Zonder problemen, alleen heb ik nu een tegoed i.p.v. geld terug. Vraag me wel af hoed dat zou gaan als ik 3 broeken had besteld om de beste uit te zoeken en dan 2 weer terug te sturen? Misschien dan wel geld terug?
Hartelijk dank voor uw lieve review! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het geld dat overblijft, wordt in de vorm van een tegoedbon aan u teruggegeven, die u kunt gebruiken voor toekomstige aankopen. Mocht u nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar.
3 Times a very good. 1 Offer 2 delivery 3 the Helmet.
Thank you so much for your great feedback! 😊 We’re thrilled to hear that you’re satisfied with the offer, delivery, and the helmet. We always aim to provide the best service possible, and it’s great to know that we met your expectations. If you ever need anything else, don’t hesitate to reach out!
Communicatiesysteem aangekocht. kreeg veel raad en men nam de tijd
Dank je wel voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met het communicatiesysteem en dat onze medewerkers de tijd hebben genomen om je goed te adviseren. Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel, en het doet ons deugd dat je dat hebt ervaren. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! 😊
Of je nu online besteld of in de winkel alles is daar dik in orde. Vriendelijk, behulpzaam. Bestel je iets direct antwoord op datum van afspraak geleverd .
Hartelijk dank voor je positieve feedback! 😊 We zijn blij te horen dat je zowel online als in de winkel tevreden bent met onze service. Het is altijd ons doel om je snel en vriendelijk te helpen, en we waarderen je vertrouwen in ons. Tot de volgende keer!
RAD heeft een erg goede website met zeer gedetailleerde productinformatie en goede prijzen, waar ik veel te veel mooie spullen zie die ik wil hebben. Onlangs een helm gekocht omdat mijn oude aan vervanging toe was. De helm werd zeer snel verzonden, maar helaas ging het tot 2 keer toe mis met DPD. Onbegrijpelijk hoe DPD 2 keer een pakket kan kwijtraken en daarnaast mij probeert te laten teken voor een niet ontvangen pakket! Gelukkig heeft RAD een legendarische klantenservice die mij constant op de hoogte hebben gehouden, tips hebben gegeven en altijd snel reageerde, waardoor ik altijd het gevoel heb gehad dat het uiteindelijk goed zou komen. Gisteren is de helm eindelijk gearriveerd! RAD en met name het klantenservice team verdienen een dik compliment. Eerdere bestellingen gingen overigens zonder problemen, maar zou toch aanraden om meer bezorgopties aan te bieden.
Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve feedback! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met onze website, de productinformatie en de service. Het spijt ons uiteraard dat de levering via DPD niet soepel is verlopen, maar we zijn blij dat onze klantenservice je goed heeft kunnen ondersteunen. We waarderen je geduld en het vertrouwen dat je in ons hebt gehad. Je opmerking over meer bezorgopties nemen we zeker mee voor toekomstige verbeteringen. Veel plezier met je nieuwe helm, en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Commande et livraison effectuées très facilement et rapidement
Merci beaucoup pour votre retour positif ! 😊 Nous sommes heureux d’apprendre que votre commande et livraison se sont bien passées. Nous mettons un point d’honneur à rendre le processus aussi simple et rapide que possible. À très bientôt !
ben er super blij mee
Dat is geweldig om te horen! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en de service. Veel plezier met je nieuwe helm en als je ooit weer iets nodig hebt, staan we klaar om te helpen!
Makkelijk besteld en vlot geleverd.
Fijn om te horen! 😊 We zijn blij dat je de bestelling makkelijk hebt kunnen plaatsen en dat de levering vlot verlopen is. Als je nog iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!
Mooi hoger scherm voor mijn Honda NC 750 DCT. Snel bezorgd, goed verpakt en past precies. Blij mee!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe scherm voor je Honda NC 750 DCT! 😊 We zijn blij dat de levering snel en goed is verlopen en dat het scherm perfect past. Veel rijplezier en als je nog meer accessoires nodig hebt, staan we voor je klaar!
Snelle levering en geheel volgens verwachting. Goede prijs en duidelijk communicatie over de levering.
