...
Bedankt voor uw positieve reactie!
Snel geleverd, vriendelijke koerier en de producten die ik heb besteld zijn gewoon top!
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen!
snel geleverd en product zoals beschreven
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop!
Sain tootele parima hinna, mis suutsin leida. Kaup tuli kiirelt ja oli hästi pakendatud.
Thank you for trusting RAD! See you soon!
Vous êtes bien accueilli, vous êtes bien conseillé et le personnel est très sympathique.
Ça nous fait plaisir!
to my best satisfaction! Looking forward to the next…
We are very happy to hear this, Alexandra! Enjoy your purchase and we're looking forward to seeing you soon!
Easy to find products at very competitive prices
Thank you for this positive feedback, Peter! We hope you'll enjoy your purchase.
Very fast delivery, professional packaging, great information provided to buyer of all steps of the order.
Thank you for this positive feedback, Cristina! Enjoy your purchase!
Produits et livraison nickel
Heureux d'entendre ça, Ludovic! Merci pour votre agréable remarque!
Enige minpuntje was dat de linkse kniebeschermer slecht gemonteerd was met een pijnlijke knie tot gevolg na een eerste rit van 320 km. Na de herplaatsing van de kniebeschermer en het zich zetten, was alles in orde. Uiteraard is dit niet te wijten aan RAD!
Bedankt voor uw feedback, Joos! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Het bestelde product ontvangen. Mogelijk kan de maatvoering beter omschreven worden. Ik wist dat de bestelde zijkofferbeugels niet zouden passen op mijn BMW r1100gs omdat die nergens meer verkrijgbaar zijn. De beugels moet ik dus aanpassen om mijn adventure koffers te bevestigen. Als de maten erbij waren vermeld had ik mss een ander rek kunnen kiezen. Ondanks mijn keuze is het een goed en stevig product.
Livraison rapide et qualité du produit et son prix
Merci pour votre évaluation positive, Jean-Paul!
Terug een bestelling geplaatst bij RAD, zoals altijd een snelle en correcte levering,nooit geen problemen.
Bedankt voor deze 5 sterren review, Jean! Geniet van uw aankoop.
Vriendelijk, behulpzaam, geduldig, korrekt en professioneel.
Bedankt voor deze fijne beoordeling, Johan! Het doet ons plezier deze te mogen ontvangen. Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer.
Ik moet wel veel pech gehad hebben met mijn duo pack Spider ST1 van SENA want ze vielen op een paar maanden na beiden uit... die mijn vrouw online kocht. gelukkig waren ze nog in garantieperiode. Tot tweemaal heeft RAD Zaventem er alles aan gedaan om ze telkens te laten vervangen. De service in het algemeen in deze winkel is steeds uitstekend
J'ai acheté un pantalon de moto qui, à son arrivée, s'est avéré trop court. J'aurais voulu opter pour un échange plutôt qu'un remboursement mais, au moment où je devais prendre ma décision, ce pantalon n'était pas disponible dans la taille souhaitée. J'ai dès lors eu des frais de retour (un peu plus de 6 euros) pour au final n'avoir aucun pantalon !!! Je trouve cela exagéré.
Bonjour Sébastien, Merci pour votre évaluation. Nous comprenons votre réaction, mais tout s'est déroulé conformément aux conditions de vente. Nos conditions de retour stipulent qu'en cas de retour avec remboursement, les frais de retour seront déduits du montant remboursable. J'ai relu votre demande de retour et j'ai constaté que vous aviez expressément demandé un remboursement. Sachez que si l'article que vous souhaitiez échanger n'est plus disponible, vous pouvez également l'échanger gratuitement contre un autre article (similaire). Passez encore une bonne journée. Cordialement, L'équipe RAD
Commande traitée et livrée rapidement, aucun souci
Super, heureux d'entendre ça, Patrice! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat et au plaisir de vous revoir une prochaine fois.
Bon accueil bon service et bonne marchandise
Merci beaucoup pour votre évaluation positive!
Rapport qualité prix excellent Livraison rapide
Super, merci pour les 5 étoiles, Steve! Profitez bien de votre achat.
Très bien conseillé et bcp de choix je recommande
Super! Merci pour votre agréable remarque, ça nous fait beaucoup de plaisir de lire!
Gerne wieder,, uneingeschränkt weiterzuempfehlen.
Thank you for your positive feedback, Jürgen! Enjoy your purchase!
Prima aankoop.
Dat horen we graag, bedankt voor de fijne feedback Philip!
Rapide et efficace
Merci pour votre agréable remarque, Girard! Profitez bien de votre achat!
commande effectuée facilement, envoi rapide, produit conforme. Parfait.
Super, merci pour votre agréable remarque et au plaisir de vous revoir une prochaine fois!
Na problemen met de (niet) levering van DPD hebben ze mij correct geholpen zowel per mail als aan de telefoon.
Fijn dat u tevreden bent met de aangeboden oplossing, Ralf! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens!