good boots at a good price, delivery is a little bit long, but not critical
We hope you will enjoy your purchase and we look forward to seeing you again soon!
Heldere communicatie, bestelling keurig verpakt en vlot in huis. Helaas moest ik ook wat terug sturen en dat proces verloopt als verwacht, ook goed. RAD.EU is een prima partner!
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer!
Had per ongeluk verkeerd artikel besteld en betaald. Na contact met de helpdesk was dit nog te veranderen en product was ook nog snel binnen.
Bestelling werd snel en correct geleverd. Korting werd toegepast zoals aangekondigd. Niets op te merken.
Daar doen we het voor! Veel rijplezier!
Goed en snel geleverd .mooi windscherm voor suzuki vstrom 1050de
Bedankt voor uw aankopen bij ons. Graag tot een volgende bestelling!
Altijd een snelle afhandeling en mooi op tijd geleverd
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen!
Gut beschrieben und super schnell
Nice to read, thanks!
bonne qualité du produit super merci
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt!
Problemen met een nieuwe topkoffer die zeer moeilijk op de montageplaat van de motor was te bevestigen. Bij RAD is zeer snel uitgezocht wat er aan de hand was. Verschillend keren een prettig contact gehad waarbij echt geprobeerd werd het probleem op te lossen en werd een alternatief geboden.
Wow, hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Entrega super rápida e muito bem embalada, recomendo
Thank you for this positive review! Great to read!
tout est parfait : commande en ligne, délai respecté, livraison de la commande dans un paquet bien conditionné.
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat!
In eerste instantie zat 1 onderdeel niet in de levering. De doos was gescheurd en mogelijks eruit gevallen tijdens transport. 1 telefoontje en 1 mail met foto's was voldoende om de dag nadien al het vermiste onderdeel alsnog te ontvangen. Topservice...
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw!
rapide et efficace
Ça nous fait plaisir!
Alles is zeer vlot verlopen, zowel de vlotte communicatie als de levering was top! Ik ben blij met mijn aankoop. Dank U wel
Daar doen we het voor! Veel rijplezier!
Super accueil Personnel à l'écoute Merci pour tous les renseignements
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt!
Steeds geleverd zoals verwacht aan een correcte prijs.
Leuk om te lezen, bedankt!
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Super!
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop!
In de winkel is er keuze in overvloed, vriendelijke bediening en doelgerichte uitleg door het winkelpersoneel. Online is er een overzichtelijke keuze, gerangschikt volgens onderdeel groep, gemakkelike betaling en snelle levering . Ik ben super tevreden !
Wow, wat een mooie beoordeling! Bedankt om de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te schrijven! Hopelijk tot binnenkort!
Commande facile et livraison rapide
Heureux d’entendre ça!
tres bon rapport qualité / prix , accueil tres agréable et conseils avertis
Profitez bien de votre achat
Wel jammer dat het wat knelt tijdens het plaatsen bij mijn Honda Forza 350 cc. Ook een tweede langer bandje met toebehoren had welkom geweest om de tas de kunnen vastmaken. Met de beste groet, Wim Govaert
Hey Wim, Voel u gerust vrij om ons te mailen op [email protected]. Dan kunnen we eens zien wat we kunnen betekenen voor u !
Vriendelijke mensen bij RAD Brugge. Kopje koffie bij de keuze na het slenteren door de vele mooie artikelen die het motorrijden alleen maar leuker maken! Kwalitatief goede merken! Correcte prijs. Dus top!
Visière commandée, un document présent dans l'emballage ( je pensais instructions de montage) mais c'était un document indiquant utilisation interdite sur route ! Ça aurait été bien de mentionner cette information au moment de l'achat ! .. Merci
Bonjour Vincent, Je suis désolé d'apprendre que vous n'êtes pas satisfait de votre achat. En ce qui concerne la raison de cet avis négatif, j'aimerais vous informer davantage. Sur la page du produit, ces informations sont bel et bien mentionnées sous les 2 rubriques suivantes ( Description: Attention! Ne roulez jamais quand il fait sombre avec une visière teintée., Spécification technique: Utilisation -> piste ). Si vous souhaitez un remboursement ou un échange, vous pouvez le faire jusqu'à 30 jours après l'achat. Veuillez consulter notre FAQ pour plus d'informations à ce sujet. Cordialement, L'équipe RAD
Très large choix Site bien adapté Livraison rapide
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt!
Good experience
Thank you for trusting RAD! See you soon!