Dank je wel voor je positieve review! 😊 We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat alles volgens verwachting is verlopen. Duidelijke communicatie is voor ons erg belangrijk, dus fijn dat je dit hebt ervaren. Tot de volgende keer!
Scherpe prijzen in vergelijking met andere providers. Groot en ruim assortiment, zowel online als in de winkels. Vriendelijke medewerkers, professionele uitleg en communicatie.
Bedankt voor je geweldige feedback! 😊 We zijn blij te horen dat je onze prijzen scherp vindt en dat ons assortiment zowel online als in de winkels goed bevalt. Het is fantastisch om te weten dat je ook onze medewerkers als vriendelijk en professioneel hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Après une visite chez RAD Nivelles . Très bonne prise en charge du vendeur et échange du casque sans aucun souci et par la même occasion excellente explication sur les gilets airbag.
Merci beaucoup pour votre retour positif ! 😊 Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez été bien pris en charge par notre vendeur et que l'échange de votre casque s'est bien passé. C’est un plaisir de pouvoir vous fournir des informations détaillées sur nos produits, comme les gilets airbag. À bientôt chez RAD Nivelles pour d’autres conseils ou achats !
Ik heb nooit moeite om de juiste onderdelen te vinden voor de moto, jullie website zit goed in elkaar.
Wat een fijne feedback, bedankt! 😊 We zijn blij dat je altijd de juiste onderdelen kunt vinden en dat onze website goed in de smaak valt. We doen ons best om alles zo overzichtelijk mogelijk te maken. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we weer voor je klaar!
Super bien conseiller sur les produits vendus , support GSM samsung A54 Merci luc
Merci beaucoup pour votre retour positif ! 😊 Nous sommes ravis que vous ayez été bien conseillé concernant le support pour votre Samsung A54. Si vous avez besoin de plus d’informations ou d’autres produits, n’hésitez pas à revenir vers nous. À bientôt !
Good quality, fast delivery
Voir plus haut
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt!
De titel zegt genoeg. Bedankt voor de snelle levering en de goede kwaliteit.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen!
Blitzversand, kundenfreundliche Abwicklung und absolut faire Preise! Jederzeit gerne wieder, sehr empfehlenswert! D A N K E, Note_1.
Thanks for your positive comment!
Très bon service après vente personnelles aimable fais bien son travail
Merci pour la confiance en RAD!
Top verkoper!
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw!
Bij de bestelling stond een duidelijke foto van givi grondplaat voor topkoffer. Ik dacht deze bestel ik. Ik kreeh houders voor deze plaat. Nu moet in retourkosten betalen. Antwoord op mijn bezwaar. Foto is van givi hebbe. We zo overgenomen. Op andere paginas stond inderdaad dat het beugels zijn. Je moet diverse keren doorklikken. Kortom op de hoofdpagina met foto staat er niets bij. Op de pagina met foto van givi, op de givi website staat het wel duidelijk. Kortom waardeloze oplossing. Weer een klant minder. Mvg jos
Beste Jos, Het spijt ons te horen dat u de communicatie hieromtrent niet voldoende vond. We hebben het nochtans heel duidelijk op een rijtje gezet voor u in ons mailverkeer waar de verwarring is ontstaan, en hebben u proberen te helpen om het juiste artikel te kunnen vinden. GIVI geeft ons inderdaad productfoto's door, zodat we het juiste kunnen afbeelden. Hierbij is ook altijd de omschrijving een handige manier om er zeker van te zijn dat u het juiste product aankoopt. U kon ons ook contacteren op wel vier verschillende manieren om deze situatie te kunnen vermijden en uw retour speciaal te laten bekijken. Ditmaal hebben we inderdaad uw retour standaard moeten behandelen, waarbij de verzendingskosten van €6 voor uw rekening zijn. Hopelijk kan u alsnog het juiste artikel vinden en we hopen dat u nog veel mooie motorritten tegemoet gaat.
Price top, shipping top
All good.
Glad to hear!
Betrouwbaar en zeer snelle levering.
Leuk om te lezen, bedankt!
J'ai eu un souci avec mon Sena quelques mois avant la fin de garantie et on me l'a remplacé par un tout nouveau très très sérieux je recommande Vos achat chez RAD
Merci pour la confiance que vous nous portez