que nous le faisons !
Efficacité
Merci beaucoup !
Rien à dire, toujours ee bon conseil de lanpart des vendeur.
Merci pour les 5 étoiles !
Geniet van uw aankoop !
Parfait
Merci beaucoup !
Er werd mij niet gezegd dat ik de orginele rek van BMW ( zijkoffers) diende te verwijderen, met gevolg zit ik nu met een rek voor de topocase waar ik niets meer mee kan doen. De rek werd zonder problemen teruggenomen,dit kan binnen de 30 dagen Indien het niet beschadigd is. Personeel was super vriendelijk Bedankt.
Hey, Bij de product info kan je lezen dat deze niet compatibel zijn met de originele BMW zijkoffer houders. Niet getreurd, u hebt dertig dagen tijd om uw product te kunnen retourneren en terugbetaald te kunnen worden. Jammer dat we hiervoor een mindere recensie krijgen aangezien we steeds contacteerbaar zijn om u te helpen met zowel de compatibilteit als uw bestelling te retourneren. Mail ons gerust op [email protected] om u verder te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, het RAD team
Original review
Best prices online. All items in stock and quick delivery to Ireland- 4 working days Would recommend
Thank you so much ! Enjoy your purchase !
Bottes semblent très bien mais je n'ai pas choisi une taille assez grande.
Hey, N'hésitez pas à nous contacter à l'adresse [email protected]. Nous sommes toujours prêts à vous aider.
Bestelling, documentatie en levering, zoals het hoort. Een voorbeeld voor andere leveranciers.
Hiervoor doen we wat we doen ! Bedankt voor de vijf sterren !
Mooi overzichtelijk assortiment. Makkelijk te bestellen produkten.
Bedankt voor de feedback !
RAD à traité ma commande rapidement et à communiquer sur le suivi. Service nickel. Malheureusement, le transporteur a décider de livrer dans un relais diffèrent de celui choisi. Mais ce n'est pas de la faute de RAD.
Merci pour vos commentaires ! Nous allons en parler à DPD.
Ik vind €11,00 verzend kosten voor een brieven bus enveloppe wel heel veel geld te veel !!!!!!!!!!
Hey, Bedankt voor uw feedback. Helaas zijn we gebonden aan de prijzen van DPD maar door uw feedback kunnen we dit aankaarten. Wel jammer dat u ons hiervoor een nul sterren recensie geeft aangezien de leveringskosten op voorhand meegedeeld worden. We hopen toch dat u van uw aankoop kan genieten en leuke motorritten kan ondernemen. Met vriendelijke groet, het RAD team
Bonne sélection de produits, livraison soignée et super rapide, avec des prix compétitifs
Cela fait plaisir à entendre !
Super accueil, excellent conseils pour un échange de veste.
Merci pour cet article !
Rapide . Réactivité , efficacité . Je recommande sans souci !
Goede prijzen, snelle levering
Daar doen we het voor !
Très bon service
Super !! Merci pour votre agréable remarque!
Zoals steeds goede service bij RAD!
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen!
Top, bedankt !
Nickel
Merci beaucoup !
De bons articles, de bonnes promos, un bon service. J'ai plusieurs fois commandé sur RAD et ai toujours été satisfait.
Merci de faire confiance à RAD !
Incroyable la rapidité de la commande et le service
C'est pour cela que nous le faisons !
Easy to use website, prompt delivery
Thank you for your feedback and the five stars !
Quick delivery, everything as on the web page, an excellent experience
Thank you for the five stars ! Kind regards, The RAD team
Livraison très rapide, prix plus compétitifs que certaines autres grandes enseignes ! À recommander !
Merci pour la confiance en RAD. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat!